/Bucuresti/Spital

Spitalul de Boli Cronice Sfântul Luca

Șoseaua Berceni 12, București 041915, România

Spitalul de Boli Cronice Sfântul Luca
Spital
3.4
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94MH+JM București, România
+40 21 334 3010
spitalulsfluca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gheoca146 zile în urmă
Sez Den
Sez Den2 ani în urmă
Personal foarte amabil si saritor/prompt! Dna. Doctor Zamfirescu/Geriatrie, o doamna profesionista in materia dansei, implicativa. Tot personalul a fost la asteptari, in cea ce priveste recuperarea si ingrijirea parintelui meu, felicitari! 🙏🙏🙏
Mioara Tronaru
Mioara Tronaru2 ani în urmă
Nu va luati dupa recenzii!!!! In urma unui AVC, mama mea a fost transferata la Sf. Luca pentru recuperare, m-au speriat putin recenziile pe care le-am citit aici, gândindu-mă ca poate nu o sa fie ingrijita cum trebuie. Mi-am facut griji degeaba, a fost tratată /ingrijita foarte bine! Mulțumesc doamna doctor Bojan si doamna doctor Onescu pentru felul in care ati tratat-o pe mama, mulțumesc întregului personal medical chiar si personalului de la poartă! Personal medical (de la infirmiere pana la doctorii) care isi fac treaba chiar daca nu primesc "atenții". Oamenii care isi fac meseria si o fac bine!🙏🙏🙏
Liviu Halalau
Liviu Halalau2 ani în urmă
Avem dozatoare dar nu este apa! Avem aer dar nu funcționează! Nu exista magazin ,bufet sau aparate de cafea! Nu avem voie afara din spital sa ne luam o apă! Înfiorător ( nu interesează pe nimeni) .
Roxana Anghel
Roxana Anghel2 ani în urmă
UN COȘMAR !!!Tatăl meu a murit chinuit , tratat în ultimul stadiu de cancer cu algocalmin . Unul din medicamentele pentru inimă ( medicament scump cumpărat de mine) I L-AU FURAT !!!!!! în spital .
Ladislau K
Ladislau K2 ani în urmă
Haos general la poarta spitalului. Internările se fac cu mare greutate. Nu poți parca o mașină la intrare, cu toate ca exista un spatiu de parcare, dotat cu bariera.
Laura razvan
Laura razvan6 ani în urmă
Cel mai jalnic personal dintr-un spital pe care l am intanlit vreodata!!! Oamenii care vin acolo,sunt in faza terminala!!! Atitudinea doamnelor asistente este ceva de nedescris! L am avut pe tatal meu internat acolo acum 5 ani, din pacate la 2 luni dupa internare s a stins din viata! Sa ceri bani de la un om care mai are ff putin de trait, sa il tratezi ca un gunoi...doamnelor asistente voi nu aveti familie? Sper ca v ati bucurat de banii primiti de la niste oameni aflati pe patul de moarte, nu va ganditi ca Dumnezeu este sus? Sper ca veti avea parte de acelasi tratament pe care l a primit si tatal meu cat a fost internat acolo! Acela nu se poate numii spital pt ingrijiri paleative!! Am cerut un calmant de la o domnisoara asistenta care mi a raspuns foarte rastit..nu vezi ca mananc un mar??? As propune camere de filmat in toate saloanele si pe toate coridoarele!! Rusine sa va fie, nu sunteti oameni, sunteti monstrii!!!
Florin Grigore
Florin Grigore2 ani în urmă
Pt că am fost timp de câțiva ani cu mama mea aici înainte de pandemie, știu cum e.Deci sunt de acord cu toate recenziile negative pe care le-au scris oamenii . Ăsta e adevărul ,din păcate așa se întâmplă la toate spitalele,nu este singurul caz, așa este peste tot in tara.
Bogdan Titu
Bogdan Titu2 ani în urmă
Din pacate nici un fel de suport din partea personalului medical. Pacientul imobilizat la pat nu a fost ingrijit, nimeni nu a ajutat la ora mesei (din cauza unei semipareze pacientul nu putea manca singur). Nici un sistem de a chema un cadru medical decat strigand, daca cumva se sinchiseau de strigate (de durere) veneau si amenintau pacientii cu mutat la psihiatrie. Nu am vazut pic de omenie in cele cateva saptamani pana am reusit sa gasim un loc intr-o locatie mai buna.
Locații recomandate