/Bucuresti/Spital

Clinica PULS Stefan cel Mare

Strada Erou Ion Călin 37, București 020531, România

Clinica PULS Stefan cel Mare
Spital
3
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X4+WC București, România
+40 21 9290
pulsmedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Cojocaru
Madalina Cojocaru2 ani în urmă
Pe langa faptul ca programarile nu se respecta nici macar programul de lucru nu este cel specificat. Luni seara am ajuns la ora 20 pentru a ridica rezultatul investigațiilelor si clinica era inchisa. Programul pe usa clinicii este 07-21.
Victor Turcanu
Victor Turcanu2 ani în urmă
Am întâlnit doctori foarte buni și empatici. Domnul doctor Mohebbi Samad și doamna doctor Moraru Dana Gabriela, jos pălăria!
Cosmin Tornea
Cosmin Tornea2 ani în urmă
Am fost azi pentru recoltare și când să intru, s-au terminat eprubetele pentru recoltat. Da, exact, cine a mai pomenit așa ceva. M-au trimis la Tei sau Turda, dar nu m-am dus pentru că era oră de vârf. Am așteptat 2 ore să aducă eprubete de la Tei dar nu au avut cu ce să le aducă. M-au trimis acasă și să revin în altă zi. Au o logistică de kakao!
Maria Costea
Maria Costea2 ani în urmă
Doctori extraordinari, personal auxiliar de kkt.
Îmi cer iertare pentru limbaj, dar am ajuns la recepție înainte de programare, am stat 15 minute fiind singura persoana de acolo (Nu știu ce tot bibileau în sistem).
În fine, ajung la medicul desemnat cu 5 minute întârziere, ca sa găsesc încă 5 persoane programate în același timp cu mine.
Ce faceți oameni buni cu recepționerii și sistemul. Ar trebui sa faceți update la amândouă ca va strica toată reputația.
Blogger Ro
Blogger Ro2 ani în urmă
Doamnele asistente foarte drăguțe. Mulțumesc D-NEI Adriana pentru amabilitate și D-nei asistente de la recoltari. Recomand
Alexandra A.
Alexandra A.2 ani în urmă
Este o clinică de evitat, sub așteptări. În primul rând termenul de clinică este mult exagerat ținând cont de dimensiunile pe care le are! Seamănă mai degrabă cu un cabinet medical de la țară, fiind mic și înghesuit!
Personalul este în mod evident lipsit de experiență atât în actul medical cât și în interacțiunea cu pacienții. O simplă prelevare de sânge este dificilă la "clinica" PULS, pleci înțepat în 5 locuri cu rugămintea de a reveni a doua zi...
Dezamăgitor!!!
Vasile durac
Vasile durac2 ani în urmă
Cand mergeti la clinica Puls Medica sa aveti in vedere doua lucruri: 1. sa vedeti daca ceea ce dorti de fapt de la ei prin testele efectuate la una din clinicile lor sa verificati pentru a 2-oara testele medicale la alta clinica medicala ca sa observati daca sunt gradul lor de implicare se vede sau nu.
2. Aveti grija cand mergeti la oricare doctor sa verificati cu atentie daca raspunsul lor afirmativ este la nivelul cerut si totodata, sa aiba relevanta prin aplicarea metodologica si etic fireste.
Ionascu Ioana
Ionascu Ioana2 ani în urmă
Domnul doctor Mohebbi Samad, un medic de expceptie! Am facut la dansul o ecografie abdominala. Nu am mai intalnit pana acum un medic atat de pasionat si rabdator! Recomand cu toata increderea si va multumesc pentru tot!
Locații recomandate