/Bucuresti/Spital

Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice - Prof. Dr. N. Paulescu, Sediul Central

020475, Strada Ion Movilă 5-7, București 030167, România

Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice - Prof. Dr. N. Paulescu, Sediul Central
Spital
3.4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V6+R6 București, România
+40 21 210 6460
paulescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Zirbo bogdan
Zirbo bogdan2 ani în urmă
Voi începe prin a adresa mulțumiri personalului Institutului National de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice "Dr. N. C. Paulescu" din București, in special d-lui prof. dr. C. Serafinceanu și echipei sale pentru grija și atentia acordata. O singură excepție umbrește activitatea colectivului, în ansamblul său - singurul bărbat asistent se numește MARIAN (numele de familie nu l-am reținut, din pacate) și a fost în tură în noaptea de 18-19.07.2021, pe secția de Nefrologie la parter. Aceasta persoana nu are ce cauta în această echipă, nu se califica nici ca om, darmite drept cadru medical. Pe scurt, "domnul"  înjură pacienții (tatăl meu, care are 80 de ani a fost înjurat de două ori de mama în mod explicit, din păcate bunul simt ma împiedică sa postez exact expresia folosita de dumnealui, pentru "vina" de a ajuta un coleg de salon sa respecte o anumita procedura "poruncita" cu o seara înainte de asistentul respectiv), da "directive" unor pacienți care prezintă o patologie complicata si nu pot sa realizeze singuri ceea ce li s-a spus, avand nevoie de atenție deosebita din partea unui cadru medical și ce este foarte grav, oferă pacientor tratament greșit (tatălui meu i-a adus medicamente pentru inima în dozaj mai mic și in alt interval de timp decât cel prescris de doctor în fisa pacientului). Ba mai mult, întreaga echipa medicala este denigrata de "domnul asistent", care a folosit injurii defăimătoare la adresa colegilor sai. Domnilor din ministere și din conducerea Institutului, va rugam luați masuri fata de asemenea specimene pentru ca fac de ras haina medicala!
Mihaela Maria Lupu
Mihaela Maria Lupu2 ani în urmă
Domnul dr Ovidiu Bradescu impreuna cu dna Vali,asistenta dansului,o echipa de exceptie...💕❤💋
Jurubita Mariana
Jurubita Mariana6 ani în urmă
In acest spital am ajuns de urgenta cu mama cu o glicemie enorma, ceva peste 600 din cauza ne administrării medicamentelor specifice,( i-au fost furate), internata fiind la Spitalul Universitar. Doamna doctor care o avea in supraveghere, ADRIANA Dumitrescu, un medic de exceptie a reușit totusi s-o stabilizeze.
Mihaela Dulama
Mihaela Dulama2 ani în urmă
Doamne ferește ce am putut să pățesc aici Asa zisa D-na doctor Marin Andreea are un comportament neadecvat fata de pacienții și însoțitorii acestora Aceasta D-na doctor tipa la pacienți mai în vârstă și ai agresează.. cum e posibil asa ceva??? Sper ca managerul acestei instituții sa ia masuri împotriva acestei femei!!!
Gigi Zamfir
Gigi Zamfir2 ani în urmă
Spitalul nu este chiar cel mai strălucit,dar astea sunt condițiile în România, în schimb personalul oameni extraordinari ,profesionalism de la brancardieri,asistente și mai ales doamna doctor Tinu un om și un medic cum rar întâlnești.
Anca L.
Anca L.2 ani în urmă
E posibil un Institut de Diabet să nu aibă rampe pentru carucioare? În condițiile în care principala complicație la diabetici este amputarea piciorului diabetic? Inadmisibil!
Laurentiu Ciobanu
Laurentiu Ciobanu2 ani în urmă
Da Dna Dr. Anna Tinu deosebit de implicata si profesionista
Andra G. Gheorghe
Andra G. Gheorghe2 ani în urmă
Aveti idee cum se poate obtine o programare?
Locații recomandate