/Bucuresti/Spital

Spitalul Sfântul Ștefan

Șoseaua Ștefan cel Mare 11, București 020122, România

Spitalul Sfântul Ștefan
Spital
3.1
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F434+F5 București, România
+40 21 210 3936
pneumosfstefan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florin codau
Florin codau3 ani în urmă
Multumim dl dr Eparu impreuna cu personalul auxiliar ,curatenie si atentia acordata pacientilor. Respect acestor oameni.
Maria Mirabela Croitoru
Maria Mirabela Croitoru5 ani în urmă
Nu recomand! Dacă puteți merge in altă parte nu ezitați! Motivele pentru care nu recomand sunt: lipsa dotărilor necesare (sputa se trimite spre analiză la un alt laborator; radiologie nu este în spital); deși în renovare un șobolan à intrat noaptea în salon (început de septembrie 2018); medicul Paraschiv Bianca este un argument în sine al nerecomandării, nicidecum o persoană (amintesc doar modul jignitor de a trata pacienții, lipsa empatie, aerul de superioritate și tratamentul inadecvat); după 8 zile de spitalizare in acest spital am mers în Fundeni multe ale zile pentru a trata corespunzător pneumonia + tratament pentru bacteria luata din spitalul Sf Ștefan și anume klebsiella
Emil Maciuca
Emil Maciuca5 ani în urmă
Este un spital foarte bun,cu un pers.extraordinar cu medici care au experienta si iei dau interesul.BRAVO SI MULT RESPECT PT.EI SI IN SPECIAL PT.DR.ILIE MARIAN.
Veronica Wagner
Veronica Wagner6 ani în urmă
Un infern, o gaura neagra. Un jeg de nedescris, cu medici jegosi si nestiutori de medicina. Tatal meu era sa moara acolo :( noroc ca l-am transferat la alt spital.
Ivan Alexandru
Ivan Alexandru7 ani în urmă
Cum sa zic pe scurt ? O rusine de spital , la camera de garda medic nu exista , radiologia nu functioneaza , probe nu se recolteaza pentru ca nu le merge laboratorul. Deci efectiv groaznic in spital se gasesc 2 asistente si cam atat. Daca ai probleme pulmonare si vrei sa faci ceva acolo mori cu zile pentru ca nu are cine sa se uite la tine. Nu pot da 0 stele ca o faceam eventual -1 de subiectul igiena , comfort , investitii sau altele nu are rost sa discutam. E oribil ca aspect nu este modernizat ce sa zic , sper sa numai trec pe acolo niciodata.
Financiar Contabilitate
Financiar Contabilitate2 ani în urmă
Doctor Barbulescu Catalin Artemiu un medic si coleg minunat, un om cu spirit deosebit mereu jovial, haios si optimist. Asa l am cunoscut si asa va ramane in sufletele noastre. Sincere condoleante, colectivul tesa Spitalul Sf. Stefan.
Alexandru Petrus
Alexandru Petrus2 ani în urmă
Un spital cu doctori si personal auxiliar foarte buni,vreau să aduc pe această cale mii de multumiri domnisoarei doctor Tudor Roxana ptr modul în care tratează pacienții,multă sănătate.!
Carmen Stancu
Carmen Stancu2 ani în urmă
Personalul.de.la triaj amabil dat tot a tebuit așteptat 25 minute sa apară asistenta de la camera de garda. Și era ora 15 doar.
Locații recomandate