/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu

Bulevardul Basarabia 21, București, România

Spitalul Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu
Spital
3.5
299 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4MR+6V București, România
+40 31 413 6700
spitalgomoiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Camelia Ionita197 zile în urmă
Felicitări !Un spital de stat la standarde de spital privat cu Dr profesioniști ,excepționali ,empatici ,aparatura performanța,asistente pe măsura si tot personalul deopotrivă.Mulțumiri din suflet ,dnei Dr,Rus Olimpia,dnei Dr Hera Maria Cristina si asistentei minunate pe care o are,dnei Dr Mirela Furir si personalului de excepție care lucrează acolo.
G M
G M2 ani în urmă
Doresc sa va impartasesc experienta mea cu acest spital si in particular cu Sectia Pediatrie 2 condusa de dr. Țincu, medicul care a coordonat cazul copilui meu. Medicii si asistentele din echipa doamnei doctor sunt profesionisti desavarsiti : diagnostic, tratament si "bedside manners" in conditiile unei incarcari foarte mare a sectiei. Foarte important a fost faptul ca doamnele infirmiere si cele responsabile de curatenie( de doua ori pe zi!) aduc cinste meseriei dumnealor, o fac cu devotament si empatie fata de pacientii internati si au facut ca experienta internarii sa fie cel putin ca una "la privat". Conditiile de cazare din sectie sunt exceptionale si a fost prima data cand am simtit ca banii din taxele platite se duc undeva cu folos. Vechile paradigme spitalicesti nu exista in aceasta sectie! Ma inclin si va multumesc!
George Meret- medic.
Adriana Dumitru
Adriana Dumitru2 ani în urmă
Un spital extrem de curat, unde vii fara frica.
Dl. Dr. Soreanu de la ORL este un om si un doctor extraordinar. Ne-a invatat foarte multe lucruri si copilului nostru ii merge foarte bine de cand mergem acolo la ORL.
In camera de garda uneori se asteapta, da, depinde mult de ora la care mergi. FIecarui copil este acordata toata atentia necesara, tratamentele primite au fost mereu eficiente.
Parinti, indiferent unde mergeti noaptea veti astepta! Recomandarea e sa mergeti dimineata sa nu asteptati noaptea si inrauitatirea situatiei.
Daniel Grigoriu
Daniel Grigoriu2 ani în urmă
Un spital ce se doreste a fi "altfel". In subordinea Primariei Capitalei. Nu, nu este asa! Experienta cu camera de garda a fost una deosebit de proasta, timpi de asteptare foarte mari - noi am stat cu copil cu febra 4 ore insa erau copii care asteptau de mai mult de 5 ore! O mama cu un sugar a fost consultata si pusa sa astepte din nou in sala de asteptare ca sa-i scada febra copilului. Este inadmisibil asa ceva! Triajul este formal si este facut de o asistenta pe baza unui formular - de noaptea mintii - nu conteaza febra 39, alte simptome, asteptati va rog ca nu avem decat doi medici. Care cica se ocupa si de internarile pe sectii?! Pai sectiile ce naiba fac? Asta e haos! Daca nu faceti fata, stati acasa sau indrumati parintii sa se adreseze altui spital. Cu doar doi medici voi vreti sa faceti ce?! Vad ca unii se incanta ca e o constructie frumoasa...pai e obiectiv turistic? Nu, e un spital, iar cladirea nu face diferenta, ci oamenii -de ei avem nevoie. Cine e manager sa-si dea demisia, e incompetent si habar n-are cum tb organizat un spital. Insa i s-o aproba de la partid?! Ca foamea e mare si de la spitale - inca - se poate manca bine. Pe viitor pt urgente Grigore Alexandrescu sau Budimex. Sau in privat (ca de aceea contribuim cu zeci de mii de lei anual drept contributie obligatorie, alaturi de alte taxe si impozite, sa mergem in privat, nu?!). Si totusi, avem o tara frumoasa! Pacat ca nu stim sa ne alegem conducatorii!
Anca Geaburu
Anca Geaburu2 ani în urmă
Am oferit o stea pentru camera de garda pentru ca triajul care se presupune ca se face este sub orice critica. Am ajuns cu fata de 9 luni care vomitase de 14 ori in nici jumătate de ora, abia își ținea capul, ochii înfundați in orbite și era albă ca o coala de hârtie și m-au trimis in sala de așteptare ca nu sunt medici și ca au alte cazuri mai grave. Fără sa îi dea absolut nimic. Au văzut ca nu are febra și le-a fost suficient, deși a vomitat și in timp ce o consultau. Am mers in sala de așteptare și fata se simtea din ce in ce mai rău, in continuare vomita și devenea letargică, moment in care am intrat peste ele și am cerut actele sa plecam la grigore alexandrescu. Atunci brusc a apărut un salon in care sa intram și a venit și un medic. S-a decis internarea. Nu știu ce se poate face sa se rezolve problema triajului, dar observ ca cele mai multe recenzii proaste din cauza asta sunt. Un copil de 9 luni, care e vizibil letargic, cred ca are prioritate in fata altor copilași mai mari care au simple viroze. In timpul in care eram noi acolo erau doar doi copilași care cred ca aveau in jur de un an, in rest erau de 3,4 ani, chiar și mai mari. Nu am cerut prioritate in fata nimănui. Este vorba despre un copil foarte mic, intr-o stare foarte proasta, care a fost tratat superficial. In rest, spitalul arată foarte bine, curat, medicii, asistentele și doctorii ok, mâncarea acceptabila. Au și rezerve cu plata
Daniela
Daniela2 ani în urmă
Am ajuns cu fetita la acest spital la ora 12.Fetita tocmai ce ii stabilizasem febra acasa.Am ajuns la spital,am completat foaia de triaj,apoi mergem la camera de garda.In fata noastra fiind in jur de 10 copii.Se intreaba daca copii au temperatura,daca n-au va pune sa asteptati la rand iar daca au va dau un antitermic si bineinteles ca va pune sa asteptati la rand.Intre timp vine o fetita cu rujeola/rubeola,fetita aceea trebuia clar izolata sau consultata rapid.Ei bine nu a fost asa,fetita s-a plimbat peste tot prin camera de garda,a interactionat cu copii ea avand o boala contagioasa.Vin copii cu varsaturi,diaree nimeni nu va baga in seama,va spune sa asteptati la rand.Eu nu am pomenit asa ceva ca la camera de garda sa astepti 4-5 ore.Vine o mamica cu fetita ei,in stare foarte grava,asteapta 10 minute la usa,nu o baga nimeni in seama in urmatoarele secunde fetita ramane fara aer si se invineteste toata.Atunci intr-un final intervin asistentele si doctorii foarte panicati sa faca resuscitarea fetitei.In acest spital,la camera de garda nu stiu sa faca triajul adevaratelor URGENTE ci se asteapta la rand oricat de grava ar fi urgenta.Noi am intrat dupa 4 ore de tinut copilul in brate.Deci a durat 4 ore sa consulte 10 pacineti in cursul saptamanii,ziua fiind cand ar trebui sa aiba multi medici la camera de garda,nu vreau sa imi imaginez ce este noaptea sau in weekend. M-am crucit ce am vazut astazi,trebuie sa ramana copilul fara aer pentru a te baga in seama cineva.JALNIC ! SA VA FIE RUSINE !
Bianca Sisea
Bianca Sisea2 ani în urmă
Spital mai esuat in organizatie nu exista!
Se asteapta la camera de garda peste 5 ore, te preiau doar rezidenti care invata pe copilul tau. Personalul sta degeaba efectiv la șuetă fara sa le pese ca in sala de asteptare sunt copii mici, de la nou nascuti pana mai maricei de cativa ani dar nu le pasa. Lipsa de respect. Dezamagitor. Se cere personal dar personalul din acest spital sta degeaba fara sa miste un pai!!! Am ramas cu un gust amar in urma experientei cu acest spital.
Bianca Ionescu
Bianca Ionescu2 ani în urmă
O experienta execrabila! Medic fiind, am vazut aici o organizare proasta si o atitudine de toata jena! mi s a spus in fata ca daca sunteti medic stiti ca puteti sa așteptați 2,4, 6 ore ( afara asteptam cu copilul de doi ani , el fiind in ultima zi de izolare ! iar in singurul container disponibil era o mama cu fetita pozitiva stateau acolo degeaba de doua ore!). Daca voi credeți ca aveti scuze va înșelați! dna asistenta impertinenta si restul personalului luat din banuti si dat altora mai eficienti, amabili, empatici si mai ales dedicați profesiei!
Andreea Corina Burtan
Andreea Corina Burtan2 ani în urmă
Dau 3 stele nu pentru spital si medici, caci am avut o experienta foarte buna atunci cand a fost operata fetita. Conditii foarte bune, curat etc.
Insa, ca sa iti o programare, doamne fereste! De dimineata incerc sa sun si cand in final mi-a raspuns cineva la nr. de fix , mi-a dat un nr. la care nu raspunde nimeni. Este dupa amiaza si nu am reusit sa fac o amarata de programare pentru control dupa operatie. Va multumesc!
Locații recomandate