/Bucuresti/Spital

Institutul Oncologic Profesor Doctor Alexandru Trestioreanu

Șoseaua Fundeni 252, București 022328, România

Institutul Oncologic Profesor Doctor Alexandru Trestioreanu
Spital
3.5
106 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F575+92 București, România
+40 21 227 1000
iob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alex1 an în urmă
Dacă vreți să vă împărătesc experiența mea, adică a noastră ( a mea si a mamei mele bolnavă de cancer ) de astă-vară de la București.. . Din Brașov am fost trimiși pentru brahiterapie la Institutul Oncologic Fundeni unde mi s-a părut cea mai dezorganizată instituție in care am fost vreodată . La afișier după ce aștepți 30-45 minute in rând pentru a te înregistra prima data cand mergi , dna de la ghișeu îți răspunde sictirit ca ea nu poate face nici un fel de înregistrare si îți aruncă actele înapoi ( pe care ulterior i le-ai dat si dna s-a făcut ca citește ceva… Doar s-a făcut) . Gen „hai, următorul…!!! *Mergi la usa medicului si pentru o înregistrare, adică câteva hartii si câteva semnături, aștepți in jur de 2-3ore. După N ore de așteptat crezând ca toți te-au uitat, îți aduce hârtiile la semnat si apoi îți spune ca trebuie sa așteptați pentru brahiterapie.,ca te vor chema ei. Persoane venite după noi care au intrat iniantea noastră la tratament, multe nepotisme, rude si pile care intrau in față. Nu se tine cont de ordinea in care s-a mers, nimeni nu îți oferă nici o explicație, te vede ca stai lângă ușă si parca nici nu exiști pentru ei si trec pe lângă tine nepăsători. La prima ședință de brahiterapie mama a fost luată ultima. Adică la ora 12:30 si noi eram in fata clinicii de la ora 07:30, în fața ușii la brahiterapie in jurul orei 08:30, in București cu o seara iniante unde am ales sa mergem mai repede pentru ca nu aveam tren care sa si ajungă in jurul orei 8 dimineața cum au chemat ei pentru tratament. Dar mergi la ora 07:30 dimineața ca sa pleci la ora 14? Asta după ce toți cei veniți după noi au fost luați înaintea noastră.

Brahiterapia, desi este dureroasă, dar la sfârșit nu îți oferă nici măcar o pastila pentru durere si primești sfaturi ce sa cumperi de la farmacie. Mama a ieșit de la tratament si cocoșată de la durere.

A doua ședință a fost mai ok, am scăpat mai repede.

Însă a treia ședința din nou mama a fost lăsată coada si abia după 4h de așteptat a fost luata la tratament si alte trei ore mai târziu ieșeam din clinica. Mi-a zis mama ca ea stătea întinsă pe masa, iar ei ( rezidenții) se uitau la știri?! Iar eu ajunsesem sa rămân sigur in sala de așteptare după ce toți au plecat.
După brahiterapie, când mergi pentru consult la medicul cutare, ești urcat la etajul 7, apoi la sfârșit îți trântește concluziile si ce sa faci mai departe, ca sa te prezenți după x luni pentru alt control ȘAMD.
Si ești lăsat fiul ploii, in ditamai institutul, ditamai spitalul, etajul 7. Urci in lift care se oprește la etajul 6, apoi etajul 2 ( sau cine știe pe unde l-a mai chemat cineva apoi nu a mai urcat in lift, iar liftul se oprește acolo unde a fost chemat ). Noi ne-am trezit ca am coborât la etajul 1 deși credeam ca era parter si trebuia sa ajungem la subsol pentru ca acolo ( la ghișeu) a lăsat mama cardul de sănătate înainte sa urcam la etajul 7.După ce s-a deschis ușa liftului sau măcar după ce cobori din lift nu este trecut nicăieri etajul la care te afli, risc sa te încurci este mare.
Zona sălii de așteptare de la etajul 1 , cu cea de la parter si subsol arata aproape identic aranjate si noi întrebam de cardul de sănătate la ghișeul de la parter ( unde doamna tot sictirita a rămas). Mereu am avut senzația aceea de „deja-vu” pentru ca, indiferent la oricare etaj mergeam , parcă treceam prin același loc de fiecare data.
Paznicii din parcare si ei mari mafihoți care îngrădesc cu ață locuri in parcare si pretind bani pentru un loc în parcare.

Da, aceasta este România in care trăim.
Elisabeta Stoiu
Elisabeta Stoiu2 ani în urmă
În 2019 am fost diagnosticata cu
cancer inflamator,gradul3B.
La indicațiile medicului oncolog
am urmat toate formele de tratament:chimioterapie,radioterapie,dar cu greu mă puteam gândi să pot ajunge și la operație.
Acest lucru sa întâmplat în 10 ianuarie 2022 ,am fost operata la IOB de către domnul profesor Alexandru Blidaru.
Și pe aceasta cale țin sa va mulțumesc din suflet.
Dumnezeu sa va aibă în paza,sa va dea sănătate și putere.
Cu mult respect Elisabeta Stoiu
Nicoleta Dobrota
Nicoleta Dobrota2 ani în urmă
Am fost operata pe data de 10 ianuarie 2022 de către Prof. Alexandru Blidaru. Azi am fost externata și ma simt bine, deoarece operația a avut succes datorita profesionalismului domnului profesor. Am sa ma rog de sănătatea dansului în fiecare clipa a vieții mele pentru a fi în putere sa poata salva si alte vieți precum a mea. Mii de mulțumiri domnului profesori.
Teodora Moţoi
Teodora Moţoi2 ani în urmă
Organizare buna, curatenie si caldura in saloane. Profesionalism din partea cadrelor medicale si al angajatilor auxiliari.
Multumiri d-lui dr. chirurg Prunoiu Virgiliu un exemplu devotat activitatii medicale la un nivel de top.
Pacient Anonim
Pacient Anonim2 ani în urmă
Se poate și in România! Avem doctori de elita si spitale asemenea, doar trebuie sa vedem!! Mulți vorbesc “ca nu avem spitale, ca nu avem doctori”… este exact ca și campania de vaccinare, eșec total datorită celor care nu vor sa vadă partea plină a paharului. Asta se intampla si pe aceasta platforma. Dragilor, am avut o experiența de 5 stele cu acest spital din România si bine-nțeles cu doctorii care îl reprezintă. In Martie 2021 am început un tratament oncologic ( tumoare maligna sân/ BRCA , Pal 2) sub îndrumarea Doamnei Doctor Zob si Prof.Dr. Blidaru, tratament ce a fost de un real succes. Recomandarea ( Dr.Blidaru si Dr.Genetician) in cazul meu a fost de mastectomie bilaterala cu reconstrucție. Știți ce înseamnă asta… ore de munca. Oare sa ii respectam?!?
Operația a fost făcută in Septembrie 2021 de către Prof.Dr.Blidaru in cadrul spitalului IOB, blocul operator al spitalul arata ca in filme!! Și nu exagerez cu nimic. Iar rezultatul final al operației opera de arta!! Prof.Dr.Alexandru Blidaru, un geniu! Auzisem de dansul vrute si nevrute dar realitatea este ca geniile sunt mai greu de înțeles! Pe aceasta cale le mulțumesc pentru tot ajutorul și răbdarea de care au dat dovada! Dr. Blidaru, Dr. Zob si întreaga echipa de medici si asistenți.
Mihaela Nechifor
Mihaela Nechifor2 ani în urmă
PROFESOR DOCTOR ALEXANDRU BLIDARU
În octombrie 2019, am fost disgnosticată cu carcinom mamar - sânul drept. Vestea a căzut ca un trăsnet! Aveam 36 de ani și doi copii de 6 și 9 ani.
La început, am fost ca anesteziată și nu știam ce trebuie să fac, încotro s-o apuc. Apoi Dumnezeu mi-a scos în cale oameni providențiali, iar unul dintre ei este domnul profesor Alexandru Blidaru. După ședințele de chimioterapie, în plină pandemie, în mai 2020 am fost operată de domnul profesor la IOB.
Am întâlnit aici profesioniști adevărați, personal medical dedicat pacienților aflați în suferință și condiții excelente.
Deasupra tuturor, domnul profesor Alexandru Blidaru care mi-a dat încredere că mă voi face bine și că nu mă voi simți o femeie mutilată.
Pentru mine, domnul profesor este salvatorul meu! De multe ori mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă nu as fi ajuns la dumnealui?!
In curând voi fi operată din nou - histerectomie totală. Am ales tot IOB, fiindcă am încredere totală în echipa medicală și în mâinile de aur ale domnului profesor Alexandru Blidaru. I-am încredințat viața mea in 2019, o voi face din nou, pentru ca știu că mă va face bine pentru mine și pentru copii mei.
Domnule profesor, Alexandru Blidaru, aveți toată recunoștința și prețuirea mea!
Dumnezeu să vă ocrotească!
Sunteți EROUL meu!
Cu deosebită stimă, MIHAELA PANĂ-FOCSANI
Madalina Predescu
Madalina Predescu2 ani în urmă
Asa zisul medic oncolog Dan Belu s-a purtat mizerabil cu tatăl meu în ultima zi de viata a lui. I-a vorbit foarte urat, și l-a trimis sa moara acasă fara sa i facă nicio investigație și fără sa i dea nicio pastilă de durere, după ce așteptase sa între la consultație 2 ore!!! Este un om îngâmfat, obraznic, impertinent, plin de răutate, care nu are respect fata de pacienții muribunzi care i trec pragul cabinetului, și care este interesat doar de câștigul sau personal nu a făcut nimic pentru tatăl meu!!!! Aceasta persoana practica medicina pe bani mulți plătiți de statul roman și nu numai!!! Dan Belu în plina pandemie nici măcar nu purtata masca în timpul consultației!!! Ii doresc domului Dan Belu sa aibă parte de același tratament pe care îl oferă el pacienților sai!!!
Pana Tatiana
Pana Tatiana2 ani în urmă
Cu respect pentru medicii care își desfășoară activitatea în acest spital.....nu pot sa zic decât atât...de-plo-ra-bil!!!!
De la asistente care,efectiv,urla la tine....de ce te-ai trezit astăzi să le încarci lor ziua,când sunt atât de ocupateeee....la aparate,de diagnosticare, nefuncționale cu lunile.....fara locuri de parcare,stai cu bolnavul in mașină sa cauți loc de parcare....spitalele de stat,te îndeamnă, deși plătim taxe destul de măricele către sănătate,sa apelezi la privat!
Rușine!Atât!
Constantin Daniela
Constantin Daniela2 ani în urmă
Mulțumesc Domnului Profesor Alexandru Blidaru, un medic de exceptie.
Sub coordonarea d-lui profesor sectia Chirurgie II funcționeaza foarte bine. Doamnele asistente sunt foarte empatice si ofera pacientilor informatiile si suportul necesar.
Locații recomandate