/Bucuresti/Spital

Centrul de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia București

Strada Thomas Masaryk 5, București 030167, România

Centrul de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia București
Spital
3.9
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R4+95 București, România
+40 21 211 6848
reumatologiedrstoia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Viorel Magureanu
Viorel Magureanu2 ani în urmă
Am revenit cu recenzia, dupa ce la prima recenzie am dat o stea. Petru programari aveti varianta, programare online. Lasati acolo numele , nr de tel si a2a zi va suna cineva din partea clinicii pentru programare. Eu asa am facut si a2a zi la 8 dimineata ma contactat o doamna foarte ok. Deci dau 4 stele
Vera Gheta
Vera Gheta2 ani în urmă
Angajati personal sa faca fata apelurilor telefonice din receptie. Nu e posibil ca o singura persoana sa raspunda pentru toate departamentele spitalului! Sunam de o luna in fiecare zi si nu reusim sa prindem linia libera sa facem o programare...
Adriana Veselu
Adriana Veselu2 ani în urmă
Am avut o experienta neplacuta. Totul ok de la personalul de la poarta pana la casieri...Cand am intrat in cabinetul doamnei medic, i-am spus tot ce ma doare si cand si cum si cat de tare, doamna era deranjata cu nu am venit cu trimitere de la medicul de familie, probabil deranjata ca am platit consultatia sau nu stiu ce nu era ok...articulatiile de pe maini erau foarte umflate si rosii si durere de nedescris, ca sa nu mai zic de restul articulatiilor. M-a trimis acasa zicandu-mi ca sunt tanara si nu am nimic. La nici 2 saptamani am aflat ca am POLIARTRITA CRONICA. Este o problema majora daca pe un om cu o boala atat de serioasa il trimiti acasa doar pentru ca nu a venit cu trimiterea vietii de la medicul de familie.
Alexandru-Alin Albu
Alexandru-Alin Albu2 ani în urmă
Motivul pentru care acest review are doar o stea e pentru ca nimeni nu raspunde la telefon ca sa pot face o programare sau macar sa cer o informatie. Toti Operatorii probabil sunt morti sau numerele de telefon sunt afisate la misto pe site-ul acestei clinici. Imi voi modifica acest review dupa ce imi va raspunde unul din Operatori (daca exista).
Viorica Radu
Viorica Radu2 ani în urmă
Dna doctor Bianca Dumitrescu este un nedic excepțional. Profesionalism, operativitate și toată atenția îndreptată către pacient, asta pot spune despre acest medic. Felicitări dna doctor!!! Mi-ati întărit convingerea că există și in România medici foarte bine pregătiți.
Adrian Feranu
Adrian Feranu7 ani în urmă
Ce se trateaza aici?
Mariana bercea
Mariana bercea2 ani în urmă
Din păcate nu am cum sa dau mai puțin de o stea, am fost cu tata în luna noiembrie la domnul doctor Chicos, a fost internat 5 zile , pe 24 noiembrie l am externat cu probleme de respiratie, iar pe 26 am fost la urgenta cu el. Domnul doctor ,deși tata s a plâns la dansul de aceste probleme nu și a putut da seama ce gravitatea cazului, a preferat sa scape de el în loc sa caute sa ii facă transferul într un spital de urgenta, tata având un cheag de sânge la plămân, afectându I ft tare respirația. După aceea am avut din nou încredere în dansul și l am sunat sa ne recomanda un tratament pt poliartrita reumatoida având în vedere ca este în tratament cu anticoagulant iar răspunsul dânsului, la nevoie sa ia medrol sau vimovo. La nevoie domnul doctor ,când tata mai avea puțin și paraliza din cauza poliartritei. Dezamăgitor!!!!!!!!!!!!!! Noroc ca mai sunt doctori buni care l au pus pe picioare.
Ionica Petre
Ionica Petre2 ani în urmă
Tratamentul este foarte, foarte bun și eficient.In 7 zile au făcut minuni 4 luni nu am putut merge. Felicitări doamnei doctor Petcu Carmen și întregi echipei .Singurul spital din București unde am întâlnit oameni cu suflet .Felicitări de la portar ,infirmieră, asistenți și toți medicii.
Locații recomandate