/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino

Strada Ion Movilă 5-7, București 030167, România

Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino
Spital
3.8
172 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4V5+WX București, România
+40 21 210 7100
spitalul-cantacuzino.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cecilia Vigu299 zile în urmă
Tot respectul pentru personalul de la ATI!Oameni deosebiti care mi-au salvat mama.Le multumesc din suflet tuturor celor de la ATI cat si echipei de medici care au operat-o . Odata ajunsa la Chirurgie II, situatia s-a schimbat complet. Asistente si infirmiere fara pic de profesionalism, ca sa nu vorbim de empatie, cuvant de neinteles pentru Dumnealor.Daca personalul medical din Terapie a reusit sa faca minuni in privinta mamei mele, cei de la Chirurgie II au reusit sa o aduca intr-o stare deplorabila mental si fizic. Nu stiu cum pot profesa astfel de oameni intr-un loc unde nimeni nu ajunge ``de bine ce-i e``.Atitudine EXECRABILA!
Andrei Denisa
Andrei Denisa1 an în urmă
Dupa experienta mea,nu sunt de ajuns 5 stele,as mai avea nevoie de încă 5.
Am ajuns la camera de garda la 7 dimineața cu membranele rupte panicata dupa 2 sarcini pierdute ,trimisa de la Filantropia,Cantacuzino fiind singurul care mai avea locuri pentru prematuri,intru toate fetele erau blânde si vorbeau foarte cald și primitor,ma controlează imi confirma ca trebuie sa nasc,imi face un test covid rapid care surpriza pentru mine iese pozitiv.
Încep o mie și una de ganduri,ce ma fac acum.
Dar toata lumea relaxata,vorbeau foarte frumos ,ma preiau fetele ma duc în salon in izolare ma pregătesc de cezariană bebe fiind neintors, vine domnu doctor imi explica ce urmeaza sa facem ,Din acel moment m-am simțit în siguranta atat eu cat si bebelusa care urma sa vina pe lume.
Dupa experientele avute la alte spitale Cantacuzino a depășit cu mult așteptările mele
Domnu doctor Dobritoiu,domnișoarele anesteziste asistentele toata lumea s-a purtat minunat ,nu am ce sa le reproșez,nu m-am simțit o secunda data la o parte din cauza covidului din contra grija pentru mine era de 2 ori mai mare,nu mi,a lipsit nimic cat am stat în izolare doar copilu meu,experiența nașterii a fost unica ,oamenii din tot spitalu erau amabili si te ajutau cu orice.
Sa nu uitam de secția de neonatologie datorita căreia eu am trecut cu bine de această perioada,doamna asistenta sefa care spre rușinea mea nu-i știu numele doamna roșcată cu ochelari care este un inger pe pământ, pentru mine este un om special, este omul care ma trezea cu pozele cu fetita mea,omul care nu ma uita niciodata sa-mi dea detalii despre ea,nu am cuvinte sa le mulțumesc tuturor
Domnu doctor Dobritoiu,doamna asistenta sefa, domnișoarele anesteziste,asistentele (pe care nu le cunosc datorita echipamentului si doamna doctor Martian imi vor rămâne în suflet pe viata.
Tatiana Tanasescu
Tatiana Tanasescu1 an în urmă
Respect și multumiri, adresez d-lui doctor Busuioc, cât și întregii echipe de la gastroenterologie pentru profesionalism, dotări, aplicare asupra bolnavilor, curățenie.
Tănăsescu Ecaterina, Ploiesti.
Koko T
Koko T1 an în urmă
Citind ultima recenzie despre Cantacuzino, am zis sa scriu și eu câteva cuvinte despre experienta mea din acest spital. Am născut in 2020, primul an de covid. Analizele+morfologiile le-am făcut la privat.
Dr Alice Ionescu, medic rezident în perioada respectiva, a participat si dumneaei la cezariana mea alături de medicul curant. Nota 20 pt implicare, seriozitate, calm, profesionalism. (Cei tineri parca au o alta energie, chef! sper să nu dispară cu timpul)
Asistentele de la ginecologie s-au comportat ireproșabil! Drăguțe cu pacienții, ne vizitau.
In ceea ce privește partea de neonatologie, lucrurile nu au fost tocmai strălucite.
Domnii doctori mai au multe de învățat pe partea de comunicare (nu contest aici cunoștințele dumnealor asa cum sunt si conștienta de faptul ca spitalele sunt extrem de aglomerate și ca poate medicii nu mai au suficient timp sau răbdare, dar, macar sa încercăm sa părem umani!) Asistentele de la neonatologie mereu agitate, grăbite, fără a da dovada de vreun pic de empatie , deși sunt femei.
În ceea ce privește clădirea, femeile însărcinate, cu cezariene sau cele care nasc natural sunt nevoite sa urce pe scări etaje bune (nu exista lift). Curatenie a fost. Mancarea bună, fiind perioada covidului mai greu ajungeau pachetele de afara la pacienți. Tot din cauza virusului nu aveam voie sa ieșim pe perioada spitalizării.
Medicii? Nota 10 cei de la ginecologie.
Asistentele? Depinde de secție. Cele de la GINECOLOGIE, 10. NEONATOLIGIE, 5.
Insa, voi decideți dacă vreți sau nu sa nașteti aici. Părerile noastre subiective nu înseamnă decât ca reflecta realitatea noastră, a celor spitalizați aici.
Sănătate tuturor!
Lucretia Niculae
Lucretia Niculae1 an în urmă
Pe data de 30 septembrie 2021, am născut în acest spital. După o experiență neplăcută in urma cu șapte ani la alt spital de stat. Am fost sceptica in privința spitalului. Dar contrar așteptărilor, am fost întâmpinată de o echipa medicala de nota 1000. Dr Alice Ionescu, o doctorita tânără și cu un suflet minunat m-a ajutat pe toată perioada sarcinii și cea după. Un medic cum rar mai găsești. Alta doctorița minunata de Mares. Din cauza pandemiei și a acestui virus am fost găsită pozitiv. Am fost izolata pentru 4 zile, într-o zonă roșie. Dar nu am simțit că sunt izolata. Asistentele și doctorii nu au lăsat să se vadă acest lucru. Cu toate că veneau echipați cu combinezoane la vizită, au avut grija sa nu mă simt niciodată exclusă sau privită altfel datorită virusului. După 4 zile am fost externată, dar fara copil, el rămânând pe secția de neonatologie sub supravegherea doamnei doctore Stănescu. Un medic calm și care timp de 10 zile mi-a răspuns cu aceași răbdare la întrebările despre fata. Ce am rămas surprinsă în privința acestei secții de doamna Iuliana Pasalan, asistenta șefă. O alta doamnă minunată, care datorita ei am stat liniștită și cu sufletul împăcat. Dimineațile știam că voi primii poze de la dânsa. O doamna căruia nu am cuvinte suficiente de laudă.
Va mulțumesc. Cu drag Niculae Angelica.
Mihaela Duca
Mihaela Duca2 ani în urmă
Am fost operata de extrauterina acum o luna și chiar am rămas plăcut impresionată de cum se comporta personalul medical.,de la doamnele asistente, doamnele de la curățenie, doctori, toți foarte drăguți si mereu disponibili. Mii de mulțumiri domnului doctor Toma și echipei dansului care au făcut operația si a ieșit totul perfect. Sănătate multa tuturor. Domnul doctor Toma mereu disponibil chiar și în timpul liber. Mulțumesc
Cristina Mocanu
Cristina Mocanu2 ani în urmă
Am nascut in luna Februarie la aceasta maternitate, nu am ce sa spun decat nota 10.
Se comporta foarte frumos, isi dau silinta sa fie totul bine, sunt foarte implicati si mancarea foarte buna!
Felicitări!
ALexandru Badea
ALexandru Badea2 ani în urmă
Cele mai nesimtite asistente din tot sistemul medical, la cantacuzino la gasesti!!
Aici s-au adunat toateeeee!
Doar cu sacosa de bani, le faci sa ti zambeasca, sau sa nu ti mai vorbeasca de sus… dar si asa, greu…
Gheorghita Fotin
Gheorghita Fotin2 ani în urmă
Recomand echipa Doctor Georgescu Dragoș Chirurg care ma-u salvat și tot personalul medical Oameniadevarati Dumnezeusa le ajute în viata
Locații recomandate