/Bucuresti/Spital

Dacia Medical Center

Bulevardul Dacia 101, București 020054, România

Dacia Medical Center
Spital
4.1
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W5+F8 București, România
+40 766 536 553
daciamedicalcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Blogger Ro
Blogger Ro2 ani în urmă
Recomand Dacia Medical Center. De fiecare data când am apelat la serviciile lor am fost tratata foarte bine și cu profesionalism. Recomand cu încredere, toți medicii de acolo sunt super
Daiana Pana
Daiana Pana2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, atenti la nevoile pacientelor si pregatiti pentru cazuri dificile. Multumesc pentru sfaturile acordate in lupta cu problemele de trombofilie pentru a obtine si pastra o sarcina. Revin de fiecare data cu incredere!
Madalina Berbecel
Madalina Berbecel2 ani în urmă
Merg in aceasta clinica de apriape 11 ani si o sa o fac si in continuare. Nici nu poate fi vorba de lipsa de profesionalism si daca se intampla sa astept mai mult o fac fara sa am resentimente pentru ca aici lucreaza oameni pentru oameni, nu roboti care sa calculeze minutele la fiecare consultatie.
Radu Vulpe
Radu Vulpe2 ani în urmă
Recomand domnul doctor Aboud Tarek, un om minunat si cu multa rabdare.
Va multumesc din suflet pt tot efortul depus pt mine domnul doctor!!!
Andreea Florina
Andreea Florina2 ani în urmă
Am fost de 2 ori la aceasta clinica si de 2 ori am avut cate doua paciente programate cred la aceiasi ora cu mine. Am facut histerosonografie la dr Chadi. Din pacate pt mine a fost traumatizanta experienta, a durat 5 min, s.a umblat foarte dur fara sa primesc vreo explicatie, parea ca domnul dr se grabeste. Desi ma gandeam sa raman pacienta acestui dr, dupa acesta experienta negativa am renuntat. Se pare ca la clinica tot ce conteaza sunt banii si nu pacientele. Aveti faima acum dar in ritmul acesta va pierdeti pacientii, pentru ca nu oferiti respect si explicatii, mai ales la sumele cerute!
Denisa Dicu
Denisa Dicu2 ani în urmă
Este bătaie de joc cât stai sa aștepți pentru o programare !!
Te programează la o ora și intrii cu 2 ore mai târziu!
Evitați clinica cât se poate de mult, plus ca încearcă sa îți ia cati mai mulți bani pe nimic ! Jalnic! Nu merita nici o stea ! Sa nu mai zic de receptionera, aia umflata cu pompa recoltează,a si analizele ! Iar blonda aia electrocutata, face programari la 2 persoana, aceeași zi, aceeași ora !
Greta Cadar
Greta Cadar3 ani în urmă
Dl.Chadi.. un om rece, arogant si nu da doi bani pe situatia ta. Pot spune ca am iesit in lacrimi dupa procedura de Histerosonografie si am parasit clinica total dezamagita. Ma bucur din inima ca am renuntat la urmatoarea programare. Nu recomand!
Aprile Andolini
Aprile Andolini2 ani în urmă
O clinica foarte buna si cu medici profesionisti! In special, recomand cu caldura pe dl. dr. Abdou Tarek care mi-a urmarit sarcina inca de la inceput si cu care am nascut prin cezariana. Este un medic si un om extraordinar. A fost atent, comunicativ si oricand gata sa imi raspunda tuturor nelamuririlor mele, putand fi apelat la orice ora. Are specializare si pe ecografie, are experienta si stie sa urmareasca orice aspect al sarcinii. Nu m-a trimis la analize inutile, nu m-a chemat la controale doar de dragul de a le face, tot ce mi-a recomandat sa fac (analize, morfologiile si alte teste) fiind pe deplin justificate. De asemenea, a avut disponibilitate totala pentru mine, eu am dorit cezariana si a tinut seama de dorinta mea, modificandu-si programul dupa programul meu. Operatia a decurs excelent, a fost un adevarat profesionist, rapid si a actionat cu siguranta celui ce stie exact ce face. Operatia arata minunat. Dupa interventie, a venit sa ma vada in rezerva ca sa se asigure ca este totul in ordine. Ori de cate ori am avut nevoie de un sfat, mi-a raspuns prompt si profesionist. Este pasionat de ceea ce face si se vede ca profeseaza cu drag. Il recomand cu tot sufletul, este un medic extraordinar!
Locații recomandate