/Bucuresti/Spital

Institutul Clinic De Oncologie Fundeni

Calea București 258, București, România

Institutul Clinic De Oncologie Fundeni
Spital
3.8
314 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F584+59 București, România
+40 21 275 0500
icfundeni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica J
Monica J2 ani în urmă
Am fost internată la Gastroenterologie câteva zile. Pot spune că, din ce am văzut eu, in ciuda lipselor generale cu care se confruntă spitalul, personalul face eforturi deosebite pentru a menține profesionalismul și grija pentru pacient. Am văzut medici care au stat mult peste program sa te vadă, deși erai internat și puteau sa te cheme a doua zi. Am văzut asistente care lucrau zilnic de dimineață până seara și permanent au avut grija de tine cu drag și înțelegere. Mi- a dat impresia generală că suntem pe drumul cel bun, că oamenii încearcă să se autodepășească, sa ridice standardele in toate privintele. Mii de mulțumiri doamnei dr Toader Cristina, am comunicat ușor, grija la detalii și interesul pentru mine, ca pacient, au fost ireproșabile! Le doresc tuturor să aibă răbdarea și puterea sa depășească frustrările aduse și de noi, pacientii :), și sa devina o inspirație și pentru alții!
Cristian Gabriel
Cristian Gabriel2 ani în urmă
Las 3 stele pentru callcenter - pot spune ca nu este organizat din pacate...
Doresc sa le multumesc tuturor Oamenilor implicati in actul medical.
Bunica mea, Stoian Eugenia, 91ani, a fost internata la neurologie - covid, unde a intalnit cei mai profesionisti si placuti oameni. (Asa blamatii angajati).
De la personalul auxiliar pana la medici toti au fost de nota 10plus, empatici, calzi, suflete pe care te poti baza in momente dificile din viata.
Dr. MICU
Dr.LUPESCU
Va multumesc!🤗
Adina Zvancescu
Adina Zvancescu2 ani în urmă
Multumiri tot personalului de pe Sectia 2 Urologie, in special domnului Profesor Sinescu, inainte de toate este: "om", asa o rabdare si un profesionalism nu am mai intalnit nicaieri, un om ca el se naste odata la 100 de ani! Tot respectul! MULTUMIM!
Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu2 ani în urmă
Personal NESIMTIT. Am sunat incercand sa aflu detalii despre o biopsie si pe langa faptul ca ma redirectioneaza aiurea fara sa mi se spuna niciun cuvant, doamna care mi-a raspuns mi-a spus ca ea nu are timp sa imi dea mie atatea detalii dupa care mi-a inchis telefonul in nas. Sincer, cand o mare parte din salariu mi se duce catre instituii de genul, macar o farama de educatie cereti persoanelor pe care le angajati!!!! Sunam si apelam la serviciile dvs ca avem o problema, nu de drag si tot ce primim in schimb este nesimtire si persoane cu o capacitate intelectuala foarte slaba.
Bubu angela
Bubu angela2 ani în urmă
Dezamăgitor... nu contează timpul pierdut într un spital unde totul este haotic... dar sa aveți personal care stau cu p..l în gura la fiecare 3 cuvinte FARA masca si mai ales un cadru medical (avea uniforma alba) și pe lângă el pipite care râd când i se atrage "dl ului" atenția pt limbajul folosit .... mie mi-a provocat scârbă... "da-i în p..a mea, nu mai testați pe nimeni .. ce p..a mea muncim atat" ... DEZAMĂGITOR și strigător la cer mai ales ca sunt plătiți din banii publici 🤮🤮🤮
Vlad Latu
Vlad Latu2 ani în urmă
La Fundeni dl dr Ditoiu, medic de nota zece, mi-a salvat tatăl cu ciroza, sa-i dea Dumnezeu sănătate.
Om cald, înțelegător, te asculta, îți explica ce trebuie să faci, medic cu educație și experienta adevărată.
Marius Ștefan
Marius Ștefan2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumiți de serviciile primite și de personalul de aici. Sunt oameni cu inima deschisă și cu mare aplecare spre nevoile bolnavilor. La recepție nu este întotdeauna ușor; vin foarte mulți pacienți! Este un loc al suferințelor ca orice spital, dar un loc al speranței, al salvării, al vindecării; doar oameni purtați și purtători de Dumnezeu am găsit aici -- de la medici, asistente, preoți slujitori și până la infirmiere, ospătari sau securitatea pazei!
Aici fata noastră bolnavă de leucemie, a fost salvată de la moarte de echipa dr Coliță, dr Bică și colegii. Suntem profund recunoscători!!
Minunea Lumii
Minunea Lumii2 ani în urmă
Medici total neprofesioniști si lipsiti de educatie si empatie inceoand cu d-na doctor Uscatescu Valentina care nu are in ,, repertatoriu" decat jigniri, dar care se îmblânzește instantaneu cand ii umpli buzunarul si da sa imbratiseze copilul. Penibil!
Ar trebui ca toti pacienti jigniri si umiliți de asa zisa d-na doctor sa o cheme in instanta sa răspundă pentru calomniile pe care nu se sfiește din zori sa le toarne!
Locații recomandate