/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic Colentina

Șoseaua Ștefan cel Mare 19-21, București, România

Spitalul Clinic Colentina
Spital
3.9
201 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F437+GC București, România
+40 21 317 3245
spitalulcolentina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ștefan M.1 an în urmă
Secția de Urologie a Spitalului Clinic Colentina
Un profesionist a clădit o secție profesională de urologie - dr Cauni Victor - un exemplu pentru întregul sistem sanitar din România; toată echipa de la Secția de Urologie a Spitalului Colentina este o echipă de profesioniști, cinci stele la superlativ cu maxime felicitări. Echipa de medici, asistente și celelalte servicii din incinta Secției este o echipă excepțională uite că se poate și în România un spital de talie europeană - FELICITĂRI TUTUROR. Mulțumiri sincere tuturor, mulțumiri doctorului Bogdan Mihai, un medic formidabil.
Ebarbule ebarbule
Ebarbule ebarbule2 ani în urmă
Pro
Am fost la dermatologie. Doctorul Catalin Poperscu este f. bun.
Cons
Foarte multa birocratie. Inainte de consult, mi s-au dat 3 pagini de completat: ca sunt de acord cu consultatia, ca orice poza imi face sunt de acord sau nu sa o publice, ca am luat la cunostinta cine participa la consultatie si ce pozitie au (medic, medic rezident,..) etc.
Este o mare problema cu managementul spitalului care ingreuneaza actul medical cu foarte multe lucruri birocratice. Aveam trimitere, card de sanatate, buletin, si asta trebuia sa fie suficient.
Maria Stan
Maria Stan2 ani în urmă
Am fost internată pe 16 noiembrie 2021 pentru operație la coloană la secția Neurochirurgie Spinala , mulțumesc mult la tot personalul începând cu infirmierele asistentele și medici specialiști care neau îngrijit de la început până la sfârșit . Mulțumesc mult pentru tot ce au făcut pentru pacienții recomand cu încredere pentru cei care aveți nevoie de un spital bun din toate punctele de vedere . Mulțumesc celor care m-au îndrumat la acest spital.
Daniela Cristea
Daniela Cristea2 ani în urmă
Multumesc Domnului Doctor Ioani Horatiu pentru efortul depus la salvarea sotului meu. Un om deosebit cu maini de aur si dar de la Dzeu pentru salvare de vieti omenești. Multumim intregii sale echipe pentru îngrijirea si atentia primita de sotul meu. Multumim din suflet
Liliana Gate
Liliana Gate2 ani în urmă
Mulțumesc Domnilor Doctori Alexandru Deutch și Adrian Ungureanu pentru operația de ablatie pe care mi au făcut o, avea dreptate un domn reporter care a asistat la o operație făcută de Dumnealor, nu sunt oameni, sunt supraoameni.
Mulțumesc întregii echipe a secției Cardiologie pentru îngrijirea de înaltă calitate de care am avut parte și nu în ultimul rand Domnului Profesor, șeful secției care veghează ca standardele sa concureze cu cele din spitalele private. 🙏❤️
Cosmin Mgd
Cosmin Mgd4 ani în urmă
Nu aici este spitalul colentina am mers si pana acolo degeabaa😠😡😠😡
Adela Budu
Adela Budu2 ani în urmă
Deci așa ceva…HORROR!
Am fost cu o ruda care aștepta sa intre la medicul specialist in pavilionul B, undeva la subsol exact unde sunt băncuțele, se făcea o operație cu GEAMURILE DESCHISE ! Medicul manevra cu o stângăcie maxima acel electrocauter, bolnavul acela zăcea pe masa fără pic de ajutorare, fiind efectiv ca intr-un experiment live!
Avand experiența medicală, in toate spitalele decente, sălile de operație ar trebui sa fie spații sterile, asistentul m- a surprins uitându-ma pentru ca am vrut sa și filmez toată întâmplarea, a catadicsit sa închidă geamul vezi doamne sa nu filmez , uitându-se intr-un mod :” ce doamne iartă- ma te uiți ?!”.
Am venit de acolo plângând de mila bietului pacient …. Măcelari !
Nu recomand acest spital nici măcar in vizita !!!
Ionel cialacu
Ionel cialacu2 ani în urmă
Mulțumesc din inima întregului personal de la secția Urologie . Am fost internat timp de 3 zile pentru o intervenție chirurgicala, timp in care am fost tratat ireproșabil de medici , asistente și infirmiere. Personalul e foarte tânăr și amabil, curățenia exemplara !
Circul Orlando
Circul Orlando2 ani în urmă
Dorna Oprescu multumeste pe aceasta cale medicilor Serghei Bacaliuc si Zarafin Laura, de la spitalul Colentina Bucuresti, pentru profesionalismul si devotamentul cu care m-au ingrijit, fiind operata de colecist acut.
Dumnezeu sa-i binecuvanteze!
Locații recomandate