/Bucuresti/Spital

Overmed

Strada Ștefan Negulescu 53, București 011654, România

Overmed
Spital
3
44 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F35X+RJ București, România
+40 723 166 067
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ligescu daria353 zile în urmă
10 cu felicitari
Dorina Niga
Dorina Niga2 ani în urmă
Am fost la Clinica OVERMED. Eram puțin îngrijorată de recenziile pe care le-am citit după ce am făcut programare. După ce am cunoscut-o pe dna dr. Diana Secara mi s-au risipit toate îndoielile. Am fost tratata cu atenție și căldură. Am făcut toate investigațiile intr-un singur loc. Clinica arata excelent, personal grijuliu și amabil. Nu prea este loc de parcare, de aceea e mai bine pe jos sau cu taxiul. Altfel cinci stele, cu drag.
Andreea Tr
Andreea Tr2 ani în urmă
Totul a fost in regula pana in punctul in care eu am avut simptome foarte urate si cu toate ca am prezentat telefonic detalii nu am prezentat o urgenta. Am ajuns in alta parte, unde am fost imediat luata sub supraveghere. Nu am sa mai revin ca si pacient vreodata aici, de evitat complet!
Pana Elena
Pana Elena2 ani în urmă
Dna dctr Diana Secară e o super profesionistă...mulțumesc ptr cum vb și purtați cu noi pacienții.🌹🌹🌹
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Individul asta e un macelar sinistru care trateaza conduita profesionala ca pe gluma. Mergeti la dan secara doar daca vreti sa primiti sfaturi neavizate si judecati gratuite, sa fiti acuzate pe nedrept ca mintiti legat de istoricul medical, sa va recomande proceduri invazive si inadecvate, si sa va fie date indicatii grosolane despre ce operatii estetice v-ar trebui. Intr-o tara civilizata i-ar fi fost retras de mult dreptul de practica. Atat s-a putut.
CRISTINA ANASTASIA
CRISTINA ANASTASIA4 ani în urmă
Toate recenziile negative de mai jos sunt perfect adevărate.. Din păcate. Lucru pe care aveam sa l constat pe pielea mea. Cea mai urata experienta avuta la o clinica în București. Doctorul Secară Dan este un arogant, lipsit de orice politețe, își tratează pacientele de brutal, nerespectuos, ironic, de prost gust, este incredibil ca asa ești tratat la o clinica privata. Sa nu mai vorbim ca se așteaptă enorm, programările sunt decalate, încurcate, medicii întarzie la programări, una peste alta este horror, nu as mai reveni niciodată!!....
Isabela Mihaela
Isabela Mihaela4 ani în urmă
Bunica mea de 67 de ani cardiaca, cu 2 accidente vasculare la activ a fost diagnosticata cu cancer de doamna “doctor” Secara. Cu o nonsalanta la un simplu consult i-a dat aceasta veste. I-a zis ca imediat trebuie sa inceapa tratamentul, sa semneze foarte multe hartii ca sa inceapa la sfarsitul saptamanii tratamentul! Fiind sceptica am dus-o la alti doctori ginecologi si mi-au zis ca nu are cancer, i-au facut si biopsie. Au zis ca stiu de modul in care procedeaza doamna Secara si ca e o rusine pentru profesie. Oare cate persoane au fost operate de doamna Secara ca sa castige bani de pe urma operatiilor si programelor de medicamentatie cu care e subventionata clinica.
Mentionez ca sotul doamnei este chirurg. Va dati seama ce fac oamenii astia? Opereaza fara sa aiba omul nimic. Scriu aceste randuri ca sa trezesc oamenii. E un Dumnzeu sus si ne judeca pe toti!
Vedeti ca doamna Secara lucreaza si la Regina Maria!
Irina Pavel
Irina Pavel2 ani în urmă
Nu recomand, timpul de așteptare este uriaș, undeva la o oră si ceva, nu am intrat niciodată la ora programata, iar doamnele din recepție au o atitudine neprofesionala si te tratează cu sictir. Pe langa aceasta, nu recomand doamna doctor Diana Secara, la ecografii a fost totul ok, dar daca ai o urgenta, nu dai de ea, trebuie sa suni la clinica, faci telefonul fara fir, doamnele din recepție transmit mesajul doamnei doctor, dna doctor da un răspuns, sau nu, si te suna înapoi din recepție cand isi aduc aminte. In cazul meu, aproape am pierdut copilul pentru ca am sunat la clinica sa cer o părere din partea dânsei într-o situație destul de urgenta si nu m-a mai sunat nimeni sa imi dea răspuns. Am ajuns pana la urmă la spital unde am nascut si am primit îngrijirile necesare, toate datorita unui alt medic care desi nu eram pacienta lui, mi-a răspuns la mesaj imediat si m-a primit la consultație in aceeasi zi. In final am vorbit cu cei de la clinica, si sa aflu ca doamna doctor nu a știut ce sa răspundă la întrebarea mea, desi, ca medic ginecolog, ar trebui sa fie conștient de posibile complicații in sarcina, mai ales ca eu specificasem la telefon cam ce bănuiam ca am. I-am spus cu alte cuvinte si diagnosticul, care s-a dovedit a fi corect, si nu a putut/vrut sa ma ajute. E trist sa ai o meserie dar sa nu ști sa fi și om în relația cu pacientul si sa îl ajuți cand are cea mai mare nevoie.
Adelina tanase
Adelina tanase2 ani în urmă
Isi bat joc de oameni si de timpul acestora , DE FIECARE DATA cand am avut programare doamna doctor a intarziat CEL PUTIN 30 min , azi culminand cu DOAR aproximativ o ora deoarece nu am mai stat sa o astept . In timpul programarii mele a tinut interviul cu o posibila angajata , aceasta venind in timp ce eu asteptam . Si eu lucrez cu oamenii si inteleg sa intarzii un pic uneori , se intampla ...cateva minute 5/10/15 ... dar nu o ora si de fiecare data cand am avut programare mi s -a intamplat .
Locații recomandate