/Bucuresti/Spital

Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL Profesor Doctor Dorin Hociotă

Strada Mihail Cioranu 21, București 061344, România

Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL Profesor Doctor Dorin Hociotă
Spital
3.5
257 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
C3GF+6R București, România
+40 21 410 2170
ifacforl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Burtan Florentina karina4 zile în urmă
Mulțumesc din inima domnului doctor Grosu Gelu Marius, un medic excepțional,un profesionist, l a operat pe sotul meu ,totul a decurs foarte bine,a fost foarte bine îngrijit
. Mulțumesc întregului personal,sunteți persoane minunate și profesionali desăvârșiți!
Mateescu Marcela29 zile în urmă
Mii de mulțumiri dr. Grosu Gelu pentru profesionalism și empatie, care l a operat pe sotul meu. Vom suntem recunoscatori toată viața. Încă o dovada că se poate și în spitalele de stat.
Romelia Sibisan1 an în urmă
Mulțumesc domnului doctor Gelu Grosu, amabil, empatic, răbdător, priceput .La fel și domnișoarei rezident Camelia Iancu. Mâncare buna, curățenia exemplara.Se poate și fără atenții. O sa revin la toamna cu fiica mea pt operație de deviație de sept. Cu respect și drag !
Alexandru Chiricencu
Alexandru Chiricencu2 ani în urmă
Bataie de joc! Se fac programari exact degeaba! Nimic nu se respecta! Nu exista respect fara de pacienti! Am facut 200 km sa vin la o programare pentru ora 9 dimineata si nici persoanele programate la 6.30 nu erau chemate la ora 10.00 la o anumita dna doctor P.
미영이
미영이2 ani în urmă
Suni pentru programare, se inchide apelul in timp ce esti în așteptare iar cand suni din nou , ti se răspunde pe un ton iritat "nu sunt locuri reveniti de luna viitoare" si ti se închide telefonul in nas, fara sa fi intrebat daca ai nevoie de alte informații, fara la reverede, nimic. Penibil :))
Alina Enica
Alina Enica2 ani în urmă
Un consult ( la doamna dr Tonu Angela) pe repede înainte. Nu a catadicsit nimeni să stea se vorbă cu mine măcar 5 minute, să afle istoricul bolii. În cabinet era o aglomerație și un haos de nedescris. Mi s-a făcut foaia de externare cu mine așteptând pe hol, în care mi se recomandă investigații RMN. Când am zis că am deja aceste investigații, am fost certată că nu am spus mai devreme, deși nu mi s-a dat ocazia să scot un cuvânt...Intr-un final mi s-a recomandat proteză auditiva pentru hipoacuzie neurosenzorială moderată ureche dreaptă, deși eu am probleme de auz la stânga. Bine că nu am avut nevoie de operație, că mă operau la urechea greșită. Ferească Dumnezeu să ai probleme de sănătate....
Carmen Zenel
Carmen Zenel2 ani în urmă
Se știe că pînă la Dumnezeu,te omoară sfinții. Da într-adevăr pînă la medicii care merită poate toată recunoștința în situația în care ajungi la ei,te omoară asistenții de la informații.Cu bilet de trimitere de la medicul de familie nu am fost primită pentru că nu aveam programare.Si cînd murim ne trebuie programare?
Duina Valeria
Duina Valeria2 ani în urmă
Încerc de o lună să fac o programare. Dacă prin o minune mi se răspunde la telefon, pentru că de cele mai multe ori suna ocupat constant (am sunat într-o zi din 10 în 10 minute), mi se spune ca nu se pot face programări.
Diana Cotoi
Diana Cotoi2 ani în urmă
Multe mulțumiri doctorului Grosu care a operat-o pe mama. Este un doctor extraordinar!! Mama a fost internata avand o stare gravă, iar ulterior operata. Tratamentul și operația au decurs perfect. Deși am avut emoții și ma gândeam sa facem un efort si sa alegem un spital privat, s-a dovedit ca am făcut o alegere mult mai buna alegând acest spital, cei mai buni doctori ii găsiți aici. Este curat, iar doctorii deși foarte ocupati sunt foarte bine pregătiți si experimentați. Recunoștință multă doctorului Grosu!
Gabriela Andronic
Gabriela Andronic2 ani în urmă
Spun "sunați pe 31 pentru programare" sun pe data 31 ,nu răspund..iar când răspund spun " NU LUAM PROGRAMĂRI " și închid...rușine sa va fie! Sunt oameni care așteaptă zile și săptămâni sa pot ajunge la un medic
Aurora Ionescu
Aurora Ionescu2 ani în urmă
Ieri am ajuns de urgenta la camera de garda cu o durere groaznica de ureche! Cum am intrat asa am iesit, scuze mi-a spus ca am un dop si m-a intrebat ironic daca stiu ce zi este( duminica) si tot ironic mi-a aruncat replica ca mergem doar cand avem timp la doctor de parca eu imi programasem durerea special duminica! Rusine doctorului de garda de ieri e genul de doctor stapan pe plantatie de parca nu este platit din banii nostri!
Locații recomandate