/Bucuresti/Spital

SFANTA MARIA - Clinicile si Laboratoarele

Anchor Plaza, corp C, Bd. Timișoara 26Z, București 061331, România

SFANTA MARIA - Clinicile si Laboratoarele
Spital
3.9
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HP+V9 București, România
+40 21 9838
clinicasfantamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalin Madalin
Madalin Madalin2 ani în urmă
Personal necalificat timpul de așteptare foarte mult și lipsa de recipiente pentru recoltat probe ,la toaleta nici nu este curat nu poți închide ușa pentru ca nu au nimic de închis poate întra peste tine orcine în concluzie nu recomand va pierdeți timpul și bani
Bianca Pîrvu
Bianca Pîrvu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de această clinică, în special de cabinetul dermatologic. Am recomandat și altor persoane și au fost la fel de mulțumite. Serviciile sunt calitative, doamna doctor este foarte amabilă și face tot posibilul pentru rezultate cât mai bune. Revin constant pentru programări la dânsa și mereu sunt la fel de încântată.
Andreea birlez
Andreea birlez2 ani în urmă
Recomand consultul dermatologic la dna dr. Berevoescu Mihaela; experienta placuta, mi- a fost de mare ajutor atat mie, cât și copiilor mei; medicatia recomandată a fost extrem de eficienta in afecțiunile pentru care m-am prezentat.
Multumesc!
Alexandra Cornei
Alexandra Cornei2 ani în urmă
Recomand cu mare caldura pentru secția dermatologie, un medic foarte bun, Mihaela Berevoescu, de la policlinica din Plaza. La doamna Doctor, consultațiile nu se fac în graba, ca sa te facă sa regreți timpul pierdut, dansa este foarte calma, amabila, și sugestiile de tratament sunt foarte bune! Foarte mulțumită!
Abbathbm01
Abbathbm012 ani în urmă
Receptionerele sunt sub orice critica. Merg la clinica asta doar pt doctorita Nica cu care urmeaza sa nasc, altfel nu as mai calca pe aici. Azi aveam programare la ora 12:40. Ajunsa in locatie am fost tinuta in fata intrarii in clinica, in soare la 35°C pentru ca asa procedeaza cele de la receptie. Mentionez ca mai am 2 saptamani si nasc - dupa 10 min de stat in soare iese o receptionera si ma intreaba ce doresc; ii spun de programare si ma anunta ca doctorita nu este si ma intreaba daca nu m-au anuntat colegele ei telefonic. Ii explic ca nu m-a anuntat nimeni (desi aveau nr meu de tel), doar nu eram nebuna sa vin pe canicula degeaba pana acolo. Toata discutia s-a purtat tot afara in canicula, plus tinuta inca 10 min pe putin pentru a ma reprograma (notata pe o foaie, nu in PC).
Este bataie de joc ce se intampla acolo... si mai rau este ca nu se iau masuri.
Dragos Afloarei
Dragos Afloarei2 ani în urmă
Evitati acest loc si doctorii de aici! Pur si simplu evitati, cautati in alta parte!
Story: A venit mama din UK la control la cardiologie cu mari palpitatii la inima, a avut programare la ora 17:00, a fost vazuta la ora 18:30...Dupa ce a fost vazuta de Dr. Alice Munteanu si Iulia Ionita, i s-a spus ca are ceva la inima dar nu poate fi ajutata mai departe deoarece clinica nu are in dotare holter monitor. Incredibil...cum sa spui la pacient ca are ceva, nu ii spui ce are, si dupa ii zici intr-un fel sau altul 'descurca-te'... aceasta clinica nu merita nici macar o stea.
Ana-Maria STEFAN
Ana-Maria STEFAN2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile clinicii impreuna cu familia mea si am fost intotdeauna multumiti.
Personalul este extraordinar, foarte atent la nevoilor pacienților.
Revin cu placere si recomand cu caldura Clinica Sfanta MariaPlaza!
Andreea Chirica
Andreea Chirica2 ani în urmă
Merg de f multi ani in această clinică, atât eu cât și familia, la mai multe specialități, sunt f mulțumită de tot personalul clinicii, am numai cuvinte de laudă. Am recomandat și recomand această clinică.
Locații recomandate