/Bucuresti/Spital

Medlife

Str. Liviu Rebreanu 8, București 031784, România

Medlife
Spital
2.1
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C5F6+QR București, România
+40 722 377 978
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
SOLOMON OVIDIU
SOLOMON OVIDIU2 ani în urmă
Mizerabil respect fata de pacienti. Aveam programare la oftalmologie pentru a scoate un corp strain din ochi (deci chiar urgenta) la ora 13 si dupa eforturi disperate am reusit sa ajung la 13:05. Desi nu era niciun pacient in cabinet sau in asteptare doctora nu a vrut sa ma primeasca pentru ca am intarziat motivand ca are alti pacienti programati!!!!!! Abia cand am spus ca fac reclamatie, trantind si zbierand mi-a spus "taci si stai jos sa te vad". Mentionez ca am cam 25 de ani in plus fata de domnia sa si nici jerpelit imbracat nu eram...
O rusine de om aceasta doamna medic.
Preturile practicate nu intra in comentariul atasat singurei stele acordate.
Flori Antone
Flori Antone4 ani în urmă
Am facut o programare pentru gemeni la ecografie transfontanelara din luna decembrie pentru luna martie, stiind ca gasesc foarte greu loc din simplul motiv ca avem abonament! Astazi am fost sunata pentru a mi se spune ca doamna doctor Coris Kamelia nu poate ajunge si ma pot reprograma in iunie. Noi avem nevoie luna aceasta, avand in vedere ca pe 25 martie avem consultul neurologic. Deoarece avem abonament singurul loc disponibil pana la data de 25 martie era in Spitalul de Pediatrie unde trebuie sa platesc ecografiile. Asa ca abonamentele pe care le avem sunt platite degeaba si nu putem sa beneficiem de facilitati. Este lispa de respect fata de pacienti si lipsa de profesionalism!
Popescu Mihai
Popescu Mihai4 ani în urmă
Cozi infernale la receptie, nici nu mai conteaza ce e dupa...
Jurubita Mariana
Jurubita Mariana5 ani în urmă
Super spital particular. Preturi cam mari dar serviciile sunt pe măsură.
Daniel Valentin
Daniel Valentin6 ani în urmă
La Recepție își bat joc de pacienți; o Recepție este foarte aglomerata iar la cealaltă fetele stau degeaba pe motiv ca nu se pot ajuta între ele; Medlife schimba regulile peste noapte, nu își anunța pacienții abonati cu privire la diferite modificari, in schimb la Recepție te lovești de noile schimbări, care ba nu permit analize fără programare si esti cu copii după tine si uite așa își bate joc de tine Medlife.
RUȘINE
Cristina Iliescu
Cristina Iliescu6 ani în urmă
Andrei B.
Andrei B.7 ani în urmă
Scump
Locații recomandate