/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic Filantropia

Bulevardul Ion Mihalache 11, București 011132, România

Spitalul Clinic Filantropia
Spital
3.9
283 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33J+CM București, România
+40 21 318 8930
spitalulfilantropia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Avocat Cuculis Adrian
Avocat Cuculis Adrian2 ani în urmă
Hastah - Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti Despre infectiile nosocomiale si despre cum se ascund raportarile acestor infectii.
In mod cu totul si cu totul abstract, imediat dupa ce baiatul meu a contractat o bacterie cu ENTEROCOC din spitalul infect FILANTROPIA, culmea este ca au inceput raportarile in fiecare saptamana.
Adica pana la Luca, nu existau infectii nosocomiale si dupa ce s-a infectat Luca, au inceput si nosocomialele.
Ideea este destul de simpla.
Vom depune plangeri pentru FALS INTELECTUAL conducerii spitalului FILANTROPIA, asta dupa ce am descoperit ca au fost falsificate raportarile referitoare la infectiile nosocomiale, prin atestarea unor fapte necorespunzătoare adevărului si prin omisiunea cu ştiinţă de a insera unele date referitoare la nosocomiale.
Vreau ca impreuna cu toti cei care sunteti victimele infectiilor nosocomiale si actului medical facut gresit sa pornim o revolutie de petitii in toate colturile tarii si pentru toate unitatile spitalicesti care va trateaza, v-au tratat sau ar urma sa va trateze cu nesocotirea normelor de igiena si sa-i tragem la raspundere pe toti.
P.S - Au mintit pana si in intampinarea facuta.
Elena Albu
Elena Albu2 ani în urmă
Am ajuns pentru investigarea unor probleme în sfera ginecologică relativ benigne la acest spital, de trei ori în ultimii aproximativ 14 ani. Prima dată pe secția de internări de zi (pentru o procedura invaziva+recoltare biopsie și rezultat histopatologic eliberat ulterior), a doua oara la camera de garda, a treia oara la ambulator cu programare. În primul rand am observat ca numărul de pacienți (paciente) este mare, deci doctorii foarte solicitați (și poate și uzați); cu răbdare și amabilitate comunicarea cu doctorii a fost foarte bună. Personalul auxiliar neașteptat de binevoitor, probabil exemplul vine de sus și nu poate fi decât benefic acest lucru. Medicii profesioniști, dar asta știu toate pacientele care se adresează acestui spital. Timpul de așteptare în aceste condiții îl consider absolut irelevant. Per total, recomand.
Alina Maria Dumitru
Alina Maria Dumitru2 ani în urmă
Doua nașteri, 2018 respectiv 2020. Ambele experiente frumoase in ce priveste nasterea si doctorul, sarcini urmarite de catre Nicolae Gica, un om fain si implicat, il recomand cu toata încrederea.
A doua experienta a fost putin mai neplacuta din neatentia sau comoditatea unei asistente ( bagat la comun cu persoana iesita pozitiv covid ulterior, aceasta fiind testata rapid, eu testata Pcr la cererea si indrumarea dr meu. Protocolul era ca in salon sa stam pcr pcr, rapid rapid,insa comoditatea as.mi-a facut experienta mai neplacuta, mentionez ca pe tot parcursul dr meu a fost implicat si alaturi de mine ceea ce îți da încredere ca va fi bine.
Ca si concluzie, Sp. Filantropia, este unul dintre cele mai bune, te simti in siguranță, este curățenie, mancarea este ok, trebuie sa ne gândim ca este un spital nu hotel.
Medici sunt implicati si deschisi vazand si dr colegelor de camera, explicau frumos, parcursul dupa operație. Ambele experiente cu anesteziști f ok si calzi, prima data un domn, a doua oara o doamna, nu le mai retin numele.
La neonatologie in 2020, o dr tanara, f implicata si precauta mi a sp ca imi da toate recomandarile pt ca dansa este mai :"catolică decat papa".
Un capitolul la care, in opinia mea mai este de lucru, partea de asistente medicale, mai multa empatie pt proaspetele mamici.
Insa, pot sp mulțumesc Filantropia si Dr Nicolae Gica pt cele doua minuni din viata mea!
Teodora Talavutis
Teodora Talavutis2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea acest spital. Experienta mea a fost una surprinzator de pozitiva la fiecare interactiune cu personalul medical si non medical fara a fi nevoie de vreun boost financiar. Am fost tratata de domnul doctor Radu Botezatu cu empatie, profesionalism si mi s-a raspuns cu rabdare tuturor intrebarilor inainte si dupa interventie. Din momentul in care am intrat in spital, totul a decurs rapid, usor si fara sa am vreodata sentimentul ca NU sunt un pacient important. Dincolo de orice recomandare, inainte de a alege un spital sau altul, privat/stat, informati-va, puneti intrebari medicului care va trateaza, de multe ori avem asteptari nerealiste care pot fi usor confundate cu o asa-zisa lipsa de… profesionalism, empatie etc.
Mihaela Mirela TUTUNARU
Mihaela Mirela TUTUNARU2 ani în urmă
Am născut prin cezariana pe data de 23 decembrie 2021 la Spitalul Filantropia cu domnul doctor Gica Nicolae. Nașterea a decurs foarte bine. Domnul doctor este un doctor excepțional. Este un medic super profesionist. Se ocupa de paciente, are rabdare, îți raspunde la orice intrebare, raspunde la telefon. Recomand tuturor cu tot dragul, atat pe domnul doctor Gica cât și Spitalul Filantropia. Mi-am revenit foarte repede după naștere. Tot personalul s-a comportat exemplar. Doamna asistenta Geta ne-a ajutat cu sfaturi despre alaptare și nu numai. O doamna extraordinara. Am născut joi și sâmbătă am fost externate. Primul copil l-am născut tot la Filantropia cu soția domnului doctor Gica, doamna doctor Gica (Mâț) Corina, in Iunie 2016. Și despre dumneaei pot spune ca am numai cuvinte de lauda. Acum doamna doctor se ocupa de probleme de infertilitate. Sunt doi medici excepționali. Ii recomand pe amândoi cu cel mai mare drag. Multumesc tuturor pentru tot sprijinul acordat!
Maimaduc Madalina
Maimaduc Madalina2 ani în urmă
Recomand din suflet intregul personal dar mai ales pe dl dr Gica Nicolae. Am nascut cu dumnealui si experienta nu a fost deloc neplacuta. M-a ajutat, incurajat si prin felul dumnealui de a fi m-a facut sa am foarte mare incredere in mine. Am prins 2 ture de moase in timpul travaliului, toate la fel de dragute si amabile. Chiar si personalul de la neonatologie, despre care se spune ca nu e chiar prietenos, a fost de nota 10. Am primit foarte mult suport moral si fizic de la doamnele asistente. Doamna dr Cozinov este de asemenea in topul medicilor ce isi fac meseria cu drag, este foarte empatica si cu bebelusii se poarta de minune. Poate ar trebui, pe viitor, macar taticii sa fie lasati cat de putin, sa isi vada bebelusii. In acest moment nu au voie mai departe de poarta spitalului.
Ana Maria Ciunel
Ana Maria Ciunel2 ani în urmă
Recomand acest spital doar pentru medicii care sunt in el, sunt niște oameni profesioniști excepționali. Nu recomand acest spital pentru asistentele de pe secția de neonatologie👎🏼 Am fost la prima naștere și nu mi s a oferit suport din partea nimănui, nu mi s a arătat cum se atașează corect bebelușul la san…am fost obligată efectiv proaspăt operata sa supraveghez copilul cu icter la lampa doar pt ca ei nu au personal. Am plecat traumatizata din acest spital datorită acestor asistente lipsite de empatie…
In schimb am avut noroc de dl doctor Safta care mi-a monitorizat sarcina si căruia ii mulțumesc din suflet pentru tot!
Nu recomand spitalul Filantropia datorită personalului de pe secția de neonatologie!!!
Dede Deea
Dede Deea2 ani în urmă
O experienta care a vindecat o rana veche.

Sunt la a doua naștere prin cezariana. Prima a fost traumatizanta, însă a trecut. Asa ca a doua naștere am cautat sa fie exact opusul. Mulțumesc lui Dumnezeu ca l-am întâlnit pe domnul dr Radu Botezatu. Un adevărat profesionist, calm și atent la cele mai mici detalii. Dansul și echipa de la Spitalul Filantropia au făcut tot ce le-a stat în putință sa ma recuperez bine după operație și sa pot avea grija de puiul meu.
Un singur lucru ar trebui schimbat empatia asistentelor de la Neonatologie și sa se încurajeze mai mult alăptarea la san(sa existe personal care sa învețe mămica cum sa atașeze copilul la San).
Recomand cu drag, nașterea la Spitalul Filantropia!
P. S Dacă vreți sa învățați sa alăptați întrebați de doamna Geta😉
Locații recomandate