/Bucuresti/Spital

Spital Wellborn

Strada Brodina 3, București 013743, România

Spital Wellborn
Spital
4.2
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3WF+MG București, România
+40 31 9105
wellborn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Theodora Georgescu
Theodora Georgescu2 ani în urmă
Mi-a plăcut interacțiunea cu domnul dr. Gabriel Mitroi. Se poate vedea că este un om împlicat și pasionat de ceea ce face. În sfârșit pot spune că am primit un diagnostic concludent și un tratament pentru problemele mele. Recomand tuturor femeilor care suspectează că suferă de endometrioză să apeleze cu încredere la domnul doctor!
Nicoleta Prutnal-Neacsu
Nicoleta Prutnal-Neacsu2 ani în urmă
Prima încercare de fiv, o reusita! Întreg tratamentul, sarcina dar și nasterea sub atenta supraveghere a doamnei doctor Deliana Predoi! Intreaga echipa sunt niște profesioniști, plini de empatie, programarile se respecta nu am asteptat niciodată mai mult de cateva minute in conditiile in care a fost o perioada in care am fost la monitorizare zi de zi. Nu am ce sa reproșez.
N S
N S2 ani în urmă
Dupa ce recoltezi analize sau efectuezi investigatii ,clientul este sfatuit sa reaminteasca asisentelor vizita pt a primi rezultatele.Ridicol la preturile care le taxeaza! Nu se ofera nici halate in timpul investigatiilor exact ca pe vremea comunistilor.
Daca suni in receptie nu iti raspunde absolut nimeni .Nu am fost impresionati nici de nivelul de profesionalism la receptie.
Laurentiu coman
Laurentiu coman2 ani în urmă
am avut o programare, iar înainte cu o zi am fost sunat de o domnișoara ca a fost modificata ora programări și ca nu se poate sa aștepte domnul doctor după mine 1,5 ore. Si dacă nu accept aceasta ora sa revin după o luna . Chiar dacă eu ai soția mea suntem într-un proces de FIV care va costa aproximativ 6.000 euro și deja am investi în analize peste 1.000 euro suntem tratați inclusiv la telefon ca și când am cerși . Atitudinea personalului de la front desk , asistente, și personal tesa este cel putin egala cu cea de la ghișeul orarei instituții din Romania comunista .
Sunt profund dezamăgit de cum a început și cum se desfășoară aceasta colaborare . Păcat de medici
Garfield Life
Garfield Life4 ani în urmă
NU RECOMAND
1.0 Persoana de la receptie/casierie din data de 1.4.2019 lasa de dorit.

1. Am programat telefonic un consult, am primit mesaj de confirmare dar cand am ajuns la “clinica” nu eram inregistrat nicaieri ca as fi programat.

2. Am intrat dupa 45 minute de la ora stabilita in cabinet pentru a face o ecografie 4D si verificarea dimensiunilor ventriculilor dar stupoare, pe ecograf nu se putea observa acest detaliu legat de marimea ventrculilor dar nici imaginea 4D. In schimb am vazut numai linii pe tot ecranul.

3. Uite asa am pierdut de la 16:30 la 18:30, 2 ore si 245 lei.
Anisoara Lipoveanu
Anisoara Lipoveanu2 ani în urmă
Am efectuat o morfologie de trimestrul 2 în cadrul acestei clinici, am fost mulțumita atât de recepție, interior curat și timpul de așteptare nu a fost deloc mare iar domnul doctor m a surprins plăcut. Recomand cu mare drag și cu siguranță dacă voi mai avea nevoie voi reveni în aceasta locație!
Marinela Luminita Vamanu
Marinela Luminita Vamanu2 ani în urmă
Medicii buni dar dupa ce recoltezi analize sau efectuezi investigatii rezultatele nu le primesti decat foarte greu receptia lasa de dorit te pun sa trimiti date de autentificare pe e-mail si nu iti incarca rezultatele .
Daca suni in receptie nu iti raspunde absolut nimeni .
Popa Aurora
Popa Aurora2 ani în urmă
Am fost foarte multumiti de serviciile oferite de dna doctor Predoi si echipa sa. Totul a decurs conform planificarilor stabilite de comun acord. Bebe a venit imediat la prima inseminare.
Locații recomandate