/Bucuresti/Spital

Maternitatea Giulești

Strada Boișoara, București 060251, România

Maternitatea Giulești
Spital
4.2
171 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3X6+W3 București, România
+40 21 316 1281
maternitateagiulesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adriana Petrean1 an în urmă
Am suferit o intervenție chirurgicală în acest spital , fiind pacienta domnului doctor Corelouca Ciprian care din punctul meu de vedere e un medic extraordinar cum rar ți e dat să întâlnești (am ceva experiențe cu medicii) este un medic dedicat meseriei 100% , extrem de mult bun simț , pana la aceasta vartsta eu nu am văzut un medic mai bun!!!
Ana Alexe
Ana Alexe2 ani în urmă
O unitate sanitara renovata, doamnele infirmierele foarte dragute, pe mine m-au ajutat foarte mult, chiar se chinuie sa mentina o curatenie in permanenta, dar de aunt si doamne care nu prea stiu sa stranga dupa..... Doamnele asistente si ele dragute, te ajuta cu ce ai nevoie. Mâncarea sincer, excelent de buna, iar eu pot spune asta dupa o internare de aprox 3 săptămâni in spital. Refuzam mancarea de acasa😂. Multumesc personalului medical de pe sectia de obstetrica, compartiment terapie, dar si celor de la terapie neonatologie. Am plecat sănătoși acasa dupa mai bine de 12 zile.
Madalina Onita
Madalina Onita2 ani în urmă
Spitalul foarte curat, asistentele sunt de treaba majoritatea, cu anumite exceptii.
Am fost tratata de domnul doctor Coroleuca Ciprian. Este un om extraordinar, atent, profesionist desavarsit. Se vede ca iubeste ceea ce face.
Ii sunt extrem de recunoscatoare si revin cu mare incredere la fiecare control.
Andreia Aslau
Andreia Aslau2 ani în urmă
Spital de stat ce se ridica la nivelul celor private de la noi din tara.Mii de mulțumiri..domnului Dr Cristescu!!! Un om extraordinar! Îl recomand cu toată încrederea!🙏
Adriana Nichifor
Adriana Nichifor2 ani în urmă
Medici foarte buni,aparatura performanta,curățenie,mancare bună dar din păcate pentru ei pacientul este doar un număr. Mentalitatea este încă din era Ceaușista și cel mai probabil managementul este de vina pentru asta.Pacat,mai avem mult pana când ne vom da seama ca medicina salvează vieți și practicarea ei are în primul rand valoare sentimentala.
Maria Nicoleta Axinte
Maria Nicoleta Axinte2 ani în urmă
Dragi domnisoare si doamne, mergeti cu incredere aici, veti fi pe maini bune! Conditii de internare foarte bune, personal amabil si saritor, cea mai buna aparatura de laparoscopie din tara, si mai presus de toate medici competenti, buni profesionisti. Am avut o operatie clasica, o taietura de circa 22 cm, si totusi o recuperare relativ usoara, datorata in mare parte bunului tratament primit, precum si priceperii doamnei doctor Andreea Enache. Multumesc din inima intregului personal al spitalului, pentru o experienta pe cat de pozitiva se putea in conditiile date!
Claudia Mihaela
Claudia Mihaela2 ani în urmă
Cel mai curat spital. Cadrele medicale sunt de nota 10 și mâncarea de acolo foarte bună (am primit și cadou din partea spitalului😍). Am fost foarte mulțumită pentru cele 3 zile de spitalizare. 💚
Alexandru Baciu
Alexandru Baciu2 ani în urmă
Spagari. Paznici permit vizite, pretinzand spaga pentru acest lucru, desi nu se permit vizite. Practic am fost agasat de paznici sa le dau bani cand am venit sa iau sotia, desi nu mi-au facut nici un servicu. Asistentele pretind spaga de la pacienti. Tinand cont de cresterea salariala este inadmisibil sa tot mai existe spaga in spitale!
Cristinutza Criss
Cristinutza Criss2 ani în urmă
Azi am născut, mai exact acum câteva ore și sunt foarte drăguțe doamnele doctor și asistentele, nu pot sa zic cât sunt de recunoscătoare pt tot ajutorul pe care mi la dat, am născut imediat
Locații recomandate