/Bucuresti/Spital

DENT ESTET - Clinică stomatologică premium

Bulevardul Aviatorilor 15, București 011852, România

DENT ESTET - Clinică stomatologică premium
Spital
4.7
192 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36P+86 București, România
+40 374 885 652
dentestet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Cojocaru
Mihai Cojocaru2 ani în urmă
Doar unul dintre exemplele pentru care continui cu incredere colaborarea cu Doamna Doctor Ionela Dumitru: am avut o carie care, sub o plomba, mi-a distrus 70% dintr-o masea. Am incercat la 4 cabinete stomatologice care m-au asigurat ca singura varianta ar fi extractia. Am avut noroc ca nu am cedat si mai mult noroc ca am cunoscut-o pe Doamna Doctor Ionela Dumitru care, nu numai ca mi-a salvat maseaua dar a facut-o sa arate ca la inceput. Recomand Dent Estet pentru aparatura de ultima generatie si pe Doamna Doctor Dumitru pentru profesionalism desavarsit, rabdare si multa implicare.
Mihaela Elena
Mihaela Elena2 ani în urmă
Mulțumesc doamnei doctor Gavrilescu si personalului de la DENT ESTET pentru că mi-a făcut experiența excepțională și mi-a redat încrederea în stomatologie. Tratamentele de care am beneficiat au fost de cel mai inalt nivel, facand experienta traita aici sa fie una exceptionala. Doamna doctor Alice Gavrilescu a avut rabdarea necesara in a ma ghida in nevoile si obiectivele mele in ceea ce priveste sanatatea dentara. Nu m-a făcut să simt că sunt doar un alt pacient, ci a tratat cazul meu cu atentie sporita, urmarindu-ma indeaproape la fiecare pas. Vă mulțumim pentru tot ce reprezinta DENT ESTET!
Andrei Panaite
Andrei Panaite2 ani în urmă
Am ramas impresionat de calitatea serviciilor din cadrul clinicii Dent Estet. Am avut o prima vizita la dr Sebastian Bancu si am plecat  foarte incantat de cat de bine mi s-a explicat ce vom avea de lucrat. Am programat din timp mai multe vizite si astfel am optimizat foarte mult durata intregului plan de tratament. Abia astept sa incep! Recomand!
Alexandru Rugina
Alexandru Rugina2 ani în urmă
Saptamana trecuta am decis sa trec pragul clinicii stomatologice DENT ESTET, avand o programare pentru un detartraj la dr. Mirela Tanase.
Trebuie sa recunosc ca am fost placut impresionat de locatia in care clinica isi desfasoara activitatea, foarte curat si aranjat peste tot in interior.
Am fost intampinat de personalul din receptie care a fost foarte amabil si mi s-a adus la cunostiinta faptul ca fiind client nou va trebui sa completez niste fise standard legate de procesarea informatiilor cu caracter personal si inca una legata de alergii, afectiuni cronice si alte informatii relevante pentru a se asigura ca experienta tratamentului va fi una lipsita de surprize neplacute (o abordare profesionista care m-a incantat).
Dupa completarea fiselor am fost invitat la subsol unde au o camera dotata pentru radiologie si mi s-a efectuat o radiografie completa a danturii (360grade), aceasta fiind necesara pentru planul de tratament.
In continuare am fost intampinat de dr. Mirela Tanase care m-a condus in cabinet, am fost de asemenea placut impresionat de atitudinea prietenoasa si calma cu care mi-a explicat fiecare pas si procedura in parte, dar lucrul cu adevarat important care m-a determinat sa imi doresc sa revin si sa scriu un review a fost faptul ca ''are o mana usoara'' cum s-ar spune in termeni populari, nu m-a durut absolut deloc detartrajul si desi am fost intrebat daca doresc anestezie (un gel care se aplica pe gingii pentru cei care au fobii de ace) am refuzat acest lucru deoarece ar fi fost redundant, nu am simtit nicio clipa nevoia! Este adevarat ca am mers si pe recomandarea dr. Mirela Tanase si am optat pentru un detartraj EMS care este diferit de cel clasic tocmai prin faptul ca este mult mai confortabil si lipsit de durere.
Pe scurt a fost o experienta foarte buna, chiar relaxanta pe scaunul care coboara la orizontala, risti sa adormi pe scaun cu un doctor asa de priceput, cum am avut eu parte, nu am simtit nicio durere.
Locatia: 5 stele
Personalul: foarte amabil, prietenos si chiar bucuros sa te ajute cu orice informatie ai nevoie=> 5 stele
Doctorul: Dr. Mirela Tanase => priceput si profesionist, voi reveni cu siguranta: 5 stele
Dotari clinica: pana acum nu am mai fost la o clinica unde sa am posibilitatea sa rezolv toate problemele intr-un singur loc (pentru mine e un mare +), au toate dotarile necesare ca sa faca experienta de la dentist foarte atractiva chiar si pentru cei care sunt mai tematori din fire.
Pret: merita fiecare banut, eu raportandu-ma la calitatea serviciilor si experienta per total consider ca sunt cele corecte.
Merci, voi reveni!
Valentin dinca
Valentin dinca2 ani în urmă
Doamna doctor Irina Tudoroiu este o profesionista desavarsita, o recomand cu incredere. Despre Dent Estet pot sa spun ca este o clinica foarte curata, personal calduros, foarte orientati catre starea de bine a clientului. Chiar daca nu agreez in mod deosebit sa merg la dentist, la dna doctor ma duc cu mare placere.
Emanuela Ana
Emanuela Ana2 ani în urmă
Şedința de profilaxie a fost o experiență foarte plăcută, pentru care mulțumesc echipei. Condițiile sunt impecabile, iar personalul foarte atent şi profesionist.
Recomand cu încredere clinica Dent Estet!
Daniel Stancescu
Daniel Stancescu2 ani în urmă
Dr. Alice Gavrilescu, Dr. Iana Dila and Dr. George Zamfir - cei mai buni doctori, alături de care mi-am refăcut complet zâmbetul! Foarte profesioniști, atenți la planul de tratament și deschiși la cele mai bune soluții. :)
Adrian Cozma
Adrian Cozma2 ani în urmă
O atmosfera plăcută și prietenoasă, iar doamna doctor Delia Ciocan o adevărată profesionistă. Recomand cu încredere!
Locații recomandate