/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

Șos. Vergului 12, București 022441, România

Spitalul Clinic Nicolae Malaxa
Spital
3.9
97 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
C5QH+9F București, România
+40 21 255 5405
spitalmalaxa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Radulescu Andreea338 zile în urmă
Recomand cu toată caldura pe Dna dr. Chirurg VLADU FLORENTINA, de la spitalul Malaxa, un medic excepțional, aparte de foarte mulți medici din sistemul sanitar, un om bun, calm, atent cu pacienți săi,explica pe înțelesul fiecăruia toate detaliile, procedurile ce urmează a fi făcute.Felicitării pt tot ceea ce faceți, aveți mâini de aur!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Elena Ghita343 zile în urmă
Un spital cum ar trebui sa existe multe în România! Oameni minunați și buni profesioniști!Curățenie impecabila! Felicitări și mulțumiri întregii echipe de la secția Chirurgie! Mulțumesc oameni minunați și devotați meseriei alese!
Bogdan355 zile în urmă
Am fost operat de dr Florentina Vladu, de amputatie coapsă. Un chirurg de excepție, empatic, dedicat. Mulțumesc din suflet, întregii echipe. Recomand cu încredere.
Toma dumitru
Toma dumitru2 ani în urmă
Chirurgie generala la nivel înalt. Mulțumesc echipei,în special doamnei dr Vladu Florentina, care este un chirurg desăvârșit. Recomand cu încredere.
Aurel Macadon
Aurel Macadon2 ani în urmă
Mulțumim personalului medical pentru profesionalism și devotament față de pacienții bolnavi de covid!!! Felicitări pentru efortul depus !!!
Crivat Daniel
Crivat Daniel2 ani în urmă
Pacient bolnav de diabet, cu insulina de 30 de ani. Sunt din Pitești, vin la doi ani pt evaluare stare generala, la Dl doctor Adamescu. Respect deosebit pentru Dl doctor. Acum am fost operat tot în acest spital, de Dna doctor Chiotoroiu Silvia, medic oftalmolog. Recomand cu căldură, un medic deosebit și cu "vorba frumoasa" te face sa te simți bine. Operație reușită la amândoi ochii. Mulțumesc!
Cornel Necula
Cornel Necula2 ani în urmă
Am avut doua experiente neplacute, am facut programare la alergologie si am fost internat fara se ofere un rezultat clar medicii sunt nepregatiti, si un test covid am sunat pentru rezultat si nu transmit rezultatul in corona forms, mai am o zi si expira certificatul. Merita mai putin de o stea le voi face o sesizare organelor abilitate sa verifice ce fac acesti oameni.
Aldea Silviu
Aldea Silviu2 ani în urmă
Sistemul romanesc de sănătate mai bine mori decât să ai nevoie de el. Vi cu bilet de trimitere te programează peste 3 săptămâni că numai atunci sunt locuri disponibile pt biletele de trimitere. Vi la ora care ești programat și stai cu orele să aștepti și să îți spună medicul că nu ține de el îți dau trimitere la alt medic. Sistem românesc mori pe la ușile medicilor cu zile
Daniel Szentkiraly
Daniel Szentkiraly2 ani în urmă
Dr Gavanescu a operat o pe mama mea si se simte super bine.Este un dr de toată isprava care nu acceptă nici o ,,atenție,,.
Constantinescu Gabriel
Constantinescu Gabriel2 ani în urmă
Locație curata cu oameni înțelegători și competenți și multă experiență în domeniu
Benji
Benji2 ani în urmă
NU recomand medicul Gavanescu Adrian sub nicio forma! Bunica mea a fost operata de acest medic, insa se pare ca operatia nu a reusit. In loc sa recunoasca acest lucru, a tinut-o aproape 2 ani de zile pe numeroase tratamente, niciunul potrivit, care nu au facut nimic altceva decat sa-i agraveze problema. Drept urmare, ochiul este compromis, pierzand vederea definitiv. Sa nu mai vorbim de durerile insuportabile pe care le avea saraca femeie... Cand venea la consultatie, pentru ca nu mai putea suporta durerile, acesta mai ca se ascundea de ea si o pasa altui medic oftalmolog. Probabil sunt multi batrani care au trecut prin mana lui si pentru care rezultatul a fost unul la fel de prost, dar majoritatea fiind batrani, nu stiu sa lase recenzii pe internet. Rusine pentru faptul ca nu este capabil sa recunoasca ca a fost un esec si sa o trimita la alt medic mai competent decat el. Daca va pasa de sanatatea ochilor dvs., nu recomand sa mergeti la risc cu acest medic.
Locații recomandate