/Bucuresti/Spital

COMPLEXUL MULTIFUNCŢIONAL CARAIMAN

Strada Caraiman 33A, București 011561, România

COMPLEXUL MULTIFUNCŢIONAL CARAIMAN
Spital
4.4
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F366+GJ București, România
+40 21 224 4073
cmcaraiman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Popescu
Marius Popescu2 ani în urmă
Recenziile care dau 5 stele sunt platite sau interesate, Centrul este o gaura neagra pentru bugetul primariei Sectorului 1, cu sinecuri pentru medici angajati pe pile de Tudorache - diamant, platiti cu 10.000 de lei pe luna pentru jumatate de norma , dar care nu prea calca pe acolo.
Trebuie inchis si sinecurile desfiintate, dar juridic nu s-a gasit solutia inca.
Eliza Elize
Eliza Elize2 ani în urmă
Locuiesc in sectorul 1. Mama mea, cu tulburari de gandire, este pacienta acestui centru. De cand vine aici si lucreaza zilnic cu doamnele psiholog este mult mai zambitoare, nu mai este retrasa, isi gaseste mai usor cuvintele potrivite, lucreaza mult mai usor cu cifrele. Eu sunt mult mai linistita. Aparatura pentru stimularea gandirii este de ultima generatie. Mancarea este foarte buna si diversificata. Doamnele psiholog (doamna Arhip și doamna Danes) sunt extraordinare! Impicate, rabdatoare, inteligente. Doamnele infirmiere atente cu fiecare pacient in parte, insotindu-i oriunde au nevoie. De asemenea, centrul asigura transportul zilnic cu o masina adaptata problemelor de mers. Soferii dau dovada de multa intelegere si rabdare. Sunteti minunati! Multumesc ca existati!.
Dimitriu r
Dimitriu r2 ani în urmă
Locuiesc in sectorul 1. Sunt pacient vechi al Caraimanului. Serviciile medicale sunt diverse (dermatologie, urologie, radiologie, recuperare medicala, pneumologie, geriatrie-gerontologie, psihologie...), tot personalul este profesionist, curatenia este de nota 10. Recomand! Pacat ca nu e deschis si pentru alte sectoare. Asa as putea sa-mi aduc si parintii aici. Cu plata, evident. Costurile stabilite pentru cei care nu se incadreaza pentru gratuitate sau plata partiala (50%) sunt rezonabile, mult sub privat.
Alex Sirbu
Alex Sirbu2 ani în urmă
Am fost la radiologia Caraiman pentru o radiografie. Aparate de ultima generatie, Personalul de la receptie amabil si zambitor. Doamnele asistente de la radiologie, profesioniste, mi-au explicat pasii de urmat cu rabdare. M-au indrumat catre alti medici pentru a-mi rezolva si alte probleme de sanatate. Curatenie ca la carte. Inclusiv la toalete!!!!. O policlinica cu servicii premium, 90% gratuite (chiar si cele cu plata nu au preturi mari,sunt accesibile, mai mici ca la privat). M-a incantat si faptul ca nu a fost nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie!!! (mai ales ca medicul meu era in izolare la domiciliu). Bravo, sa o tineti tot asa! Sunteti un plus valoare pentru sectorul 1!.
Monica Popescu
Monica Popescu2 ani în urmă
Locuiesc in sectorul 1 impreuna cu parintii mei. Acestia sunt pacientii clinicii de ani buni (de peste 10 ani). Imi place ca serviciile clinicii sunt diverse : multe specialitati medicale, cam tot ce ai nevoie pentru o preventie sau o evaluare complexa a sanatatii (laborator de analize medicale, radiologie, fizioterapie, gimnastica medicala, stomatologie, geriatrie, medicina interna, urologie, ORL, oftalmologie etc.). Mama mea a avut nevoie la un moment dat de tratament medical la domiciliu (gimnastica medicala și tratament injectabil). Am planificat totul prin ambulanta Caraiman. Personal dragut, amabil, bine pregatit. I-au recoltat sange pentru analize medicale, au asigurat transportul la laboratorul Caraiman, i-au facut chiar si un ECG si i-au asigurat transportul la cabinetul de cardiologie pentru o evaluare și tratament. Dna dr, Cristofor un medic exceptional! Unele servicii au fost cu plata (preturi rezonabile, apropo, mult sub privat). Doresc sa impartasesc aici experienta mea cu aceasta clinica tocmai pentru ca sunt foarte multumita de tot ce se ofera !! Carcotasii, treaba lor, sa cleveteasca!!. Nu ne intereseaza!! Nu fac politica! Mi-am inscris parintii si in programul ”bratara vietii” pentru a fi monitorizati non - stop timp de un an de zile (30 de lei/lună/persoana, 300 lei/an/persoana pret integral; noi ne incadram la reducere 50%; da, ati citit bine : REDUCERE 50%!!!). Multumesc personalului clinicii pentru tot!
Maria Oprea
Maria Oprea2 ani în urmă
Am fost la medicina muncii in aceasta clinica. Peronalul amabil. Dna Doctor Moise un bun profesionist, m-a ascultat cu multa rabdare și mi-a oferit cele mai bune sfaturi si recomandari pentru sanatatea mea. Toate controalele le-am efectuat in ambulatoriul clinicii: oftalmologie, medicina interna, pneumologie, analize de laborator....am economisit timp fiind toate in acelasi loc!.
Diana tobo
Diana tobo2 ani în urmă
Recomand cu multa caldura Centrul de zi alzheimer. Este un serviciu gratuit din pacate doar pentru locuitorii sectorului 1. Au masina care ii iau si in duc acasa in fiecare dimineata. Fac exercitii cu doamnele psiholog, au aparatura speciala pentru acesta boala, mananca acolo de pranz . Tot personalul este profesionist si foarte amabil.
Olivia andreiu
Olivia andreiu2 ani în urmă
Doctorul Alin Pandea, medic chirurg ortoped, mi-a tratat durerile articulare și mi-a redat pofta de viata. Un medic exceptional! Interventia a durat cateva minute! Condiții foarte bune la clinica. Curatenie, personal amabil, politicos. Suntem norocosi ca avem aceasta policlinica in sectorul 1! Multumesc ca existati, oameni frumosi!
Locații recomandate