/Bucuresti/Spital

Dr. Jumuga - Excelență în sănătatea femeii

Splaiul Unirii 313A, București 030138, România

Dr. Jumuga - Excelență în sănătatea femeii
Spital
4.8
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C44P+7H București, România
+40 21 9095
drjumuga.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorica Balanica
Viorica Balanica2 ani în urmă
Bună ziua! Pentru început mulțumesc mult D. Doctor Jumuga Cristian, care mi-a redat sănătatea. M-am dus la D. Doctor cu o anemie severă și un fibrom cât o sarcină de 5 luni, dânsul dând dovadă de un profesionalism și o răbdare cum rar mai întâlnești. M-a sfătuit îndrumat și salvat viața. Cu stima și foarte mult respect, Viorica Bălănică.
Cristina Naiden
Cristina Naiden2 ani în urmă
Multumesc d nului dr.Jumuga Cristian pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Un medic extraordinar,empatic și riguros .Am fost plăcut impresionată de cum a decurs consultația, am simțit într-adevăr că există interes față de pacient,ti se explica totul pe înțelesul tău (pt ca nu toți avem cunoștințele necesare în domeniu),a fost prima dată când nu am simțit la un medic acea grabă de a încheia actul medical pentru a primi următorul pacient!!!Mi au fost puse întrebări și am putut intreba tot ce am avut neclar.Un medic de excepție și un mare Om,recomand din tot sufletul!Dumnezeu să vă ajute!
Lavinia glm
Lavinia glm2 ani în urmă
Mulțumesc d-lui doctor pentru profesionalismul de care da dovadă. Aparent, conform testui papanicolau nu apareau probleme majore, dar datorita flerului si experientei, acesta a descoperit leziunile precanceroase. A intervenit promt cu ERAD, conizatie si chiuretaj biopsic post conizatie. Recomand cu toata increderea!
Ana Midrigan
Ana Midrigan2 ani în urmă
Doresc sa imi exprim multumirea fata de colaborarea cu dl. Dr. C. Jumuga. Calitatea actului medical atat inainte cat si dupa operatie( conizatie+chiuretaj uterin biopsic endocol) a fost impecabila. Ma bucur enorm ca am descoperit un doctor pasionat de profesia sa, cu caldura si empatie fata de oameni, care m-a ajutat sa depasec un moment dificil pentru mine. Am primit toate informatiile si explicatiile de care am avut nevoie pe intelesul meu. Asta m-a ajutat sa inteleg postura in care m-am aflat si sa inteleg ce e de facut pe viitor pentru a evita situatii asemanatoare. Ii multumesc din suflet si chiar daca nu am spus-o verbal o fac acum in scris: “Voi reveni cu drag de fiecare data si sper eu macar o data pe an”.
Continuati ceea ce faceti in prezent deoarece o faceti foarte bine si avem nevoie de doctori si oameni ca dumneavoastra.
Alexandra Stan
Alexandra Stan2 ani în urmă
M-am operat la dl doctor Jumuga acum 2 saptamani, eu avand uter polifibromatos. Operatia a decurs bine, recuperarea la fel, domnul doctor este un medic profesionist si grijuliu. Desi o interventie chirurgicala e un eveniment stresant in viata cuiva, experienta mea a fost una foarte buna datorita domnului doctor si doamnelor asistente, iar acum ma simt foarte bine. Recomand atat pentru priceperea medicului cat si pentru omenia acestuia si a asistentelor
Cristina Radu
Cristina Radu2 ani în urmă
Mulțumesc domnului doctor Jumuga, care în urmă cu 5 ani mi.a schimbat viața. Nu exagerez! Sunt o persoană emotivă și am avut mare noroc să ajung la un specialist desăvârșit. Sunteți cel mai bun !
Anca Predoiu
Anca Predoiu2 ani în urmă
La domnul doctor Jumuga am ajuns intr-un moment critic, dupa un rezultat extrem de ingrijorator al unui test Papanicolau.
Domnul doctor mi-a castigat increderea rapid. Mi-a descris toti pasii urmatori aratandu-mi ca are o expertiza puternica in spate, insa explicandu-mi procesul pe intelesul meu, al pacientulul. Atitudinea de expert in domeniu nu a fost insa una distanta fata de mine. Domnul doctor a avut mereu o atitudine umana, empatica, fiind in acelasi timp foarte sigur pe dumnealui. S-a asigurat ca inteleg tot ce imi explica, lasandu-mi totodata timp si incurajandu-ma sa-i adresez toate intrebarile si nedumeririle.
Aceasta atitudine m-a ajutat sa fiu increzatoare in rezultatul final si sa simt ca sunt pe maini bune.

A urmat o conizatie facuta de dumnealui, fiind din nou acelasi expert, cu atitudine calda.
Rezultatele biopsiei si ale testelor ulterioare au fost unele favorabile, dovedind ca interventia a fost una de succes.
Cosmarul a trecut!
Desi in trecut am avut un alt medic ginecolog care mi-a monitorizat cu succes o sarcina, cu siguranta de acum incolo domnul doctor Jumuga va fi medicul meu curant, indiferent ca va fi vorba de controale de rutina sau de viitoare probleme/situatii ce presupun vizita la medicul ginecolog.

Dincolo de expertiza, are atitudinea pe care eu o caut de la orice medic: acea atitudine care te face sa simti ca tu, pacientul, esti pus pe primul loc.
Lavinia Damian
Lavinia Damian2 ani în urmă
Sunt pacienta domnului Jumuga de aproximativ 5 ani și nu pot decât sa apreciez munca dumnealui, siguranța pe care o stăpânește în domeniul medical, dedicația și maniera SINCERA și logica prin care explica lucrurile. Îl recomand cu toată încrederea persoanelor care au nevoie cu adevărat de ajutor. Nu va fi genul de doctor care sa îți spună ce vrei sa auzi, este un medic realist și îți va recomanda mereu varianta cea mai potrivita pentru scopul pe care îl urmaresti. Am ajuns la domnul doctor cu probleme multiple, sunt tratata și operata exclusiv de dansul, iar astăzi pot sa spun ca ma simt foarte bine. Sunt foarte norocoasa pentru faptul ca l-am avut alături de mine de-a lungul timpului, pentru proceduri chirurgicale diverse, pe domnul doctor Cristian Jumuga. Va mulțumesc !
Locații recomandate