/Bucuresti/Spital

Brain Institute

Strada Tony Bulandra, București 077085, România

Brain Institute
Spital
4.3
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QX+MP București, România
+40 21 9968
braininstitute.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–5
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Briscariu
Razvan Briscariu2 ani în urmă
5 stele pentru ce a reusit echipa Brain Institute reprezinta exact o picatura dintr-un ocean. Chiar si un infinit de stele ar fi fost putin fata de ce au reusit medicii intergalactici de la acest spital sa faca. Baietelul nostru de doar 7 ani a fost diagnosticat cu Tumora de Clivus, o formatiune rara ce se dezvolta intr-un loc extrem de greu accesibil. Si daca la alte spitale din Romania problema nu era operabila, echipa de medici formata din Sergiu Stoica si Bogdan Mocanu a reusit s-o scoata intr-un mod minim invaziv, folosindu-se ca si cale de acces doar de narile nasului. I-am preferat pe ei in dauna unor spitale mult mai reprezentative din Europa de Vest, precum Charite din Berlin sau Necker din Paris, desi primisem oferta clara din partea lor. Nu pentru ca am gandit, ci pentru ca asa am simtit. Intuitia uneori bate ratiunea. Chiar daca privesc acest lucru cu subiectivism, consider ca nivelul operatiilor din acest loc se ridica la cel mai inalt nivel. Va recomand cu intreaga mea incredere Brain Institute.
Livia ionita
Livia ionita2 ani în urmă
Stiintifico-fantasticii de la Brain Institute mi au extirpat o tumoare profunda pe care o aveam la cap,mai exact un neurinom de acustic,ramas in urma unei interventii greoaie la un spital de stat,atentie,de 3 cm cubi.In trei zile am fost externata.Total functionala.Cu o cicatrice de 3 cm lungime,fata de 16 cm,cat are prima.Fara cuvinte!Dumnezeu ne a binecuvantat cu echipa de neurochirurgi de la acest spital.Sub nicio forma sa nu alegeti varianta care doar pare mai ieftina!Va poate costa viata!Eu sunt convinsa ca dl dr Sergiu Stoica este capabil sa rezolve cazuri ff grave!
Unul dintre cazurile mai grave decat al meu a devenit fetita mea,acum trei saptamani avand nevoie de interventie chirurgicala de urgenta,la capsor.In acest spital au mers toate struna.De la diagnostic,pana la extirparea tumorii ,de aprox 6 cm,efectuata de aceeasi medici.In 7 zile am fost acasa.Cand ne am internat,fetita nu mai putea sa mearga fara sprijin,acum abia ma tin dupa ea.Asistentele s au purtat exemplar,au avut o grija deosebita pt noi amandoua pe perioada spitalizarii .Ma inclin cu respect in fata acestor supra-oameni care isi dedica tot timpul pentru salvarea noastra.
Eduard Bucataru
Eduard Bucataru4 ani în urmă
Mama mea a fost operata acum o luna si jumatate aproximativ de meningiom. Totul a decurs perfect de la prima consultatie. Acum este sanatoasa si se simte foarte bine. Cei de la stat spuneau ca mai bine traieste asa cu tumora pe creier, deoarece riscurile sunt mai mari decat benficiile, total neadevarat! Aproape ne-au facut sa renuntam la vindecare. Domnul Doctor Sergiu Stoica impreuna cu echipa lui minunata au reusit o operatie foarte grea care a durat cateva ore bune pentru care le v-om fi recunoscatori toata viata de acum inainte. Mergeti cu cea mai mare incredere aici, este un loc cu profesionisti adevarati, nu credeam niciodata ca exista asa ceva in Romania.
Mihaela Caramangiu
Mihaela Caramangiu2 ani în urmă
Patru stele, sunt prea putine, meritati intreaga constelație, mulțumesc din suflet, Îngerii mei pazitori, Dl.Doctor Andrei Spatariu,,Dl,Doctor Anca Vișan ,doamna Asistent Alexandra, Dl Asistente ,Doamnelor Infermiere, întregii echipe care au contribuit la intervenția mea din 24 Februarie, Hernie de disc lombara L5 S1, recomand cu toată încrederea, institutul Brain,spitalul Monza, intradevar, avem un spital ca afară, la cele mai înalte standarde, Aici pacienți sunt pe primul loc. Sunteti ingeri mei pazitori ,va doresc multă sănătate, și multe realizari si sa va faceti meseria cu aceiasi dăruire cum o faceți acum,sunteti Îngerii mei în halate albe,mulțumesc din tot sufletul meu !!!
Irina Anghelescu
Irina Anghelescu2 ani în urmă
Sotul meu a avut sansa sa fie operat de dr. Sergiu Stoica acum 12 ani. Un profesionist si un om de exceptie. Recomand cu incredere.
Octavian S.
Octavian S.2 ani în urmă
Interventie deviatie de sept si turbinotomie sfenoidala executata de către dl. Dr. MOCANU. A fost prima intervenție chirurgicala din viata mea, dar pot spune ca totul a decurs ca la carte, începând de la anestezia generala, la operatia propriu-zisa, pana la serviciile post-operatorii. Într-adevăr, preturile sunt peste medie, dar dacă aveți posibilitatea si țineți la sănătatea dvs, va recomand.
Cornel mihalcut
Cornel mihalcut2 ani în urmă
De ce ma obligati sa va acord o stea pentru a posta o recenzie? Dupa parerea mea, nu o meritati. Scriu acest mesaj pentru cei ce cred ca un spital cu preturi exorbitante are si medici care respecta juramantul lui Hippocrate. Tatal meu a fost operat de d-l doctor Sergiu Stoica, in aceasta vara, pentru o metastaza pe creier a unei tumori maligne pulmonare. D-l dr. ne-a asigurat ca dupa operatie starea de sanatate nu se va inrautatii. La 4 saptamani dupa operatie tatal meu a decedat, tumora craniana refacandu-se la loc, complicandu-se si cu o hidrocefalie in urma operatiei, pe care d-l dr. nu a prevazut-o sau nu a vrut sa ne-o comunice (la 2 saptamani dupa operatie). Desi a venit in Spitalul Monza cu R.M.N. si CT-uri de la Spitalul Universitar Bucuresti, i s-au facut alte R.M.N.-uri la internare, imediat postoperator si la control dupa 2 saptamani de la operatie, (pentru ca se simtea din ce in ce mai rau), toate CONTRA COST. Inca ceva: sutura de la locul operatiei avea fire de par prinse in ea. Deci, nici macar nu s-a indepartat parul din locul inciziei. Macelari cu aparate performante, consider ca se pot numi. Parerea mea este ca un medic cu o asemenea pregatire ar fi trebuit sa prevada evolutia medicala a tatalui meu, si nu sa ii pese de situatia financiara a Institutului "Brain Institute", la care este cofondator. Oare este o intamplare, sau o practica curenta?
Nicu Dushu
Nicu Dushu2 ani în urmă
Am fost internat in acest centru 3 zile pt o interventie de septoplastie si turbinotomie cam complicata. Am intalnit o echipa de oameni minunati si profesionisti desavarsiti , Ana Maria Ivan, dr.Alexandra Ciocarlan, dr.Silviu Oprescu , coordonata de dr. BOGDAN MOCANU, un excelent medic , un om intre oameni.Nicolae Dușu Constanța
Locații recomandate