/Bucuresti/Spital

Maternitatea Medicover Bucuresti

Strada Pechea 8, București 013982, România

Maternitatea Medicover Bucuresti
Spital
2.9
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
F3QR+XM București, România
+40 21 9896
medicover.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
TST STEFAN
TST STEFAN4 ani în urmă
doar hotel, in rest la fel
Anca Arsenie
Anca Arsenie5 ani în urmă
Constantin Carstea
Constantin Carstea6 ani în urmă
Servicii de calitate pt cei dezamagiti de sistemul de stat. Ca informatie generala - fiecare zi de spitalizare costa 550 lei(cazare masa pacient si ingrijitor) si din start 920 lei pt 3 zile de medicatie pacient indiferent ca se sta 1 sau 2 sau 3 zile. Deci 1 zi 1470 lei...2 zile 2020 lei etc. Nu este deloc ieftin insa cand te ai imbolnavit fiind internat la Marie Curie, te duci la privat.
A.K West
A.K West6 ani în urmă
(Tradus de Google) Revizuind recenzia mea, de la 4 la 2 stele!

Abonați-vă la serviciile lor de câțiva ani acum, obișnuiau să fie foarte buni, îngrijiți și să ofere servicii rapide și profesionale, mai au încă niște medici buni, dar se pare că atitudinea de management s-a schimbat.

Durata de timp pentru a primi programări este din ce în ce mai lungă, iar medicii pleacă.

Când trebuie să aștepți mai mult de o lună pentru a obține o programare, în timp ce plătești o sumă grea pentru abonament lunar și adaugă în plus că, dacă mergi la asigurările de sănătate guvernamentale, au programări mai rapide (jumătate din timp) la fel cu alți furnizori.

Când am discutat acest lucru cu reprezentanții lor la sediul central, au ignorat problema, nici nu mi-au răspuns și mi-au spus condițiile de anulare a abonamentului, dacă vreau.

Mai jos am lăsat vechea mea recenzie de acum un an, pentru ca oamenii să poată vedea cum puteți distruge chiar și cei mai fideli clienți

O asemenea rușine

---------------------
O clinică bună, programările sunt de obicei la timp, iar personalul este amabil, medicii sunt drăguți și nu încearcă doar să conducă pacienți, pediatria este la un etaj separat de adulți, ceea ce este bun, de asemenea, nu departe de stația de metrou.
Pe partea de jos pot menționa o problemă serioasă de parcare, linii foarte lungi și timp de așteptare la recepția celor mai multe etaje și uneori lipsa locurilor de relaxare când este plină

(Original)
Revising my review, from 4 to 2 stars!

Been subscribing to their services for a few years now, they used to be very good, caring and offer fast and professional services, they still have some good doctors but it seems that management attitude has changed.

Length of time to get appointments is becoming longer and longer and doctors are leaving.

When you need to wait more than a month to get an appointment while you pay a hefty sum for monthly subscription and add on top that if you go to the government health insurance they have faster appointments (half the time) same with other providers.

When I discussed this with their representatives at HQ they ignored the issue, did not even answer it and told me the conditions to cancel my subscription should I want.

Below I left my OLD review from a year ago, just so people could see how you can ruin even your most faithful customers

Such a shame

—————————————————————
A good clinic, appointments are usually on time and the staff is courteous, doctors are nice and not just try to run patients, pediatrics is on a separate floor from adults which is good, also not far from the Metro station
On the DOWN side I can mention a serious parking issue, very long lines and waiting time at the reception of most floors and sometimes lack of seating places when full
Daniel Podaru
Daniel Podaru8 ani în urmă
Totul este impecabil!!!!! Si plata pe masura!!!
Andra
Andra2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii de maternitate! Zero interes pentru pacient, abia ti se raspunde la telefon sau email cand ai o nelamurire referitoare la contract, nu se mai fac consultatii la spital iar prin WhatsApp evident ca nu pot vedea medicul sau moasa nimic relevant. Am platit un contract de nastere de 3000 de euro pentru care nu am primit niciun serviciu, monitorizarea fetala mi-a fost facturata separat iar intanirile mentionate in contract cu moasa, medicul neonatolog si anestezistul nu au avut loc niciodata, desi le-am solicitat, pe motiv ca este pandemie. Pandemie este in toata lumea, nu doar la Medicover si totusi femeile insarcinate au prioritate si sunt monitorizate ca si inainte de pandemie, nu lasate sa le moara copilul in uter ca nu le masoara nimeni tensiunea arteriala timp de 3 trimestre si doar primesc cate un mesaj pe WhatsApp de la cadrele medicale.
❽ Ball
❽ Ball2 ani în urmă
Personal sub mediocru, necalificat, orice problema apare la un nou nascut e din cauza mamei, nu exista doctori specialisti si te trimit la stat. De evitat pe cat posibil.
Locații recomandate