/Bucuresti/Spital

MedicalES Riverside

Splaiul Independenței, București 060042, România

MedicalES Riverside
Spital
3.4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3V4+C7 București, România
+40 725 060 993
medicales.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Vizitiu
Mihaela Vizitiu2 ani în urmă
Este a doua oara cand am facut RMN in aceasta clinica ( urmare a trimiterii medicului neurolog) si a fost din nou, o experienta urata. Nu ofera casti antifonice, zgomotele sunt foarte puternice si greu de suportat. Iti ofera 2 pernute laterale(?!?) . Nu am reusit sa termin investigatia. Am facut cu cativa ani in urma un RMN la ,,Regina Maria,, cu casti antifonice si chiar … putina muzica, ceea ce creste confortul pacientului. Rezultatul la Medicales il voi primi peste 14 zile iar un CD cu rezultatul investigatiilor costa 100 lei. Nu recomand.
Alina Radu
Alina Radu2 ani în urmă
Foarte ok! Am gasit loc disponibil pentru RMN foarte repede.Rezultatul l-am primit in 10 zile, asa cum au promis.
Persoana care s-a ocupat de RMN mi s-a parut extraordinara, cu rabdare, cu grija fata de client si au avut si casti 🙂
Gabriela Albu
Gabriela Albu2 ani în urmă
Nu recomand! A durat foarte mult sa primesc rezultatele, a trebuit sa sun de cateva ori.
Cori Udrea
Cori Udrea2 ani în urmă
Niste neseriosi! Am avut trimitere pentru tata (neoplasm de prostata) pentru rmn (abdomen si pelvis) cu substanta de contrast. Am aflat ca nu i-au facut cu substanta abia a doua zi, cand am pus intrebari. Nu a stiut nimeni sa dea un raspuns concludent: cine si de ce a hotarat asta si de ce pacientul nu a fost informat. In plus rezultatul dupa 14 zile. Dezamagitor!
S Camelia
S Camelia2 ani în urmă
Am ales aceasta clinica deoarece am fost programata rapid pentru RMN facut cu trimitere in comparatie cu alte clinici, insa am asteptat 3 saptamani pentru rezultat.
Miruna Cojocaru
Miruna Cojocaru2 ani în urmă
Am făcut un RMN și am fost plăcut surprinsă de condițiile din clinică și de personalul medical, care este deosebit de atent și empatic cu pacienții. Rezultatul mi-a fost interpretat pe loc și m-a scutit de anxietatea așteptării. O recomand cu toată încrederea pe doamna Dr. Stăniciulescu, care este o profesionistă.
Un alt aspect important ar fi că angajații se tratează unii pe alții cu respect și atitudini egalitare; este printre puținele clinici în care nu am văzut asistente stresate și personal de la receptie luat peste picior de către medici.
Amy Murca
Amy Murca2 ani în urmă
Sunt dezamagita de investigatia imagistica facuta in 11.02.2022!Desi am adus rezultatele anterioare investigatiilor facute in acest centru, nu mi-au fost luate in considerare la interpretare, scriind pe aceasta *in lipsa investigatiilor anterioare*, ceea ce este o minciuna,deoarece,la prezentarea pentru investigatie mi le-a luat si a facut copie,neuitandu-se si la CD sau suportul de hartie!
A fost o interpretare superficiala, dupa ce am stat mai bine de 2 ore in investigatie si aveam nevoie de o cat mai mare precizie in interpretare, fiind in program national de tratament, iar medicul curant solicitand aceasta.
Probabil din cauza ca am refuzat plata a 90 ron pentru CD,DE CARE NU AM NEVOIE, nu se uita nimeni pe el.Nu este prima data cand fac aceasta investigatie,din pacate, am experienta de mai bine de 23 ani, pe fondul bolii de care sufar.
Pe viitor, voi alege alt centru!
Andreea Manoli
Andreea Manoli2 ani în urmă
Voi da 5 stele pentru ca azi doctorul ortoped mi-a analizat RMN-ul 3 T făcut la Riverside 2 si a spus ca este foarte foarte bine făcut. Deși a durat aproape 2 saptamâni pana am primit interpretarea scrisă pe mail, rămân la 5 stele pentru tehnicianul (probabil) sau persoana care s-a ocupat de realizarea filmului. Am mai făcut un RMN la Cluj la alta clinica, dar a ieșit neclar.
Locații recomandate