/Bucuresti/Spital

Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu

Institutul Clinic Fundeni, Șoseaua Fundeni 258, București 022328, România

Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu
Spital
4
96 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F583+37 București, România
+40 21 317 5222
cardioiliescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
PREDA ELENA291 zile în urmă
Colectivul de cadre medicale ATI 2 si sectia de Chirurgie cardiovasculara unde lucreaza d-nul dr Mircea Robu sunt niste profesionisti deosebiti, cu inalte calitati morale. In martie 2022 au salvat viata fratelui meu, pusa in pericol de o disectie de aorta. Multumiri multe tuturor si in special d-nului dr Mircea Robu!
Any Apostol
Any Apostol2 ani în urmă
Multumesc din tot sufletul Domnului profesor Bogdan Alexandru Popescu si echipei dansului pentru ingrijirea pe care i-au acordat-o mamei mele. Sunteti foarte bine pregatiti profesional si imbinati perfect acest aspect cu empatia si atentia catre pacient.👏❤
Fanica Ivanov
Fanica Ivanov2 ani în urmă
Dupa 2 luni de DISPERARE, umbland cu mama mea prin spitalele din Braila, dar si cu consultatii in domeniul privat, unde a fost in mod repetat diagnosticata cu ulcer varicos/dermatita de staza, am adus-o pe mama mea la Bucuresti. Domnul doctor Toni Feodor, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate, a fost primul doctor care a descoperit ca este vorba, de fapt, de ocluzie arteriala. Mi l-a recomandat de domnul doctor Andrei Parnia de la CC Iliescu, si astfel am intalnit un INGER în persoana domniei sale!
Daca ceilalti doctori erau foarte reticenti, recomandand doar dezinfectare cu betadina si pansat piciorul, ba chiar si-au exprimat temerile ca i se va taia piciorul, domnul doctor Andrei Parnia a internat-o imediat, a operat-o imediat si astfel i-a salvat viata mamei mele. Dumnezeu sa va dea multa sanatate, bucurii si succes in toate, domnule doctor inger Andrei Parnia!
Mama este inca in spital, pentru recuperare, si nu mai e nevoie sa spun ca am convingerea ca este pe cele mai bune maini posibile.
Concluzie: daca la Braila i s-ar fi facut testul Doppler, s-ar fi descoperit ocluzia arteriala. Desi scrisoarea de iesire din spitalul de la Braila a precizat ca testul Doppler a fost facut, nu-mi ramane sa inteleg decat ca NU i s-a facut acest test.
Irimela Marian
Irimela Marian2 ani în urmă
Pe 27 iulie 2021, inima mea primea un suflu nou (la propriu) datorită intervenției noninvazive TAVI , executate la Spitalul de Cardiologie din Fundeni.
Pe 29 iulie, la ora 16.00, eram, deja, incredibil, acasă!
Pentru această minune, mulțumesc excepționalei echipe medicale de la Institutul de Boli Cardiovasculare„C.C. Iliescu” din București (Fundeni) pentru că a făcut posibilă continuarea vieții mele într-un alt ritm, cel firesc, pe care am sperat că-l voi regăsi. L-am regăsit.
Mulțumesc domnului profesor dr. VLAD ANTON ILIESCU, pentru măiestrie și generozitate!
Recunoștință dr. Adrian BUCȘĂ pentru executarea impecabilă a coronarografiei, dr. Claudia FOLESCU, dr. Sorin Cătălin MAXIMEASA, colectivului de la ATI II coordonat de prof.dr. Daniela CARMEN FILIPESCU, dr. Cătălina PARASCA pentru delicatețea și discreția cu care a urmărit tot parcursul meu, de la programarea intervenției până la externare.
Mulțumesc tuturor asistentelor a căror activitate este coordonată cu competență și fermitate de d-na asistentă- șefă Liliana FARIN.
Mulțumesc, în mod special, domnului dr. COSTEL MATEI, de la Cardiologie II, care timp de 14 ani a urmărit și tratat afecțiunile mele cardiace și datorită căruia am putut ajunge, într-o stare fizică și psihică bună, la această intervenție TAVI ce mi-a schimbat în bine viața.
Mulțumesc întregului personal medical, administrativ, de îngrijire ți curățenie pentru implicare necondiționată în asigurarea unui climat de încredere și speranță, fiecărui pacient!
Recunoștință, considerație și respect!
Dan Apostol
Dan Apostol2 ani în urmă
Operație de by pass..acum.o saptamaina...la secția dnului.dr razvan Vasile...tot personalul secției oameni deosebiți,atenți.. cu dna dr cardiolog...de pe secție...o femeie cu bun simt,..profesionista desăvârșită.....mulțumesc..dnului..dr robu Mircea pt intervenția chirurgicala...un medic tânăr...despre care veți auzii multe în viitor
Camelia Nedelcu
Camelia Nedelcu2 ani în urmă
Bună ziua!am fost internata in luna decembrie 2020 pentru implantarea unui ocluder pentru inchiderea unui Foramen Ovale.Am fost tratată foarte bine de catre Doamna Doctor Ruxandra Jurcuț si interventia facuta de domnul dr.Dan Deleanu a fost un succes.Am plecat pe picioare după două zile de la interventie.Curătenie lună.Mancarea cam lasa de dorit dar intotdeauna este lòc si de mai bine.Revin la control cu drag.
Alexandru Gabriel Burghiu
Alexandru Gabriel Burghiu7 ani în urmă
Un spital in care te duci sa mori. Mizer. Paznicii se comporta urat cu tine. Sa nu te duci nici macar in vizita. De evitat, ca de altfel orice spital din Romania.
Laura Chirita
Laura Chirita2 ani în urmă
Mii de multumiri dlui dr Zarma si intregii echipe de la Cardiologie I care mi-au salvat mama (adusa de urgenta prin transfer de la Spitalul Groazei Sf Pantelimon Bucuresti, in seara de 22 ianuarie, cu diagnosticul de infarct miocardic acut); niste profesionisti desavarsiti si, in primul, rand OAMENI cu suflet mare; cu totii, de la infirmiere si asistente, pana la doctori, se poarta extraordinari cu pacientii, acordandu-le atentie si ingrijirea coresunzatoare.
Multumim lui Dumnezeu ca a fost transferata la acest spital, doctorii au facut o minune si i-au salvat viata!!!
Eugen Amza
Eugen Amza2 ani în urmă
Un spital unde îți poți găsi vindecare.
Locații recomandate