/Bucuresti/Spital

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”

Șoseaua Viilor nr. 90, București 050159, România

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”
Spital
3.2
211 recenzii
12 comentarii
Indicații de orientare
C34R+C5 București, România
+40 21 335 6910
marius-nasta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Frincu Gabriela Luminița151 zile în urmă
Cadre medicale de un înalt profesionalism, seriozitate, răbdare, calmitate, sprijin moral. Medicație, investigații la înalte standarde. Respect și grijă pentru pacienți. Promptitudine. Curățenie. MULȚUMESC cu adâncă recunoștință D-lui dr.RADU MATACHE pentru acuratețea și profesionalismul de care a dat dovadă în realizarea celei mai MICI incizii din Spitalul Marius Nasta! Va mulțumesc tuturor! Sunteți minunați! Vă mulțumesc d-le doctor și pe această cale și ma rog Bunului Dumnezeu să vă țină harul prin care sa aduceți vindecarea câtor mai mulți nefericiți aflați în suferință!
Ana319 zile în urmă
80% din medicii trebuie concediați. Mi-ați omorât bunica! Mama mea plânge și bunicul îi e frică să mai vină la vreun spital. Doctorii își iau șpagă.. Să nu vă duceți la acest spital NICIODATĂ! Vă duceți vii la acest spital și veți fii în sicriu.
Ioana1 an în urmă
Astia trebuie trimisi acasa. Toti putoii rezidenti au ajuns doctori "buni". In foc sa arda !! O sa ma rog in fiecare zi , pentru ce i-au facut mamei sa arda in foc ! Eu , un copil care a ramas fara mama , pe care nu am putut macar sa o imbratisez si nu o mai pot vedea vredoata
Stan Pica1 an în urmă
Domnule Ionel, bine ca nu v-a primit. Condamnati omul la moarte sigura. Aia fac pe doctorii acolo. Noi platim "contributii la sanatate" ca sa ia javrele nenorocite cu salarii. La caosuni in Spania le este locul. Acum un an mi-a omorat mama . L-a lasat pe tata singur , iar pe noi ne-a ciuntit sufleteste pentru tot restul vietii. Nu mergeti niciodata acolo !
Ionel
Ionel2 ani în urmă
La baraca de triaj din incinta spitalului am dat de o duduie grețoasă care se credea cel puțin Dumnezeu prin atitudinea și comportamentul său.
De la bun început a fost agresivă în exprimare, prin acest comportament reușind să închidă orice dialog civilizat.
Vin cu bilet de trimitere în care se recomanda internare și ea îmi spune că mă programează în februarie fără să o intereseze, care este afecțiunea pentru care am ajuns acolo ( pleurezie destul de avansată)
Trebuia măcar un consult de specialitate și după aceea să recomanzi programare blondo !!!!
Teodor Daniel
Teodor Daniel2 ani în urmă
Programare la 8 dimineata ca sa stai 5 ore ca prostul sa astepti fara sa te bage nimeni in seama. Zero dezinfectante pentru maini in incinta cladirii.
Iti cer adresa de email, dar rezultatele pe mail nu se pot trimite. Le poti lua decat fizic, chiar daca faci enspe mii de ore pe drum degeaba, dar e ok, ca poti trimite pe ORICINE sa le preia...
SAO
SAO2 ani în urmă
Cum e posibil sa externati un pacient in state critica ? Ulterior am aflat ca are si pleurezie in aceeasi zi cand s a externat,am sunat la salvare ,internat de urgenta. Cum e posibil la un spital de plamani sa se intample asta? Fara analize,cum puteti sa faceti asa ceva? Ce fel de medici,ce fel de spital este asta?
Any Apostol
Any Apostol2 ani în urmă
Cu deosebita stima si respect doresc sa multumesc din suflet echipei Doamnei Doctor Toma Claudia pentru ingrijirea pe care i-au oferit-o luna trecuta mamei mele. Domnului Doctor Stefan Dumitrache Rujinki si Domnului Doctor Cristov Gabriel cu deosebit respect le multumesc pentru devotamentul, implicarea si profesionalismul cu care au tratat-o pe mama. Domnul Doctor Cristov a ramas ca un Inger Pazitor pentru mama si dupa externare. Va doresc din toata inima sanatate, putere de munca si tot ce e mai bun!👏❤
Beizadeaua Baby
Beizadeaua Baby2 ani în urmă
Sun astazi 10.09.2021, zi de Vineri la orele 16:20 pt o programare. Imi raspunde paznicul - zic : pot sa vb cu cineva care se ocupa de programari ? Imi raspunde domnul de la paza - " doamna azi este vineri , este zi scurta, toti medicii au plecat , nu mai este nimeni aici. Reveniti luni cu un telefon . " ! POFTIM ?? Acesta este un spital PUBLIC care ar trebui sa fie in slujba pacientului ! Cum adica ? Voi medicii va permiteti la stat unde primiti salarii la nivel european , sa aveti zi scurta ?? NU va meritati banii. Pai in UK medicii pleaca la 8 seara sau cand termina cu PACIENTII ! Rusine sa i fie managerului de spital public de stat ca permite asa ceva ! Auzi ' Vineri e zi scurta ' V au marit salariile dar mentalitatea de ' profesori doctori ' si alte 10 titluri din comunism v-a ramas !
Rusine spitalului Marius Nasta ramas 100 de ani in timp si ma scuzati ca v am deranjat vineri la 16:20 cand in toata lumea civilizata se munceste !
Jeni Militaru
Jeni Militaru2 ani în urmă
Feriti-va de astia daca tineti la vietile voastre si ale celor dragi. Ucid oamenii pe banda.
Mincinosi , nenorociti , incompetenti, incaseaza banii ca sa omoare oameni.
Toti putoii care nu-i primeste nimeni au devenit doctori renumiti si "buni" aici .
Mihaela Marin
Mihaela Marin2 ani în urmă
Nu mi se pare normal ca pentru o programmare intr-o institutie a statului sa sun de 120 de ori si sa nu raspunda nimeni. Oare ce trebuie facut ca sa putem si noi schimba acest sistem invechit si corupt care persista in spitalele de stat din Romania
Alexandra Margineanu
Alexandra Margineanu2 ani în urmă
Esti la cheremul paznicilor sa intri in spital cu un bolnav. Daca Xulescu are chef intr-o zi te lasa. In alta zi nu.
Locații recomandate