/Bucuresti/Spital

Centrul Medical Monza

Intrarea Tudor Ștefan 38-40, București 011658, România

Centrul Medical Monza
Spital
3.4
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35X+V6 București, România
+40 21 230 5200
centrulmedicalmonza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Paraipan
Dragos Paraipan2 ani în urmă
Ținem oamenii in stradă la triaj, ca să nu aglomereze sala de așteptare în spital. Ce ziceți de asta oameni buni?
Louise Danceanu
Louise Danceanu2 ani în urmă
Sunt pacienta doamnei dr. Mihaela Dana Jianu de mai bine de 15 ani, timp in care am fost deosebit de mulțumită de profesionalismul și competența domniei sale și a echipei cu care colaborează. Am facut de-a lungul anilor mai multe operații si proceduri, și de fiecare dată cu rezultate excelente. Familia doctorilor Jianu isi trateaza pacienții extrem de prevenitor și sunt foarte atenți la orice detaliu. Inainte de fiecare operație au grijă să beneficiezi de un set de analize de laborator. Îți explică dinainte ce ți se va face, cum să te pregătești pentru fiecare intervenție, și urmăresc îndeaproape evoluția post-operator pentru fiecare pacient. Familia doctorilor Jianu face parte din elita noastră medicală și suntem norocoși si recunoscători că lucrează în România. Din nefericire, am fost silita sa dau o singura stea centrului Medical Monza, tocmai pentru ca nu mai colaboreaza cu familia dr. Jianu si pentru ca raspund foarte greu sau deloc la telefonul receptiei. Am avut ani de zile in agenda telefonul si adresa din str. Tudor Stefan, si acum ar trebui sa mi-o scot din agenda... pacat!
Sabina Paraschi
Sabina Paraschi4 ani în urmă
Rinoplastie extrem de reușită! Nici măcar un pic de durere, vânătăi foarte putine și complet dispărute după câteva zile cu un rezultat excepțional de natural!

Clinca este foarte bine organizata cu cele mai frumoase și zâmberete infirmiere care chiar au grija de tine. Poate ca Recepția e un pic mai rece, dar nu va lăsați înșelați de asta.

Operatia a avut loc cu Dl. Dr. Oltjon Cobani, care este un medic excelent. Doar cuvinte de lauda la adresa dumnealui. Un om care într-adevăr iubește ceea ce face, își da interesul și este interesat de pacient.

Mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine!
Iuliana Vasnic
Iuliana Vasnic6 ani în urmă
Daca as putea pune -5 stele, as pune. Am fost acum un an la consultatie. Doamna Jianu poarta conversatii telefonice in timpul consultatiei, nici macar nu e atenta la tine. Raspunsuri superficiale si non-informative la intrebari, daca manifesta o asemenea superficialitate la o consultatie, e clar ce se intampla in timpul operatiei... Nu as vrea sa incerc, merci. In legatura cu lipofilling facial (augmentare obraji cu grasime proprie), mi s-a zis ca se injecteaza 30 ml grasime intr-un obraz, ceea ce e enorm. O sa arati ca o minge de fotbal dupa... Am vazut si poze post-operatorii la aceasta operatie si nu m-a impresionat deloc, simt estetic zero, pacientele erau superumflate. Poate sunt operatii care ii ies mai bine, stiu eu... Le urez multa bafta celor care se lasa pe mana ei, caci stiu ca au nevoie. Am vorbit si cu doctori cu bun simt, care iti raspund la intrebari si te informeaza bine, in plus am remarcat simt estetic clar in ceea ce priveste injectia cu grasime la Banacu Luminita, Coman Crenguta, Morad Iancu.
Ana Ichim
Ana Ichim2 ani în urmă
Atenție sporită față de pacienți, protocol bine pus la punct.
Razvan Nastase
Razvan Nastase2 ani în urmă
Sub orice critica asteptarile si in afara clinicii si in interior. Spatiu impropriu, organizare foarte proasta probata timp de 3 luni. Haotic si indolent. Nicaieri in alte clinici private nu este atat de prost organizat.
George Mihalache
George Mihalache2 ani în urmă
Dezorganizare privind trierea pacientilor si asigurarea locurilor de parcare. Desi au locuri rezervate in fata, si parcare subterana , aceasta este goala, pacientii , si de multe ori si cadrele medicale (!!!) parcand de obicei pe unde apuca, de multe ori blocand garajele riveranilor.
Catalina Surcel
Catalina Surcel2 ani în urmă
Groaznic! Nu recomand! Nu au pic de respect fata de oamenii, am asteptat de la ora 13 la ora 18 pentru o interventie, fara sa fi mancat si baut nimic toata ziua. Apoi, nici ca medici nu exceleaza!
Locații recomandate