/Bucuresti/Spital

Centrul Medical Alexis

Str. Jean Louis Calderon 45, București 020038, România

Centrul Medical Alexis
Spital
4.3
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R3+4Q București, România
+40 752 030 439
alexis-medical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Stanca
Maria Stanca2 ani în urmă
Profesionalism! Tot personalul a fost foarte ok. Domnul Dr. Maxer ne-a impresionat foarte tare. Am plecat socati! La o simpla atingere ne-a spus lucruri pe care le stiam dar si ce nu stiam. Multumim din suflet! Vom reveni cu siguranta!
Bogdan Toma
Bogdan Toma2 ani în urmă
Un centru medical asa cum iti doresti , te simți ca "acasa", oameni foarte drăguți și primitori! Mergeți cu încredere!. Am efectuat o ecografie si desi a fost greu de vazut, d-na doctor a avut rabdarea necesara pentru ca actul medical sa fie unul de calitate. Profesionalism la cele mai inalte cote. De la aparatura folosita in cabinet, continuand cu atmosfera din sala de asteptare si pana la interactiunea cu pacientii, totul este foarte bine pus la punct. Felicitari !
Bianca Chetraru
Bianca Chetraru2 ani în urmă
Experiența mea la acest centru s-a finalizat cu o experiență plăcută și cu o recunoștință deosebită asupra cadrelor medicale.
Cuvinte precum atenție, grijă și profesionalism sunt trăsăturile ce creionează acești oameni minunați, pe când unitatea medicală este una curată, cu un ambient plăcut.
Drumul meu a început cu doamna de la recepție, care a fost foarte amabilă încă de la primul telefon și nu a ezitat să mă ajute, fiind foarte receptivă. Călătoria mea a continuat cu domnișoarele asistente care s-au comportat cu grijă și mi-au acordat foarte multă atenție pe perioada recoltării. Țin să mulțumesc și să îmi exprim recunoștința față de Doamna Doctor Munteanu Gianina, un medic amabil, care mi-a oferit siguranță și încredere, un medic care deține amprenta unui adevărat profesionist în domeniu.
Deși în general mă tem de ace și am tendința să leșin când mi se fac analize, de data aceasta nu s-a pus problema unei astfel de situații.
Felicitări pentru tot ceea ce faceți pentru noi și impresia cu care am rămas este că voi recomanda cu drag această unitate medicală.
State Catalin
State Catalin2 ani în urmă
O experienta trista din păcate, nu pot aa recomand aceasta clinica. Am efectuat controlul pentru eliberarea unui certificat prenupțial si am constatat următoarele:
nu exista niciun pic de igiena, doamna/domnișoara doctor nu poarta mănuși, masca este purtata sub nas, pune mana pe toate clanțele ușilor, apoi îmi ia probe de sânge.
Am ales aceasta clinica pentru prețul mic, dar prefer de o suta de ori sa plătesc mai mult, dar sa știu ca sunt cât de cât condiții de igiena, mai ales în vremurile prezente
Georgiana Cojocaru
Georgiana Cojocaru2 ani în urmă
-1 stea pentru Centrul Medical Alexis. Am avut o experienta foarte neplăcută cu ei din punct de vedere a serviciilor medicale.La un control pentru eliberarea certificatelor prenupțiale, realizat de către o tipa(dacă s-ar fi prezentat i-aș fi știut și numele) total nepregătita, venita cu aceleași haine cu care umbla pe strada, încălțări murdare, masca ii acoperea doar gura nu și nasul, fără mănuși și cu un halat descheiat care nici acela nu părea sa fie curat a desfăcut testele pentru HIV fără mănuși, a manipulat o seringă și toate instrumentele de pe acolo care nici ele nu păreau prea sterile. Nimic de acolo nu îmi lasă impresia de curățenie. Partea cea mai îngrijorătoare a fost ca ne-a făcut punctie în deget cu un instrument, apoi fără sa se fi spălat măcar pe mâini sa știm ca e curata, a întrat în contact cu picătură de sânge, ceea ce nu e deloc ok. Se pot contacta foarte multe boli de la un om la altul, este inadmisibil ce se întâmplă. Nu am avut curaj sa ii spun sa poarte mănuși sau sa se dezinfecteze de teama de a nu primi certificatele. Poate se autosesizează cineva cu un control acolo sau cine știe, poate vor lua ei masuri pentru viitorii pacienți. Cu atât mai mult cu cât suntem în pandemie. Am ales sa merg la ei doar pentru prețul destul de ieftin. Acum regret...
Ionut Mikidutz
Ionut Mikidutz2 ani în urmă
Bună ziua! Am ales să dau o singură stea din cauza experienței deplorabile trăite la Centrul Medical Alexis. Eu, împreună cu un prieten, a trebuit să ne facem examenul de medicină a muncii și din păcate acest centru este singurul cu care firmele noastre colaborează.
Când am ajuns la control, timp de 10 minute întregi doamna doctor care presta examenul nu a putut lucra într-un mediu propice, din cauza întreruperilor din partea personalului non-medical. La început a intrat o doamnă miniionă și bine făcută, care nu purta nici mască, dar nici mănuși ( cel puțin eu nu am văzut prezența acestor 2 aspecte importante), care s-a plimbat prin cabinet ca pe bulevard, intrând și ieșind după bunul plac, ca mai apoi să nu prezinte niciun fel de remușcare că nu a bătut la ușă nici măcar o dată.
După această doamnă, a intrat chiar femeia de la recepție și nu numai o dată, cu scopul de a lăsa fișe și a cere pixuri proclamând că nu mai are la birou ( ceea ce vreau să conturez este că doamna doctor după fiecare consult preda fișa examinării recepției). După aceste 2 doamne, Slavă Cerului, am avut și noi timp de 5 minute liniștea cuvenită, urmând să se repete „Iadul Consultărilor” ( Gălăgie).
Am ajuns să mi se efectueze examenul de auz, iar în speța râsetelor doamnei de la recepție, care credeai că era la un spectacol de comedie și o puteai auzi în tot centrul, doamna doctor a avut cea mai mare răbdare de a suporta condițiile oferite. Din păcate nu doar râsetele au stat la baza nereușitei examenului de auz, dar și pereții subțiri prin care poți auzii toate discuțiile din celălalt cabinet. Ceea ce mi-a displăcut total la acea doamnă, este că după ce și-a terminat siesta râsului, a intrat în cabinetul în care eram prezenți, reușind să scoată printre râsetele și chicotelile pe care abia le mai putea controla, un simplu și sarcastic „Scuze!” ca mai apoi să iasă indiferentă din încapere.
M-am simțit foarte prost pentru doamna doctor, deoarece a trebuit să suporte toate bătăile de joc și să repete încontinuu „Ne cerem iertare pentru disconfortul creat, vă rog frumos să revenim la consultul medical”, aceste vorbe devenind mai importante decât cunoștiințele dânsei medicale. Prietenul meu a avut de a face cu un test „fals” psihologic, spun fals, pentru că nu era realizat de niciun psiholog, ci doar de o persoană dată de recepție, totul fiind efectuat pe holul centrului.
Nu mă mai surprinde nimic în anul acesta pentru că nu este prima instituție care se bazează mai mult pe aspectul cantitativ decât cel calitativ, în scopul de a obține un profit.
Cu mare speranță, sper ca anul viitor când vom reveni la consultul de medicina muncii, să găsim aspectele de mai sus remediate și cu mâna pe inimă îmi doresc să mai fie doamna doctor care mi-a făcut examenul, deoarece acesta a fost singurul punct pozititv din toată experiența avută pe data de 11.09.2020 la Centrul Medical Alexis.
Mihai Dinu
Mihai Dinu2 ani în urmă
Am fost la Alexis pentru certificatul Prenuptial. Totul a mers foarte ok din momentul in care m-au contactat fetele de la Recepție pana am primit actul efectiv. Doamna doctor a fost foarte amabila și s-a comportat excepțional. Super rapid, super profi și super ok! Recomand!
Alex Ionut
Alex Ionut2 ani în urmă
Am rămas uimit de calitatea și profesionalismul d-nei doctor Alexandra Stan, un medic excepțional, am primit recomandări și sfaturi utile. Mulțumesc pentru consult. Recomand cu drag aceasta clinica. Nota 10.
Locații recomandate