/Bucuresti/Spital

Enayati Medical City

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești 8A, București 013812, România

Enayati Medical City
Spital
4.6
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G329+95 București, România
+40 21 9362
enayatimedicalcity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ro Co
Ro Co2 ani în urmă
Este, fără discuție, o clinică de top, modernă, curată, elegantă. Cred că intenția și concepția care au dus la crearea centrului au fost bune, chiar foarte bune. Se vede că s-a investit mult și cu pricepere în clădiri, aparatură etc. Ceea ce mă nedumirește este, însă, faptul că parterul, care este ca al unui hotel de lux, cu un spatiu imens, adăpostește două cafenele care sunt permanent goale, dar cu preturi extrem de mari. Mă întreb cui îi folosește această risipă inutilă de spațiu... Un alt element, cel pentru care am clasificat centrul medical cu doar 4 stele, este calitatea unei părți a personalului. Nu vreau să generalizez. Sunt locuri în care te poți imagina într-un spital de stat, unde personalul pare că se plimbă pe holuri fără scop... O doctoriță ce pare puțin cam șleampătă, nu are obiectul muncii și stă la taclale cu fetele de la recepție despre modă sau filmul de aseară, iar un doctor cam grețos și suficient, oferă consultații care durează maximum 2 minute, în timp ce te taxează cu 300-400 lei... În rest trebuie să recunosc că este foarte ok.
Ina Mateescu
Ina Mateescu2 ani în urmă
Eu am fost la o consultație cu dna Dr. Leventer și am rămas impresionata. Clinica arata foarte bine dar și personalul medical este bine pregătit. Am întrat fix la ora la care eram programata, dna dr este o profesionista, mi-a explicat ce am de făcut.
Recomand cu căldură Clinica Dr Leventer.
Angelică Borțosu
Angelică Borțosu2 ani în urmă
M-am decis destul de greu să postez sau nu părerea mea despre această clinică privată. Dar doresc ca aceste rânduri să fie utile, ca o „lecție învățată” pentru personalul clinicii și ca un semnal pentru cei care optează pentru un tratament medical în această clinică. Nu voi face aprecieri personale, ci voi prezenta câteva aspecte întâmplate. În perioada 27.12.2021-04.01.2022 am internat-o pe sora mea la recuperare medicală. În primele 7 zile a făcut proceduri specifice doar în 3 zile. Că sâmbăta și duminica nu se lucrează (declarație din start), am înțeles, dar pe 27 și 31 nu a făcut nimic. Repet: am adus-o de la un spital de stat care nu are secție de recuperare medicală, la o clinică privată, pentru a face recuperare, nu la un hotel privat. Desigur că nu au fost făcute progrese de către pacient, ceea ce m-a determinat să o transfer, pe data de 04.01.2022, la un spital de stat, unde după o săptămână progresele au fost evidente. Am prezentat aceste aspecte tuturor persoanelor din Centru Medical Enayati, cu care am relaționat. Despre costuri nu vreau să amintesc nimic, deoarece mi le-am asumat din momentul semnării contractului. Concluziile vă rog să le trageți dvs.
Iulia Bujor
Iulia Bujor2 ani în urmă
Am fost la o consultatie de reumatologie plus recoltare de analize in cadrul policlinicii Concierge Medical. Totul a fost foarte bine, doamna dr. Anca Bobirca este un medic si un om minunat, foarte implicat, amabil si empatic, care iti raspunde la toate intrebarile si iti ofera multe recomandari si sfaturi. Si la analize totul a decurs bine, dra Patricia a avut grija de mine, m-a lasat sa stau intinsa pe un pat si tot timpul m-a intrebat cum ma simt. In concluzie, am fost foarte multumita si recomand cu caldura clinica.
Mugur Nicolae
Mugur Nicolae2 ani în urmă
Cum se poate ca numai eu dau o stea? Am facut programare la madam dr. Chirita Daniela, acum vreo 10 - 11 zile, pt un consult post covid, suportat de Casa de Sanatate, pt data de 2 decembrie. Azi, 29 noiembrie, cand e zi libera, ma suna sa-mi spuna ca marea doctorita nu vine joi si daca vreau sa reprogramez.
Problema e ca acum, pe unde am sunat m-au impins cu programarea dupa 20 decembrie. Si trebuia sa mergem la consult pe 29, noiembrie. Nici nu ma pot deplasa ca obosesc si nu mai am nici concediu medical. In ce situatie sunt pus acum de Clinica si de dr. Chirita!? RUSINE!
Catalin Simion
Catalin Simion2 ani în urmă
O experienta complet dezamagitoare si lipsita de respect pentru client.

Am facut o programare, confirmata telefonic, pentru cabinetul de ortopedie in data de 16.02.2022, ora 15:30. Dupa formalitatile de la receptie mi s-a transmis sa astept pe hol in fata cabinetului pentru a fi chemat la consultatie. Dupa 30 de minute de asteptare am verificat la receptie daca programarea mea mai este valabila. Domnisoara de la receptie nu parea foarte sigura pe ce se intampla, o raspuns o alta colega spunandu-mi ca dl. doctor are vizibila in sistemul intern programarea mea si ca intarzie din cauza unui pacient cu o situatie mai speciala. Am fost nevoit sa mai astept consultatia inca aproximativ 2 ore, timp in care au fost consultate 4-5 persoane inaintea mea, desi sosisera dupa mine. In mod ironic si lipsit de respect, au fost momente in care numarul de persoane care asteptau pentru acel cabinet era mai mare decat numarul de scaune din zona de asteptare, fiind nevoiti mai multi dintre noi sa asteptam in picioare. Repet, asteptat in picioare pentru persoane care erau acolo din cauza afectiunilor la picioare...
Intr-un final am fost chemat pentru consultatie fiind trimis pentru o radiografie, cu promisiunea ca imediat ce v-a fi gata voi fi chemat pentru continuarea consultatie. Din momentul in care m-am intors cu radiografia, au mai fost consultate inaintea mea alte 3 persoane.
In tot acest timp de asteptare nu am fost in nici un moment macar informat ca v-a trebui sa astept suplimentar, desi zona de receptie era la 10 metri distanta si cei de acolo aveau numarul meu de telefon.
Consulatia s-a desfasurat pe repede inainte, fara a avea posibilitatea de a detalia prea mult motivele pentru care am facut programarea. Tratamentul recomandat a fost unul de baza, un antiinflamator, dar din acest punct de vedere nu pot evalua profesional actul medical propriu-zis. Pentru o consultatie de 10 minute am fost nevoit sa petrec peste 3 ore in interiorul clinicii.

Foarte probabil, dintr-o goana fara scrupule dupa profit, se fac programari mult peste capacitatea clinicii de a consulta/trata clientii sai.

Am ales o clinica privata pentru serviciile de care aveam nevoie tocmai pentru a evita sistemul public de sanatate si procedurile sale greoaie, din pacate m-am lovit de aceleasi practici de management si organizare dezamagitoare.

In masura in care v-a putea fi posibil, voi evita sa mai apelez la serviciile acestei clinici.
Ioan Vranceanu
Ioan Vranceanu2 ani în urmă
Plus: Clinica este foarte curata si arata deosebit.

Minus: Am avut o programare la Enayati Medical City la dl Dr Eugen Craciun - medic primar gastroenterolog.
Fata de ora programarii am avut de asteptat 40 minute in plus. Dupa ce am fost chemat in cabinet, i-am spus domnului doctor faptul ca nu mi se pare normal sa se intarzie atat de mult,
iar raspunsul acestuia a fost ca, daca nu sunt dispus sa astept la dansul atat, de data viitoare pot sa merg la alt medic, dar ca acum pot sa raman.
Am decis sa nu mai stau pentru aceasta consultatie; un astfel de raspuns denota o mare lipsa de respect fata de pacienti.
In 2020, pentru o alta consultatie la acelasi medic, dar intr-o clinica diferita, am avut o experienta similara, dar am crezut ca a fost doar un accident; se pare ca nu.
Andreea Banica
Andreea Banica2 ani în urmă
La programări este un haos TOTAL! Suni la un număr, răspunde cineva de la alt număr. Nu știu de ei! Am lăsat telefonic datele mele de 3 ori, la persoane diferite, nu m-a sunat nimeni. Am lăsat formular pe site și surpriză, m-a sunat imediat! Dânsa nu știa pentru ce sun, eu crezând ca e informată de colegii săi! A trebuit să reiau povestea programării mele de 4 ori, degeaba! Îmi spun că se poate face programare la recuperare, apoi peste o oră mă sună să-mi spună că doar cu internare. Am zis ok, asta este. Totuși am dorit sa mai efectuez o programare la ortopedie cu trimitere, iar domnișoara de la telefon a ținut să-mi amintească unde am sunat, și că Enayati Medical City nu lucrează cu CNAS. Dânsa a spus că NU CREDE că se poate, nu știe sigur!

Domnule doctor, ar trebui să vă instruiți mai bine persoanele angajate în call-center. Și mai mult decât atât, să refaceți total linia de programări, pentru că pentru nou-veniți, ea este inexistentă. Va spune o persoană tânără care are la activ peste 20 de programări la Regina Maria în ultimul an și care știe sa umble cu telefonul. Nu vreau să mă gândesc la cineva în vârstă! Nu va reuși niciodată să se programeze!

Mă declar dezamăgită de Enayati Medical City și îmi pare rău că e asociat cu Regina Maria care este mult peste, cel puțin la primul contact cu cei de la programări!
Locații recomandate