/Bucuresti/Spital

MedLife Life Memorial Hospital Bucuresti

Calea Griviței Nr.365, București 010719, România

Spital
3.3
87 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F383+2P București, România
+40 21 9646
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Georgeta Șerban1 an în urmă
NU RECOMAND.. Sa nu va faceți abonament la acesta clinica.. Sunt niște hoți
Visan Gabriel
Visan Gabriel2 ani în urmă
Încerci să faci programare prin cnas și te trimit la plimbare să suni la sfârșitul lunii că nu se poate altfel, nu recomand
Tibi G.
Tibi G.2 ani în urmă
A doua oara la OCT de ochi, si medicul a intarzaiat enorm, programarea a fost la 10, s-a intrat la 11:30, cabinetul e3, este inacceptabil, trebuia sa anunte ca va intarzaia . Conteaza si respectul fata de pacient, programarea de la 10, s-a decalat mult prea mult . Timpul este pretios, si nu pot tolera astfel de situații, voi alege alta clinica data viitoare.
Adrian Cazacu
Adrian Cazacu2 ani în urmă
Bataie de joc. Din cauza faptului ca e o singura persoana la recepție sambata, la externare am stat o ora si 30 minute, sa platim serviciile. Din cauza asteptarii o persoana si-a pierdut cumpatul, a tipat in spital, punand-o pe sotia mea intr-o stare neconfortabila.
Marian Chiraches
Marian Chiraches2 ani în urmă
Lipsa totala de coordonare. Lipsa totala de orientare catre patienti. Am ajuns la analize la 10.59 si am fost refuzat sa las analizele in ciuda faptului ca doctorul a solicitat express analize in ziua respectiva.
Robert Silviu
Robert Silviu2 ani în urmă
Programare la ora 11 ...o ora mai tarziu asteptam...doctorul este plecat...mai rau ca la spital...nu recomand...lipsa de profesionalism crasa!!!!...doar numele si pretul iti indica faptul ca ai avea deaface cu un spital privat....in rest...repet ..mai slab ca orice serviciu de la stat...nu recomand sub nici o forma!
Aprile Andolini
Aprile Andolini2 ani în urmă
Am nascut prin cezariana la Medlife Memorial Hospital in ian 2022. Am platit pt cel mai scump pachet de nastere, 12.700 lei. Rezerva a fost mica si sotul meu care s-a internat cu mine nici nu a avut un pat al lui, a dormit pe o canapea incomoda. Desi era programata operatia la orele 13, rezerva a fost gata abia la orele 16, sotul fiind obligat sa astepte pe holuri. Sectia de neonatologie este jalnica. Medici incompetenti si neseriosi (in special dr. Olteanu). Desi le-am spus ca bebelusul are intoleranta la lactoza, nu s-a tinut cont. Cand l-m externat, era cu scaune proaste, burtica pacuta praf si cu eritem fesier de avea rana efectiv, carne vie. Era sa imi moara copilul de 3 zile din cauza ca nu au avut grija de el!! La externare, mi s-a spus sa eliberez rezerva la orele 12 si apoi am fost nevoita sa astept cel putin 2 ore, cu copilul intr-un hal fara de hal, ca sa ma pot externa. Concluzie: ATI si ginecologia au fost ok, dar neonatologia si managementul la pamant. Iar medicii neonatologi sunt niste inconstienti criminali. Nu as mai merge vreodata la Medlife!!!
Sarighiol
Sarighiol2 ani în urmă
Intervenția chirurgicală a fost efectuată la începutul anului 2019. Inițial am gândit să nu postez acest review, ca nu cumva să fac rău, dar după ce am auzit despre alții, m-am gândit că s-ar putea să fac mai mult bine decât rău.
Comună tuturor a fost o singură pățanie: s-au găsit motive să se ceară bani în plus.
- Am ales această clinică pentru o colecistectomie (operație de fiere), având calculi (pietre) mari și mulți.
- Nu dau nume...
- I-am scris medicului: „Pe site apare colecistectomia Less la prețul de 6.800 lei. Acest preț include și costul zilelor de spitalizare?” Mi-a scris că da. Ulterior însă am plătit și 310 lei/noapte de spitalizare, adică o noapte.
- I-am scris: „Ce înseamnă „Reducere CAS spital Medlife”, în valoare de 1.400 lei? Este cumva reducerea pentru cei ce sunt asigurați ai Casei Asigurărilor de Sănătate? Dacă este așa, colecistectomia less pentru un pacient asigurat costă 6.800 – 1.400 = 5.400 lei?” Mi-a scris că da. Ulterior însă am plătit 5.900 lei.
- Bănuind că nu se poate, l-am întrebat pe chirurg dacă prin metoda Sils - Less se pot extrage calculi așa de mari, de 3 cm. Mi-a scris că da. Când m-am trezit din anestezie însă am observat că mai am încă o incizie de 2 cm în zona epigastrică (deasupra stomacului), care se face numai la intervenția chirurgicală laparoscopică clasică. Medicul mi-a zis că pietrele au fost mari și nu s-au putut scoate decât printr-o tăietură suplimentară.
- Consultația preoperatorie a medicului anestezist a fost ceva cum rar întâlnești: ziceai că ne cunoaștem de câțiva ani; după 5 minute vorbeam ca niște vechi prieteni! Mi s-a răspuns detaliat la întrebări și mi s-a explicat exact cum se face anestezia!
- Comunicarea cu medicul chirurg a fost „rece”, în sensul că dacă m-am informat și am întrebat, am primit răspuns, în rest mai nimic.
- Am avut programare pentru consultație la ora 9 și am așteptat până la 10,30, timp în care printre altele medicul a băut cafea de la automatul din hol.
- În ziua operației fiind primul, mi s-a spus că va fi la ora 9 și a fost tocmai la ora 11, și asta nu din cauză că ar fi fost medicul ocupat cu vreo urgență.
- Modul cum s-a efectuat operația este totuși de nota 10, având în vedere că a fost o colecistectomie dificilă.
- Am întrebat după câte zile trebuie să mi se scoată firele, iar medicul mi-a zis că nu e cazul fiindcă a folosit doar fire resorbabile (care se dizolvă singure). Într-adevăr așa a fost, cu o singură excepție, anume un singur fir folosit acolo unde am avut tub de drenaj. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi cunoscut că aici este un fir de ață chirurgicală și l-aș fi lăsat 30 de zile până când am mers la control? Nimic altceva decât puroi pe incizia de la dren…
- La externare m-am trezit că mai trebuie să plătesc încă 280 lei o biopsie care cică s-ar fi recoltat la sfârșitul operației, desigur fără să întrebe nimeni pe nimeni dacă e de acord. Rezultatul biopsiei nu l-am primit niciodată...
- În rest: curățenie, condiții de hotel de 3-4 stele în cameră. Camera are două paturi. Respectă stilul alimentar al fiecăruia: am fost întrebat dacă consum carne și dacă am precizat că nu, am primit meniu lacto-vegetarian. Însoțitorii bolnavilor erau acceptați peste noapte doar dacă plăteau suma de 500 lei cu acte în regulă, nu șpagă. Acum din cauza lui Covrig 19 nu mai sunt acceptați să fie cazați în clinică și nici să intre. Sunt lăsați să intre doar la externarea pacientului atunci când... trebuie să plătească.
- Între timp în anul 2020 a fost aici și mama, tot pentru colecistectomie. Deoarece mama s-a dus cu dureri specifice de colecist, în loc de aproximativ 7.000 lei cât i s-a spus la început că va costa tot, la externare i s-au mai cerut 2.800 lei fiindcă: vezica biliară a fost spartă, adică a avut peritonită biliară, însă noroc că s-a localizat lichidul curs și nu s-a împrăștiat în abdomen. Specialiștii care citesc așa ceva vor crede că, la fel ca cei mai mulți pacienți, nu am reținut corect explicațiile medicului, însă fiind așa de rar întâlnită complicație, le-am reținut exact.
Trageți singuri concluzii...
Doru dragomir
Doru dragomir2 ani în urmă
dotari bune , asistenta medicala selectiva si mediocra , mancarea ne adaptata tratamentului la 5 stele si cumperi tot de la chioscul din curte ceva de regim , dr. colabolatori buni dar cu ora pt ca lucreza la stat , maternitatea si spitalul in perioada asta pustiu, costa destul si de unde atatia bani , orice gest costa . romania o tara la margine de eu . am fost in spitale germania, austria franta sunt diferente considerabile dar trebuie incurajat efortul spre mai bine doamne ajuta biserca este peste drum
Locații recomandate