/Bucuresti/Spital

Secția de Pneumoftiziologie Copii

Strada Lacul Bucura 40, București 052034, România

Secția de Pneumoftiziologie Copii
Spital
3.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93VJ+M4 București, România
+40 21 450 0594
marius-nasta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Gradinariu
Elena Gradinariu2 ani în urmă
Am rămas plăcut impresionati de modul în care am fost tratați, am nimerit o echipă minunata iar dna Dr. Filipescu Viorica a dat dovadă de profesionalism, rabdare si empatie. Efectiv nu am simtit ca suntem la spital de stat. Multumim ca aveti grija de copiii noștri!
Adriana Adriana
Adriana Adriana2 ani în urmă
Este un spital bun , cu doctori foarte buni!
Gentiana Popa
Gentiana Popa4 ani în urmă
Cea mai prosta organizare din toate spitalele posibile, alergi între 3 spitale la 1 cel de pe lacul bucura consultația, cel de pe viilor spirometrie și la celalalt radiografia ca la sfansit sa pleci fără o schema de tratament pentru un copil bolnav de astm bronsic. Urata experienta.
Andru Andreea
Andru Andreea5 ani în urmă
Igiena ZERO, muuult jeg, am avut programare la Dna dr Oțel la 8.30 și dansa a venit la 9.30 supărată că are multi pacienți (3) și are mult de munca plus ca am deranjat-o de la masă .
Plus că una doua să facă radiografie , fara consult in prealabil.
Un spital infect cu personal pe măsură. Dezamăgitor 🤮
Humulescu Paula
Humulescu Paula2 ani în urmă
Personal foarte profesionist. Avand in vedere cat de veche este cladirea si aparatura, isi fac exemplar meseria si ajuta copii cu atatea probleme respiratorii.
Foarte profesionista doamna doctor Filipescu Viorica, recomand cu cea mai mare caldura pe doamna doctor.
Constantin Mihaela
Constantin Mihaela2 ani în urmă
Bună ziua, numele meu este Mihaela, acum am 19 ani iar în urma cu mai bine de un an și jumătate am fost internata pe secția X a Domnului Doctor Gheorghe Murgoci( Lacul Bucura). Nu am decât cuvinte de lauda la adresa dumnealui. Este unul dintre cei mai dedicați medici pneumologi! M- a pus pe picioare în mai puțin de 24 de ore, în cazul în care starea mea era una destul de severa! Nu o sa uit niciodată cum mi a salvat viata și m a ajutat sa ma recuperez prin tratament corespunzător și sprijin atât psihic cât emoțional. Mi a ținut familia '' la curent '' cu starea mea, ne-a răspuns tuturor întrebărilor și mi a fost alături în cea mai grea și încercată perioada din viata mea.:TB. Cel mai important lucru pe care vreau să l evidențiez este faptul că deși este director și doctor, își face timp pentru fiecare pacient în parte și o spun din propria mi experienta, pentru ca nu conta ora sau momentul, era prezent mereu! Țin sa le mulțumesc și asistentelor, pentru răbdare, pentru timpul pe care mi l au acordat, pentru încurajări și pentru faptul ca m au însoțit la CT și Bronhoscopie, insuflandu mi extrem de mult curaj! M am vindecat, a fost o perioada plina de emotii și trăiri, dar ma uit în spate și realizez ca fără contribuția acestor minunați oameni nu as fi putut fi ceea ce sunt astăzi : o luptătoare! Recomand cu încredere spitalul de pneumologie Marius Nasta! Doamne ajuta la toată lumea și multa sanatate(e cea mai importanta!
Ramona Crefelean
Ramona Crefelean2 ani în urmă
Este un spital vechi,cu medici foarte buni ,sistemul este greoi,dar oamenii de acolo chiar se străduiesc sa ne faca copiii bine.Eu am ajuns cu fetita de 4 ani ,de la prea multe viroze netratate corespunzător, in pragul de a avea astm...Doar aici s-a facut bine...
MEME SPERANTA TUTUROR
MEME SPERANTA TUTUROR2 ani în urmă
Cunosc de foarte mult timp acest spital , noi ca părinți suntem de foarte multe ori prea exagerați și eu azi am puterea de a recunoaște . Ne gândim doar la noi dar nu ne gândim și la cei care încearcă să ne vindece copii , noi vrem tot confortul pentru noi și copii noștri, dar noi ce oferim ? ... jigniri, reproșuri și acuzații . După ce copilul se face bine uităm că am fost acolo . Eu vreau să ajut acest Spital pentru că și el m-a ajutat cu mulți ani în urmă .
Locații recomandate