/Bucuresti/Spital

INTERCLINIC

Blv. Nicolae Grigorescu incinta Policlinicii nr 41 etaj 1, București, România

INTERCLINIC
Spital
3.7
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5C8+52 București, România
+40 770 178 356
interclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anda Corina
Anda Corina2 ani în urmă
Am făcut o mamografie aici. Asistenta medicala extraordinară. Mi-a explicat absolut toată procedura înainte. Un serviciu extraordinar !
Sorina Popa
Sorina Popa2 ani în urmă
Programul incepe la ora 9 .am stat 2 ore sa atept sa fac o radiografie dexa . Nu se facea programari .intrebam la receptie cat dureaza si imi zicea .nu stiu . Eram fara bilet de trimitere .plateam pret intreg . Deci nu recomand .
Maria Uceanu
Maria Uceanu2 ani în urmă
După lungi ezitări privind prețul prea mic și opiniile pacienților nemulțumiți, am decis să încerc să văd cum e și dacă nu-mi place, fac imediat cale întoarsă. Am fost plăcut surprinsă de actul medical în sine. Am mers pentru o mamografie care costă 150! Am așteptat 20-25 de minute să fiu chemată. Asistentul medical mi-a explicat foarte clar întreaga procedura. Aparatul nu era o vechitură așa cum credeam! Investigația a durat 15 minute și nu a fost deloc dureroasă! Un asistent extraordinar! Am plătit la final procedura, iar a doua zi am ridicat rezultatul și am discutat puțin cu medicul care interpretează, dr Maria Hâncu-un om calm, cald și extrem de amabil care mi-a expicat ceea ce am de făcut! Recomand cu căldură această clinică!
Lempicka M
Lempicka M2 ani în urmă
Am făcut CT ul în data de 13 septembrie. Au spus ca rezultatul vine în 5-7 zile lucrătoare... după calculele mele, termenul ar fi fost în urma cu o săptămână... ei de atunci nu răspund la telefon.
Bogdan Horascu
Bogdan Horascu2 ani în urmă
Personalul de la recepție nu este capabil sa ofere informații simple. Timp de așteptare mare. Rezultatul analizelor, platite in avans, îl primești foarte greu, după mai multe insistențe. Se percepe taxa FRAUDULOASA, de "confort". Nu recomand sa achitați aceasta taxă, nu are temei legal.
Angelica Petrus
Angelica Petrus2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism. Îți încalcă dreptul la intimitate, lipsa de empatie și finalul: Mergeți sa va interpreteze mamografia medicul de familie. Poftim?
Nuti Rotaru
Nuti Rotaru2 ani în urmă
Fetele de la recepție vorbesc urăt cu pacienții cu toate că am avut planificare am așteptat destul(20 min) iar când am ridicat rezultatul la fel 20 -25 de min
George Militaru
George Militaru2 ani în urmă
Nu se respecta ora de programare.
Ai banu intri in fata daca nu ai astepti cu orele !!!
Locații recomandate