/Bucuresti/Spital

Doctor Arthur Weisman

Strada Salcâmilor 6A, București 030167, România

Doctor Arthur Weisman
Spital
4.3
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V7+G3 București, România
+40 21 210 0180
weismanmedical.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–20
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: 15–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nituatelocin86 Nitu
Nituatelocin86 Nitu4 ani în urmă
In acest an, domnul Dr. Arthur W m-a operat la Spitalul Panduri Dr.Hociota, la sept, cornete si indepartare chist de pe sinus ( 3 operatii intr-una). Am fost internata cateva zile, asa cum e procedura. Domnul dr Arthur W. este profesionist, nu se grabeste, respecta programul care il promite pacientului pt control, are "mana" usoara, iar operatia a decurs foarte bine. Respir foarte bine acum. Daca va hotarati sa va operati in regim de stat, la Spitalul Panduri Dr Hociota si daca e posibil, recomand cu incredere pe domnul Dr Arthur W. Ce am remarcat la dansul, trateaza pacientul si nu un "nr de pe dosarul de internare", asa cum am observat ca o fac unii din colegii dansului.
Theo Balan
Theo Balan5 ani în urmă
Domnul dr Weisman mi-a pus diagnostic gresit de hipoacuzie neurosenzoriala (urechea interna-nerv afectat), cu recomandare de internare 10 zile si tratament perfuzabil. Am mers a doua zi la un alt medic, la spitalul colentina, care mi-a spus ca am o simpla otita(ureche medie) si mi-a dat tratament in consecinta. M-am vindecat complet! Mi s-a zis ca urechea interna este in perfecta stare! Nu recomand acest cabinet, unde am mai platit si extra pentru alte investigatii(audiograma,etc) cand eu aveam o otita...
ORL Hociota
ORL Hociota5 ani în urmă
Dr. Waisman mi-a pus un diagnostic corect. Inainte mai fusesem la cativa medici orl din Bucuresti, fiecar e i-mi spusese altceva. DR. Weisman m-a vindecat. `u n adevarat profesionist./
Alina B.
Alina B.5 ani în urmă
Excelent! Mai rar in RO asa un serviciu medical. Super-profi.
B. Turcu
B. Turcu7 ani în urmă
Foarte amabil si atent. Am beneficiat de o consultatie completa si o interventie eficienta cu instrumentar desigilat in fata mea. Recomand!
Saly Only
Saly Only2 ani în urmă
Receptie 1 , doctor 1 . Totul este pe repede inainte , am platit 800 lei nici nu ma consultat in urechea stanga . Am urmat tratamentul si 0 efecte. Pe fisa mi.a scris ce i.am spus eu ca am si el mi.a recomandat :)) nu ma consultat . "Jepcari"
Ilie Alex
Ilie Alex2 ani în urmă
Doctorul potrivit pentru diagnosticul meu asupra problemei nazale cu respirația datorită accidentului de la 12 ani si agravarea la inspirat de cateva luni. Osa revin la dvs după cele 30 de zile de tratament si constatare mai amplă cu radiografii si teste. Stima si Respect!
Gheorghe Ion
Gheorghe Ion2 ani în urmă
Un doctor deosebit! Pacat ca am ajuns prea tarziu dupa ce m au mutilat medicii din Braila si Galati! Recomand cu incredere,un profesionist!
Locații recomandate