/Bucuresti/Spital

Clinica Retina - Dr. Florian Balta

Str. Nicolae G. Caramfil 85A, București 014142, România

Clinica Retina - Dr. Florian Balta
Spital
3.8
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3MR+9H București, România
+40 21 9886
clinica-retina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Adrian
Adrian Adrian2 ani în urmă
Domnul profesor este un om cu suflet nobil si un profesionist desavarsit. Pentru aceia care se plang ca nu se respecta ora programarii, le "urez" in gluma, bineinteles, sa ajunga disperati la usa cabinetului, cu urgenta maxima pentru operatie. Stiind ca vederea lor depinde de rapiditatea cu care se intervine, ce le-ati spune celor cu programari care se plang ca nu se respecta ora?? Am fost in acea situatie si, credeti-ma, AM FOST AJUTAT de domnul profesor. Acum, cand merg la control, pot sta si 2 zile sa astept, fara sa fiu deranjat; astept pentru ca e nevoie de rabdare si de solidaritate fata de cei mai bolnavi ca noi. Ne cam lipseste empatia, dragilor. Domnul profesor m-a operat la ora 22 30. Mai asteptau 3 persoane, dupa mine. Si era acolo de dimineata... Am invatat de la dansul, desi teoretic stiam, ca meseria e bratara de aur. Cand o faci cu maxima daruire, mai ales cand e vorba de un om suferind. Cu mult respect de la Galati, domnule profesor, cu mii de multumiri si doriri de bine!!!
Buzoianu Ionut
Buzoianu Ionut2 ani în urmă
Profesionalismul a făcut ca așteptarea sa merite. Operat de, dezlipire de retină, acum 5 ani, vad 99% cu ochiu operat. Mulțumesc Dl. Dr. Florian Balta!
Ionut Popa
Ionut Popa2 ani în urmă
Recomand cu mare drag pe dl doctor Balta,un om exceptional,personalul auxiliar e ok,intr adevar se mai intarzie putin cu programarile dar e de inteles ptr ca vin oameni din toata tara cu div probleme,per total OK,recomand.
Manuela rocsana anghel
Manuela rocsana anghel2 ani în urmă
Asteptare de 2ore 30 minute. Inacceptabil pentru suma care se plateste si pentru o clinica privata cu pretentii. Domnul Balta -pacat de renumele dvs!
Cristian Manea
Cristian Manea2 ani în urmă
Calitatea medicilor si a aparaturii folosite este incontestabila. Legat de timpii de asteptare, este intr-adevar o problema, pe care putem sa o semnalam in speranta ca se va inbunatati ceva in fluxul pacientilor sau sa ne inarmam cu multa rabdare :)
G C
G C2 ani în urmă
Neprofesionalism, haos, dezorganizare in triaj, receptie, primire si mod de lucru cu pacientii. Nu se respecta ora programarii (intarzieri de circa 2 ore). Experienta similara spitalelor de stat dar pe mai multi bani. Nu recomand.
Moreno Basciani
Moreno Basciani2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. Dupa un drum de aproximativ 200 de Km, ajung la clinica si, dupa ce sunt rugat sa aștept in fata cabinetului Dr. Barac, aflu de la alți pacienți ca Dr. nu va veni din motive de sănătate, chiar daca, la recepție am specificat ca am venit special pentru a fi consultat de ea. Cand am cerut explicații, un grup de rezidenți m-au poftit imediat in cabinet sa ma consulte ei. Bineînțeles am refuzat pentru ca problema pentru care m-am prezentat necesita un specialist (fiind vorba de programarea unei operații), nu de un rezident. MARE DEZAMĂGIRE din următoarele motive:
1)Nu am primit nicio informare legată de absenta Dr. (deși se știa cu o seară înainte ca nu va consulta).
2)Nu se poate pune pacientul in fața faptului împlinit, nu va fi consultat de medicul specialist ci de un rezident.
3)Nu mi s-au prezentat scuze si nici nu mi s-a propus o reprogramare.
Marina Stefan
Marina Stefan2 ani în urmă
Nu se respecta programările. Te pun sa vii cu 15 minute mai devreme că sa stai sa aștepți!
Locații recomandate