/Bucuresti/Spital

Munposan '94

Strada Witting 10-12, București 010903, România

Munposan '94
Spital
4
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VF+P7 București, România
+40 21 9136
mhospital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Raul Giuglea
Raul Giuglea5 ani în urmă
Foarte ok oamenii de aici. Profesioniști și dedicați meseriei. Te și miri că mai există astfel de cadre medicale în România.
Gigi Calaver
Gigi Calaver5 ani în urmă
O clinica ok. ,asta daca nu esti o persoana pretentioasa, foarte curat, mancarea ok, dar in special as dori sa multumesc echipei de chirurgi Dr. Ilco Alexandru precum si Dr. Carol Constantin si asistentilor care formeaza echipa, adevarati profesionisti recomand cu incredere.
Gabriela Berteanu
Gabriela Berteanu5 ani în urmă
Domnule Doctor ,sunteti un OM deosebit....cuvintele dumneavoastra tratează sufletul....va iubiti meseria si cel mai important il iubiți pe Dumnezeu!Va recomand din suflet
Todosiea George
Todosiea George6 ani în urmă
Tatal meu a fost operat in data de 24.10.17 in aceasta institutie. Mutumiri tutoror medicilor si personalul din Spitalul Munposan. RECOMAND din toate punctele de vedere acest Spital ! Oameni foarte implicati si dedicati. Recomand doctorii Omar si dr. prof. Munteanu C. !
Spitalul este amplasat la aprox. 100m de Gara de Nord, ajungi foarte usor. Saloanele sunt impecabile din punct de vedere curatenie, sunt moderne iar mancarea este de cea mai buna calitate.
Personal foarte calificat, mai rar in Romania !
Ramona Enache
Ramona Enache2 ani în urmă
am asteptat 30minute ptr recoltare de sange desi aveam programare la ora fixa.
rezultatele au venit la 1 saptamana de la data recoltarii desi in receptie mi s-a spus ca vor fi gata 2 zile mai tarziu.
personalul din call center nu stie sa ofere informatii valide cu privire la intrebari de bu simt.
NU recomand!
Felicia Tipa
Felicia Tipa2 ani în urmă
Iata, au trecut aproape 20 de ani de cand am fost tratata, operata, ingrijita de personalul acestui spital, fara pretentii, dar dovedind omenie, empatie, profesionalism, educatie. In acest timp spitalele de stat, inghit la greu asigurarile noastre medicale ramananad la acelasi stadiu de lagare de exterminare. Cand am decis sa ma internez la acest spital am evaluat pretul facturat cu toate serviciile (inclusiv investigatiile) cu suma pe care ar fi trebuit sa o platesc daca as fi fost operata intr-un spital de stat (investigatiile preliminare si postoperatorii desfasurandu-se la cabinete private, plus "onorariul" perceput de medici , asistente, infirmiere , etc. Pretul achitat cu factura spitalului Munposan a fost inferior costurilor nefiscalizate ale celeilate variante. Domnul dr. Codrut Munteanu este un exemplu de medic profesionist si manager de spital.
Deea Iosif
Deea Iosif2 ani în urmă
Jalnic. Duminica nu mi-a raspuns nimeni la nici unul dintre cele patru telefoane de pe site. Am zis ok, nu lucreaza oamenii duminica. Si am apelat imediat la formularul pentru programari; dar acum e marti seara si inca nu m-a sunat nimeni de la ei! Iar formularul in sine e unul din cele mai proaste produse informatice cu care am avut de-a face. Stie cineva daca spitalul asta chiar mai exista in realitate?
Otilia Tiris
Otilia Tiris2 ani în urmă
O clinica super personal medical ft bun sunt operata 2005 de tiroida Mulțumesc domului doctor Munteanu
Locații recomandate