/Bucuresti/Spital

Ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

Strada Rodul Pământului, București, România

Ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu
Spital
3.4
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HR+4V București, România
+40 31 413 6800
spitalgomoiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Claudiu
Daniel Claudiu2 ani în urmă
Recepția este de kkt...îți vorbesc în nas și scârbă de parcă serviciile medicale sunt decontate de recepționere.
Gyna Gruia
Gyna Gruia2 ani în urmă
De doctori nu am ce sa spun sunt foarte buni si au rabdare cu orice fel de om sa explice pe termenii lor,dar receptia este una vai de capu ei de 2 saptamani sun de pe diverse numere de telefon sa imi fac programare cu baietelul de 1 an si nu imi raspunde absolut nimeni
Iulia Sag
Iulia Sag4 ani în urmă
Pentru ca am pierdut o trimitere si am confundat o cu alta domnul doctor de la ortopedie m a facut mincinoasa.si nu mai vrea sa mi trateze copilul. Foarte urata atitudine! Domnule doctor astfel de situatii se mai intampla. N a vrut nimeni sa va pacaleasca. In.plus cand am vazut ca am incurcat trimiterile am incercat sa reprogramez intalnirea dar doamna asistenta a spus sa raman sa vorbesc cu dvs. Am cautat trimiterea acasa de mi a venit rau nu am gasit o . Ne am mutat de curand si aveam trimiterea de 2 luni. S o fi ravasit...nu stiu. Pt asta nu tre sa etichetati si sa nu mai tratati.pacientii. urat. Foarte urat. Sunteti un exemplu negativ si pt fata mea care a intrat anul acesta la MG la Carol Davila cu 9.
Florin Cristea
Florin Cristea4 ani în urmă
Imediat cum intri dai de scări la intrare. Un ambulatoriu de copii, unde este de așteptat să vii și cu copii mici în cărucior, ar fi trebuit neapărat să aibă intrare accesibilă.
La recepție nu e nimeni și te rezolvă paznicul, fel ca în tot ce ține de stat.
La fel de trist e că programare faci degeaba că de fapt e primul venit - primul servit. Ar trebui să spună asta la telefon și ți-ai organiza timpul mai bine mai ales că nu se respectă programul. Miercuri, program între 12-15 iar cabinetul s-a deschis la 13:30 de fapt, fix când aveam programare, ceea ce a rezultat cu aproape două ore de așteptat căci erau persoane care așteptau deja.
Pe site nu găsești programul căci sunt listate CV-uri pe pagina de program.
D.R.E
D.R.E5 ani în urmă
0! O experienta foarte neplacuta. In conditiile in care era liber am asteptat 30 minute la ortopedie. Probabil nu se terminase serialul la care se uita doctorul. Acum, El Dotore, foarte foarte arogant, nu a oferit consultatie, ba mai mult ne intreba pe noi ce diagnostic sa puna. Atat ca om cat si ca doctor pot spune ca acest exemplar de la Gomoiu isi face de ras meseria si colegii. Pe specializare ortopedie cu siguranta pe viitor nu o sa mai apelam la ambulatoriu gomoiu.
Ioana-Lucia Atanasiu
Ioana-Lucia Atanasiu5 ani în urmă
Eu am fost la oftalmologie cu copilul meu de 6 ani. A primit tratamentul corespunzator unei conjuctivite acute pt care nu am asteptat deloc. Ambulatoriu mi s-a parut curat si renovat.
Andru Andreea
Andru Andreea5 ani în urmă
Am fost la Pediatrie, ORL, Logopedie,Psihiatrie. Toti doctorii minunați, răbdători (am un copil destul de agitat)
Locul de joaca este spațios și dotat destul de bine. Singurul minus (-) nu se prea respecta orele programate .
Gabriel Sofrone
Gabriel Sofrone2 ani în urmă
Un spital foarte ok , am facut programare si nu am asteptat deloc din contra am intrat mereu cand am ajuns chiar și cu 30 min mai devreme. Curat, are si receptionera mi s-a raspuns mereu la telefon nu am avut probleme. Gomoiu un spital mult peste grigore . Sanatate multa
Locații recomandate