/Bucuresti/Spital

Sanamed

Calea Plevnei 159, București 060014, România

Sanamed
Spital
3.6
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3W7+7R București, România
+40 21 9442
sanamed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut petre
Ionut petre2 ani în urmă
In afara faptului ca sint programat mult mai tirziu decit este normal,ma suna o angajata foarte obraznica si agresiva verbal sa imi spuna ca sint reprogramat 3 saptamani mai tirziu,,,,din 19 ian in 10 februarie,,CEA MAI PENIBILA EXPERIENTA PE CARE AM AVUT-O,SA VA FIE RUSINE,SANAMED!!!!!
Mihail Mihai
Mihail Mihai2 ani în urmă
Apreciez cu 1 stea doar pentru ca este o cladire noua si curata. Merita zero stele. Medicii din aceasta clinica isi bat joc de pacienti. Nu sunt in stare sa scrie bilete de trimitere corecte. Aceste bilete de trimitere sunt pentru investigatii gratuite care necesita timpi de luni de zile de asteptare prin programari. Cum poate un pensionar din provincie sa vina la voi si sa se consulte si sa i se dea bilet de trimitere scris gresit si incomplet (greseli pe care numai un medic le cunoaste)? Cu aceste bilete pentru investigatii suplimentare si gratuite obtine programari in alte unitati de profil peste 2-3 luni (ca numai asa se pot obtine). Pensionarul ajunge acolo cu trimiterile medicilor Sanamed si este trimis acasa cu coada intre picioare ca nu se pot baga in sistem trimiterile. In concluzie ori clinica instruieste personalul sa greseasca intentionat ca sa nu puna statul sa plateasca investigatii, ca sa moara cat mai multi pensionari, ori medicii din aceasta clinica sunt medici doar cu numele (incapabili profesional)
Nicoleta Negru
Nicoleta Negru2 ani în urmă
Buna ziua!
Am fost in clinica Sanamed pentru a efectua un examen RMN, pe care nu am reusit sa il fac in alta clinica (sufar de claustrofobie).
Aici am gasit o echipa extraordinara, care m-a ajutat sa fac acest examen, am fost incurajata, mi s-a explicat cu calm si rabdare ceea ce va urma sa se intample.
Totul a decurs foarte bine pana la sfarsit.
Felicitari si multumiri echipei!
Maria Ionescu
Maria Ionescu2 ani în urmă
Sufăr de claustrofobie la modul de a avea atacuri de panică grave. Am REUȘIT să fac RMN cu ajutorul echipei de la Sanamed și în special al dnei Aura.Servicii excepționale
Andreea Popa
Andreea Popa2 ani în urmă
O experienta total NEPLACUTA! Am fost luni dupa-amiza la o consultatie la dna Dr. Iulia Pascu (endocrinologie) care mi-a recomandat ecografie de tiroida si tot ea mi-a spus ca o pot face decontata prin casa de asigurari. Am acceptat si mi-a facut bilet de trimitere pentru spitalizare de 1 zi in cadrul Sanamed dar in acelasi timp mi-a facut si programare, doua zile mai tarziu, la ora 14.00. Am ajuns la receptia de la parter cu 15 min inaintea orei la care am fost programata. Am asteptat 10 min pentru a fi bagata trimiterea in sistem (fara sa am alte persoane in fata mea la coada) si apoi am urcat la et 3 unde are dna dr cabinetul. Am asteptat aprox 10 mine in fata cabinetului fara vreun semn din partea dnei dr, am mers la receptie sa intreb daca astept unde trebuie, am fost invitata sa astept in continuare in acelasi loc pt ca dna dr urma sa vina... Dupa alte 10 min de asteptare (in total 15 min dupa ora programarii) revin la receptie sa intreb daca dna dr chiar urmeaza sa ajunga. O doamna extrem de ”amabila” pe un ton extrem de acid, vizibil deranjata de surprinderea mea ca trebuie sa o astept pe dna dr imi spune sa ma intorc la usa cabinetului si sa astept caci pt internare de 1 zi trebuie sa stai in clinica minim 2 ore (chiar daca ai programare facuta la o anumita ora) si ca trebuia sa-mi fi spus acest lucru dna dr (dar bineinteles ca nu mi-a spus). In timpul conversatiei vine in receptie o alta doamna care imi spune ca dna dr NU ajunge la programarea deja depasita, pentru ca este la DENTIST......Steaua selectata este pentru curatenia spatiului si pentru ca nu puteam sa postez fara sa selectez nicio stea!
Daniela Maria
Daniela Maria2 ani în urmă
O stea pentru cum arata clinica si pentru curatenie, dar in rest nu merita!!! Am fost la “doamna doctor” Suba Raluca din prima clipa cand am aflat ca sunt insarcinata pentru analize si pentru a-mi monitoriza sarcina, la inceput a fost draguta, s a comportat frumos cand am mers la clinica si asa mai departe, dar in rest niciun fel de interes, i am mai scris pe whatsapp cand mai aveam nevoie de vreo informatie sau de ajutor, iar raspunsurile ei, in cel mai bun caz daca imi raspundea, erau scurte si la prima mana… pana si pe o farmacista daca o intrebam probabil ma ajuta mult mai mult. In fine, lasand asta la o parte am tacut din gura si am mers in continuare la dânsa, de curand am facut morfologia de trimestrul doi la alt doctor si i am scris doamnei Suba Raluca daca ma poate ajuta cu o adeverinta pe whatsapp pentru voucher ul materna, aveam nevoie urgent pentru ca imi expira certificatul fiscal si nu mai voiam sa merg si sa stau prin caldura la 40 de grade, gravida fiind, sa scot altul. Mi a spus ca la 26 de saptamani sa vin la ea sa ma vada si imi da atunci, i am explicat ca nu are rost sa vin la 26 de saptamani sa mai fac alta ecografie in conditiile in care morfologia de trimestrul doi am facut o la 23 de saptamani si pana atunci imi expira si certificatul fiscal. Ce credeti ca mi a raspuns? Ca atunci sa ma duc la stat sa mi monitorizez sarcina si sa mi iau adeverinta pentru ca ea este la privat si totul este contracost. Bun, am inteles ca totul este contracost, dar sa scrii o amarata de adeverinta nici atat nu se poate? Pana la urma mi a trimis o adeverinta completata la misto fara sa ma intrebe nimic si mi a dat block. De aici trageti dvs concluziile.
Mihai Cezar
Mihai Cezar2 ani în urmă
La h 8.15 cu programare paznicul te trimite "in stradă" să parchezi, au 20 locuri de parcare pt ditamai clădirea. De la recepție te ia o fătucă care îți face cam totul, de la analize la harțagărie 10 15 min în cazul meu, consult la cardiologie, după care te informează si te parchează pt 2h (că așa sunt obligați de casa de asigurări pt a putea deconta) unde apucă . In tot acest timp DNA Doctor stă in cabinet si consultă ..... hârtiile . Pacientul așteaptă cuminte într-un colț expirarea timpului pt a beneficia de consultanta specialistului pe care il dore fix in pix de tine. NU SUNTEȚI PACIENȚI CI DOR NIȘTE CLIENȚI DE LA CARE SE VREA MAXIMUL DE PROFITTT.
CLAUDIA GABOREANU
CLAUDIA GABOREANU2 ani în urmă
Am efectuat un RMN la aceasta clinica deoarece sufăr de claustrofobie si nu găseam o clinica unde sa dețină un aparat RMN și pentru claustrofobi.Nota 10....Personal ffff amabil și calitate ireproșabilă.Datorita echipei de imagistica ,2 doamne am reușit sa fac RMN. Privat (care își respecta pacienții din toate punctele de vedere)face diferența .
Locații recomandate