/Bucuresti/Spital

Centrul Medical Neolife

Bulevardul Ficusului 40, București 077190, România

Centrul Medical Neolife
Spital
3.8
187 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F3VP+48 București, România
+40 21 9230
neolife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena1 an în urmă
buna ziua
săptămana trecuta am avut o programare la clinica din Sisesti pentru o investigatie PET.
Dupa multe minute de așteptare am fost invitata la receptie de catre o operatoare care nu prea avea habar de ce trebuie sa faca.Intr-un final a reusit sa ma programeze .
In afara de faptul ca persoana respectiva nu avea nici ce mai vaga experienta,a omis sa -mi spuna ca pentru rezultate trebuie sa ma prezint la alta clinica.
Pentru o persoana care nu este din Bucuresti este foarte dificil sa fi plimbat de la o clinica la alta.
Tinand cont ca sunteti o clinica privata ,la care pacientii platesc sume imense pentru o investigatie ,grija si respectul pentru pacienti ar trebui sa fie alta.
Multumesc de luate in considerate
Sorin augustin comanescu
Sorin augustin comanescu2 ani în urmă
Astăzi am fost programat pentru o colonoscopie și endoscopie, cu anestezie, la d-l doctor Marin Ioan Tudor. Vreau să vă spun că totul a decurs foarte bine de la intrarea în clinică până la ieșire,în sensul că totul este organizat(până și femeia de la pază desface botoseii aceia albaștri, care sunt greu de desfăcut)🙂, și oameni drăguți. Cei care s-au ocupat de investigație, d-l doctor, d-na asistenta, d-na anestezist și încă o persoană, au fost foarte ok. Operațiunea în sine a durat în jur de 30 min(inițial trebuie să fi cu 2h înainte de programare să-ți facă analize).
Nu simți absolut nimic, dormi ca un bebeluș, eu chiar am și visat 😄.
După ce se termină, d-l doctor îți spune ce a găsit, după care îți dă rezultatul și cd-ul.
Recomand aceasta clinică!
Anisoara Gaina
Anisoara Gaina2 ani în urmă
Când va spuneți părerea, nu generalizați! Eventual spuneți punctual ce va nemulțumește! Nu tot personalul este... asa cum descrieți unii dintre dumneavoastră! Mulțumesc din suflet echipei de radioterapie și dl. dr. Stoleru pentru tot ce au făcut pentru tatăl meu!
Raluca Ionela
Raluca Ionela2 ani în urmă
Când am primit diagnosticul crunt de cancer am încercat să găsesc o clinica la care mă pot trata și mă pot simți și bine. Cu staff-ul din această clinică m-am simțit cel mai bine. Profesionalism, servicii de nota 10, aparate de ultima generație.
Datorită ajutorului doamnei doctor Nicorescu Iuliana si echipei sale am reușit să trec peste această perioadă grea. Vă mulțumesc NeoLife!
LILIANA ANGELESCU
LILIANA ANGELESCU2 ani în urmă
Am făcut la clinica Neolife radioterapie,pentru un diagnostic oncologic,in perioada 7.12.2021- 19.01.2022.Medicul meu curant a fost dl.dr. Paul Sinkovicz. Procedurile de tratament s- au desfășurat profesionist,cu consult și anamneza temeinic desfășurate,cu plan de tratament încadrat în timp. Dl.doctor mi- a oferit toate detaliile solicitate(citisem "la greu" de pe dr.google și eram stresata ),evident,dupa ce mi- a relatat în amănunt ce urmează să mi se întâmple,ce reacții posibile voi manifesta. Am făcut timp de șase săptămâni tratamentul ,cu testare Covid și analize de sânge periodic aplicate.
Am avut parte de supravegherea in detaliu a domnului doctor și consult ori de câte ori am solicitat,chiar și întrebări adresate dumnealui pe canale de comunicare,la care a răspuns întotdeauna. Apreciez la superlativ tonul blând,calmul,empatia și nu în ultimul rând profesionalismul domnului doctor.
Zibaru Matei
Zibaru Matei2 ani în urmă
Buna ziua,azi am fost la dna doctor Irina Ion ,sa ii faca fiului meu o colonoscopie si endoscopie,care a durat 3 ore si jumatate si concluzia a fost: sa merg undeva sa ii fac analiza de helicobacter apoi sa revin pentru tratament la dansa,sa merg la un specialist penyru hemoroizi ,iar cei 2 polipi nu i a scos ca nu a fost pregatirea buna si am intrebat daca ar putea face cancer de la ei ,iar dansa mi a raspuns ca peste 15 ani.Imi pare nespus de rau.Eu in decembrie am fist la un domn doctor de am facut colonoscopie si alt control la neurolog si am numai cuvinte de lauda.Iar penteu azi dezamagire totala timp pierdut
Elena Gelea
Elena Gelea2 ani în urmă
Astăzi am terminat cele 30 de ședințe de radioterapie la clinica Neolife, vreau să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, contează foarte mult să întâlnești oameni pozitivi și implicați, tu ca pacient ai nevoie de asemenea oameni. Ii multumesc in special domnului doctor Paul Sinkovicz pentru suport,incurajari,felul de a fi,stie să te ajute să treci mai ușor prin momentele grele.
Florentina ion
Florentina ion2 ani în urmă
Buna ziua! ma numesc Ion Florentina anul trecut in luna august am primit cea mai crunta veste din viata mea Carcinom col uterin st 2 B .Sunt pacienta dr Paul Sinkovicz un medic de nota 10 am urmat tot ce mi-a spus dn doctor sa fac si acum sunt bine .Multumesc clinici Neolaif pt aparatura performanta cu care m-au ajutat .
Multumesc din suflet dr Paul Sinkovicz !recomand cu toata increderea!
Simona Bogasieru
Simona Bogasieru2 ani în urmă
Nu ma simt in stare sa dau detalii despre mine. Dar vreau sa spun ca sunt norocoasa ca am ajuns sa ma tratez la Neolife si ca oamenii de acolo m-au ajutat (si inca ma ajuta) sa-mi continui viata, mai bine decat as fi indraznit sa sper. Am un mare respect pentru intreaga echipa medicala, care nu a lasat deoparte nicio investigatie necesara, si astfel am fost diagnosticata si tratata la timp. Daca azi pot sa merg la munca, in vacante, pot sa fac sport si sa ma bucur de viata, este si datorita echipei Neolife.
Locații recomandate