/Bucuresti/Spital

MEDLIFE GRIVITA

Calea Griviței 371, București 012244, România

MEDLIFE GRIVITA
Spital
2.7
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F373+XR București, România
+40 21 209 4030
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andr3i Shadow
Andr3i Shadow2 ani în urmă
E incredibil cata răbdare și timp îți trebuie ca să ajungi la recepție. Nu erau mai mult de 10 persoane la coadă și mi-am zis că mai mult de 15-20 min nu ar tr să dureze .... Au trecut 40 min și mai am 2 persoane in fața! O singura recepționeră care lucrează în reluare, bătaie de joc ! Iar cei de la Medlife nu fac nimic în privința asta, in secțiunea de comentarii foarte multi se plang de acest lucru de mai bine de 2 ani, acum suntem în 2021 și nimic nu s-a schimbat !
Alexandru Andrei
Alexandru Andrei2 ani în urmă
Nu se respecta programarile in niciun fel, personalul iti vorbeste de parca ai fi ultimul om de pe planeta , nu se actualizeaza programarile ( in cazul in care una din ele se anuleaza din anumite motive ale medicilor si ar trebui reprogramata ), nimeni nu te indruma spre cabinetele la care ai facut programare pentru consultatii, asta avand in vedere ca am facut vrei 7 sau 8 programari pentru 4 persoane .
In cazul in care o programare este anulata aceasta nu este anuntata iar daca mergi la receptie sa intrebi ce s a intamplat acestia arunca vina unii pe altii sau spun ca nu e vina lor.
Mai pe scurt, ultima data cand mai calc vreodata intr un MedLife sau cand mai recomand .
Georgiana Ciuchina
Georgiana Ciuchina2 ani în urmă
O clinica care nu se respecta pe ea întotdeauna nu îsi va respecta clienți.
Am avut programări facut ptr diferite consultați dar ajunși aici am fost informați ca doctori sunt in concediu.
De la recepție mi sa zis ca au încercat sa ne contacteze dar numărul era greșit. Cum naiba sa fie numărul greșit când ei cu o zi înainte neam sunat ptr conformare și confirmasem.
Încercând sa rezolvam situația am cerut un formular de plângere ca nimeni sa nu mai pățească asta și cu ocazia asta am aflat ca cnv se va uita peste plangere și poate cineva ne va suna și atata. Iar mai departe nu se face nimic.
Nu recomand nimanui aceasta clinica .
Cristian Alexandru
Cristian Alexandru2 ani în urmă
La receptie o indolenta rara , o lipsa de respect si fara vreo intentie de a rezolva problemele create de ei . Ba mai mult , au aruncat vina pe mine si au avut un comportament agresiv. Programarile nu se respecta si una a fost chiar anulata fara sa fiu anuntat , in conditiile in care am venit din alta tara pentru analize si am lăsat si o nota scrisa in legatura cu asta . Never again !
Alina Grigore
Alina Grigore2 ani în urmă
Din păcate în ultima perioada serviciile lasă de dorit. Sunt abonata de 10 ani dar e a treia oara anul asta când ma lovesc de lipsa serviciilor care sunt incluse în abonament dar care nu le găsești nici cu plata. Problema e ca tocmai acum când e greu sa ajungi la stat cu o urgenta nici la ei nu găsești medici, nici pe ortopedie pediatrica nici măcar în grigita. Ajunsa cu durere mare abdominala mi se spune ca doar dacă sunt gravidă pot sa fiu consultată. Asa ca nu pot sa ofer nici măcar 1 stea
Georgiana Spataru
Georgiana Spataru2 ani în urmă
Dupa o jumatate de ora de asteptat in receptie unde la primire am fost pusa sa astept sa fiu preluata la radiografie am intrebat din nou daca mai dureaza mult, moment in care mi s a spus ca trebuia sa ma fi preluat deja, toti au dat din umeri si mi s a spus imediat. Bineinteles ca a mai durat inca o jumatate de ora pana am fost preluata desi nu era nimeni inaintea mea, pur si simplu nu le pasa. Jalnic, ultima data cand am apelat la serviciile Medlife.
Maimu
Maimu2 ani în urmă
Am solicitat serviciul de recoltare pentru analize la domiciliu pentru fiul meu de 10 ani și sunt foarte mulțumită. Asistenta care a recoltat a fost extrem de drăguță și profesionista, rezultatele au venit foarte repede, iar raportul calitate-pret a fost nemaipomenit. Am fost foarte mulțumita. Recomand. Foarte profesioniști.
Natasa Temisanu
Natasa Temisanu2 ani în urmă
Servicii PROASTE la SUPRAPRET. Scopul e doar sa faca bani. Mi s-a facut internare (750 lei/noapte) ca sa mi se administreze perfuzie cand se putea face spitalizare de zi. S-au laudat cu testul Covid rapid "gratuit in orice clinica sau spital", iar mie mi-a fost facturat pe motiv ca e gratuit doar in clinica. Cand am pus intrebari despre procedura administrarii acelei perfuzii mi se spunea doar "semnati acolo" . Eram grabita de ei sa semnez documentele cand medicul meu imi spunea sa refuz internarea, doar ca medicul de garda era decis sa imi faca cezariana ca nu mai sunt sanse sa nasc natural (avand doar 38 de sapt). Banii sunt singurul scop si nu ii intereseaza ca pe tine te pot speria. De la o sarcina fara probleme, dintr-o data nu mai stia ce probleme sa mai enumere ca am ca sa fie nevoie de cezariana.
Orientati-va catre alte clinici private, macar stiti de ce depuneti efortul pentru aceste costuri. Am ramas aici pentru medic, dar la ce servicii ofera clinica, puteam sa merg la el unde activeaza in spitalul de stat.
Locații recomandate