/Bucuresti/Spital

Polimed Tineretului

Bloc 67, Calea Văcărești 280, București 040067, România

Polimed Tineretului
Spital
4
227 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C459+G7 București, România
+40 751 209 060
polimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Apostol138 zile în urmă
Clinica medicala Polimed Vacaresti este remarcabila prin personalul medical COMPETENT SI DEDICAT, si anume: recomand cu incredere DR.ADRIAN NEACSU - GINECOLOGIE SI DR. DRAGOS DORIN - SCOGRAFIE GENERALA ! De asemenea, doamna asistenta Mihaela Dumitrache este profesionista si foarte empatica cu pacientii. Experienta mea a fost una foarte buna si am dorit sa o impart cu voi toti!
Răzvan RO
Răzvan RO2 ani în urmă
Incompetenta totala, m-au tinut jumatate de ora in receptie pt. ca nu stiau un cod pt. una din analize, au dat telefoane, au chemat doamna de la recoltare sa dea si ea telefoane care o fi codul. Intrun final am ajuns si la recoltare, apoi rezultate am primit doar pt analizele platite, pt cele decontate nu am primit nimic. Am sunat, si mi-sa raspuns arogant ca "domnule daca e in procesare, e in procesare, mai dureaza", bun, sau facut 2 saptamani si nimic, am sunat din nou bineinteles, aceeasi doamna acum era uimita ca au trecut 2 saptamani si nu am primit si restul rezultatelor. Sa implicat dansa si am primit a doua zi, bineinteles niste rezultate nule pt. ca au uitat efectiv sa faca analiza respectiva, am primit ceva cu niste valori peste 1000 pe care doctorul care m-a trimis nu le-a luat in seama, si asa am fost degeaba si aici, ca sa imi zica sa merg sa fac din nou analiza. Nota 10, ma bucur in schimb ca la receptie era un chef de caterinca maxima. Asta in 2019, poate in prezent au devenit profesionisti adevarati.
Andrei D Leon
Andrei D Leon2 ani în urmă
asa arata locul de unde a fost recoltat sange pentru stabilire grupa si rh. la fel si prietena mea a avut vanatai f mari in acea zona. ori am devenit noi sensibili ori doamna e specializata in spart vene.
Luminița Niculescu
Luminița Niculescu2 ani în urmă
Din păcate înainte cu o ora de închidere am sunat sa anulez o programare pentru a doua zi ,nu mi-a răspuns nimeni.
Păcat! Medicii nota 12 ,recepția nota 2.
Elena
Elena2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de cum au decurs programarea cu doamnele de la recepție și întâlnirea cu d-na Doctor Diaconu Diana - ginecolog. Este genul de doctor care te face sa te simți în largul tau. Prietenoasa si deschisa spre ați explica tot ceea ce simți ca ai vrea sa știi. Voi reveni la dansa cu siguranță. Ma bucur ca am găsit, în sfârșit, un doctor care ma face sa ma simt în largul meu. Recomand!
Alexa Enache
Alexa Enache2 ani în urmă
Am avut o experiență neplăcută! Am făcut o programare telefonic, iar când am ajuns la clinica la data și ora stabilită, la recepție mi s-a spus ca nu sunt programata, in accea zi, ba chiar ca am 2 programari : una pe care am anulat-o și alta la care trebuie sa ma prezint peste o săptămână. Eu nu am fost informata de nici o modificare, nici măcar programata.
Timp și resurse irosite degeaba. Nu recomand!
Carmen Petrica
Carmen Petrica2 ani în urmă
Nu se respectă programările. Am așteptat mai mult de 30 min peste ora la care eram programată. S-a întâmplat asta când am mers la medic pentru consultație și apoi la recoltarea pentru analize. În timpul recoltării m-a durut. Apoi s-a învinețit locul. Mă doare mâna și azi, la 4 zile dupa recoltare. Nu recomand.
Lucian Tataru
Lucian Tataru2 ani în urmă
Am facut programare la Dr Codrea Ramona cu 2 ore in urma si cand am ajuns la clinica doamna doctor plecase fara sa anunte de mai bine de jumatate de ora. Nu am fost anuntat in nici un fel. Scandalos !!!
Corina Botez
Corina Botez2 ani în urmă
Am fost cu un bebelus de 3 saptamani si s-au purtat foarte atent cu noi. Dna dr. oftalmolog Catană este extraordinara, rar am avut parte de un tratament asa empatic si atent din partea unui doctor. Ne-a facut loc intr-un cabinet gol, sa nu stam cu bebelusul intre alti pacienti. Ne-a spus ce tratament trebuie si de ce pentru problemuta bebelinei, cu toate explicatiile necesare. O recomandam cu drag! Si vom reveni la controlul de 6 luni! De asemenea, clinica este foarte ok, curatenie, nu se asteapta mult. Recomandam Polimed Tineretului.
Locații recomandate