/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic Colțea

Bulevardul Ion C. Brătianu 1, București 030167, România

Spitalul Clinic Colțea
Spital
3.7
231 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C4M3+RH București, România
+40 21 387 4100
coltea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
CÂRLAN ELISABETA1 an în urmă
Mii de mulțumiri d-lui Dr.Jitea Nicolae si întregii echipei:medici anesteziști, asistente și infirmiere pt.felul în care am fost tratată .Suuuuper!
FLORENTINA1 an în urmă
Referitor la dna asistenta care realizeaza mamografiile! Un caracter execrabil care tipa ca o scelerata si jigneste pacientele absolut fara motiv! Aceasta doamna nu are ce cauta in sistemul medical! Doamna are probleme cu nervii si deviatii de comportament! NU ARE CE CAUTA ACOLO!!! Cea mai execrabila si traumatizanta experienta avuta in sitemul medical public sau privat trait VREODATA! Sper ca cineva sa ia masuri in ceea ce o priveste pe aceasta doamna, ca sa evite pacientele deja cu probleme, sa plece si mai traumatizate de acolo! "STIMATA" ARE NEVOIE DE O EVALUARE PSIHOLOGICA!
Curious Chris
Curious Chris2 ani în urmă
Am venit la 8 la urgente cu o durere. Nu era nimeni în așteptare în afara de 2 persoane la orl...pe la 9 30, după o ora și jumatate de așteptare mi s-a făcut scârbă și am plecat. Urgente, poate pt mine, pt ei nu. Mizerie de spital...mori pe hol dacă ai ceva serios.
Daniela Zaharia
Daniela Zaharia2 ani în urmă
Fugiți de doamna Dr Angela Blajin secția chirurgie generala, dacă vreți să mai trăiți,👇👇👇👇
Someone Name
Someone Name2 ani în urmă
DE CITIT RECENZIA NEAPARAT

Spitalul Coltea este bun pentru Medicina Interna/Cardiologie/Chirurgie. Insa, va recomand sa va feriti de ORL. Am dat din pacate peste o doamna dr, Cezara Danciu o cheama, care nici nu te consulta calumea, iti vorbeste urat, stai o gramada sa o astepti si iti pune si diagnostic gresit. SA NU AJUNGETI PE MANA EI!! Va rog eu din suflet, fugiti de acest medic, daca nu vreti sa va agravati probleme. Este foarte superficiala, rea si prost pregatita. Nu recomand sub nicio forma acest medic! Oare cum a ajuns medic??
Daniela Bajenaru Ciufuliga
Daniela Bajenaru Ciufuliga2 ani în urmă
Mii de multumiri vreau sa aduc pe aceasta cale dnei dr Liliana Stanciu, dlui dr Razvan Mihalcea, dlui dr Cosmoleanu, si intregii echipe de la ati 2 care s-au luptat pentru viața mamei mele care a decedat pe 8 septembrie, incercand tot ce este omeneste posibil.Acesti oameni minunati au comunicat in fiecare zi cu mine si m-au tinut la curent explicandu-mi exact situatia data.Din pacate cancerul a invins.Multumiri infinite acestor oameni ingeri!!!
Mike
Mike2 ani în urmă
Sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi in garda la Coltea. Am avut tangenta cu compartimentul ORL, asistentele foarte dezumanizate. Dragelor, daca nu va place meseria reprofilati-va. Dar banii va plac, nu-i asa?
Ionut Pasere (Johnny Cash)
Ionut Pasere (Johnny Cash)2 ani în urmă
Triaj eficient, proceduri utile acestor vremuri, personal calificat si atent cu pacientii.
In aceste vremuri grele, inarmati'va cu rabdare si veti pleca multumiti spre casa.
Mihaela Calin
Mihaela Calin2 ani în urmă
Multumesc colectivului ATI Spitalul Coltea pentru ingirijirea in timpul lungii spitalizari pe care am avut-o in luna martie.
Multumesc domnului doctor Cozmoleanu ,dnei doctor Raduta pentru empatie si permanenta comunicare cu familia.
Multumesc colectivului sectiei de chirurgie si dnei Doctor Blajin care mi-a salvat viata.
Ma inclin cu respect !
Adrian Munteanu
Adrian Munteanu2 ani în urmă
Cu programare se așteaptă după medic orl Stamate 5 ore.si dupa 5 ore te trezești că de fapt nu ai programare si ca mai trebuie sa stai vreo 3 ore.platim 700 lei lunar pentru cas .sunt bătăi de jos pe banii noștri .fugiti cât puteți de acești mafioți
Locații recomandate