/Bucuresti/Spital

Clinica RomGerMed

Strada Drumul Taberei, București 061344, România

Clinica RomGerMed
Spital
3.4
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3G3+9Q București, România
+40 21 413 0995
clinicaromgermed.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica RomGerMed
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Slabu
Mihaela Slabu159 zile în urmă
Eu am facut un consult dermatologie la doamna Leonte Ana Maria si totul a decurs excelent. Doamna doctor este profesionista si bine pregatita. Nu am asteptat mult si totul a decurs foarte bine. Imi pare rau de aceasta medie f slaba a clinicii care pare sa fie data mai mult de aglomeratia pt analize medicale. Posibil sa fie din cauza zonei centrale.
Hardcore Gaming
Hardcore Gaming190 zile în urmă
În mai puțin de 8 min am trecut de zona de receptie unde m-au înregistrat fetele in sistem si mi s-au recoltat si probele de sânge. Nu cred ca am intalnit in nici o clinica o asa rapiditate. Nu exclud faptul sa fi fost caz singular si sa fi avut eu noroc 😁, însă sunt încântat.
Teodora Paun
Teodora Paun220 zile în urmă
Am avut programare la ora 16 pentru certificatul A5 și când am ajuns m-am trezit ca eu și alte 20 persoane inaintea mea aveam programare la aceeași ora. Și uite asa am pierdut vreo 2 ore și jumătate sa stau la o coadă infernală din cauza proastei organizări și până la urma a incompetenței oamenilor care lucrează aici. Nu e normal sa lași zeci de oameni sa aștepte aiurea pentru ca îi chemi pe toți LA ACEEAȘI ORA!!! Niciodată in viața mea nu mai calc în clinica asta!
Leonard Șerban
Leonard Șerban281 zile în urmă
Cele 3 stele sunt pentru asistentele care fac actele și care sunt foarte amabile, dar și pentru cei câțiva medici care își fac treaba. Totodată, e locul în care dacă vrei să-ți faci fișa medicală și vrei să știi sigur că iese ok. Și mai e ceva, e ieftin. 148 lei.

Acum, părțile nașpa sunt ceilalți medici care n-au nicio treabă cu ce au învățat și ce ar trebui să lucreze. Cum a mai spus cineva, te întreabă tensiunea și strâmbă din nas la medicina internă, la ORL, te întreabă dacă auzi, iar la "PSIHIHIATRIE" dacă intri și saluți cu "Bună", te ia doamna la respect. Dacă e cineva interesat, putem face o chetă pentru doamna de la psihihiatrie, să-i găsim un bărbat, măcar pentru o noapte. Are urgentă nevoie!
Adrian dumitriu
Adrian dumitriu2 ani în urmă
Sistemul de programari pentru Fisa Auto, NU exista! Cheama toti pacientii in acelasi timp la aceeasi ora iar apoi alergi de la un cabinet la altul pentru stampile, unde sunt cozi.
In ziua in care am fost eu, la cabinetul ORL, doctorul nu a sosit la program iar toti pacientii stateau pe holuri exact ,,pe pe timpuri,,. La intrebarea pacientilor la receptie ce se intampla sau daca mai vine doctorul, receptionera Andreea Cercel, cu o atitudine exact ca ,,pe vremuri,, nu a stiut sa gestioneze situatia, ba mi mult, atitudinea dansei a fost una incalificabila pt jobul de ,,front line,,. Am cerut numele managerului si aparent este secret.
Nu recomand sa faceti avizarea pentru schimbare permis auto la ei. Orientati-va catre alte clinici care chiar daca au un tarif putin marit, macar folosesc sistemul de programari si stiu sa comunice cu pacinetii.
Josnic, jale, trist, old fashion totul in aceasta clinica.
Una peste alta, cupa o ora si jumatate de asteptare au venit sa ne anunte ca medicul are Covid. Scuza perfecta!
Florin N
Florin N2 ani în urmă
Mizerabili! Locatia este in paragina..

Magari, programariile sunt doar sa grupeze oamenii, am avut programare la ora 9 si cu mine mai erau inca 8 oameni pt fisa de permis, se intra pe puteri in cabinete.
Am stat la cozi la fiecare camera, inclusiv bucataria era pe post de cabinet…. Pt o fisa de permis am stat de la 9:00 la 15:00
Simos Marius
Simos Marius2 ani în urmă
Am facut programarea telefonic dupaamiaza iar a doua zi de dimineață am fost primit fără sa aștept doar am completat un formular în contextul pandemiei concluzionând foarte prompți și siguri . Calitate și confort
Alexandru Tudose
Alexandru Tudose2 ani în urmă
De la recepție la asistenta totul a fost la superlativ, raspund frumos la orice întrebare,curățenia este la alt nivel i alt,programarea se face ușor iar dacă ai alte întrebări după ce vin analizele răspund fără probleme
Locații recomandate