/Bucuresti/Spital

Centrul Medical Panduri

Str. Prof Dr Ion Athanasiu Ion 34, București 050676, România

Centrul Medical Panduri
Spital
3
46 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3G9+GW București, România
+40 731 806 118
cmpanduri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Voica348 zile în urmă
Profesionalism, empatie, respect față de pacienți, la cote maxime! Nu găsesc cuvinte de mulțumire, la adresa domnului doctor Aurelian, înger trimis pe Pământ ptr a vindeca oameni ! Aceeași părere și despre doctorul Barbu! Nu imi vine sa cred că există asemenea oameni, sau asemenea spital în România! Empatie, atentie, grijă, respect, de la aproximativ aproape toate cadrele medicale! Curatenie desăvârșită, mâncare foarte bună! Un colț de rai, cu îngeri, în sistemul medical din România! Deci, se poate! Felicitări, și vă multumesc din suflet pentru tot!
Electro Gipsy
Electro Gipsy2 ani în urmă
Evitati aceasta clinica cu orice pret, lipsa totala de profesionalism in ceea ce priveste programarile, sotia mea a fost programata la ora 14 si a intrat in cabinet tocmai la ora 16.CUM E POSIBIL SA ASTEPTI 2 ORE LA O CLINICA PRIVATA?!?!??!?!?

BATAIE DE JOC !

MIZERIE DE CLINICA !
Valentin Valy
Valentin Valy4 ani în urmă
NU RECOMAND!!!!!!Am fost pe 15.04.2019 sa fac o programare pentru un EKG cu interpretare, ma programat pentru 18.04.2019,iar pe 16.04.2019 ma suna si imi spune ca are doctoru o "urgenta" in data de 18 si nu se mai poate(parerea mea...doctoru citeste viitoru'😉)
Anna Maria
Anna Maria4 ani în urmă
Am vrut sa stiti despre specialitatea ginecologie, la d-na dr dumitrescu silvia victorita, este ok pana incepi sa-i ceri sfaturi si daca esti cu bilet de trimitere te expediaza instant, de parca nu ai dreptul o data pe an sa-ti faci un papanicolau si alte analize. Foarte indignata ca ii cer acest lucru in sensul ca ii zic eu ce sa faca. Nici vorba, vroiam pur si simplu sa ma lamureasca in problemele mele de natura ginecologica. Nu am mai intalnit asfel de dr. Trebuie sa platesti incontinuu ca sa te bage in seama. Nu recomand
Podaru Luiza
Podaru Luiza4 ani în urmă
Am intalnit-o pe Doamna doctor Silvia Dumitrescu, ca meserie ok, ca si respect si comunicare in timpul vizitei la o Morfologie de dublu test nu au existat...Sa nu zici nimic , sa nu te bucuri , cam nimic , doar daca te întreba ceva. Am deschis gura o singura data neintrebata.Imediat te atacată verbal.Ea pierde timp cu lucrurile noastre in conditiile in care am intrat cu mai bine de jumătate de mai târziu decat programarea si nu i-am zis nimic. Foarte urat ....La triplu test nu voi mai merge acolo .Am scris acest lucru pt ca as vrea ca voi mamele sa va puteti bucura de acest test important in care va vedeti copilul dezvoltandu-se . Pe doamna doctor poate ar ajuta-o o asistentă cu scrisul raportului medical , poate va fi mai putin agitată...
Fetele de la receptie si recoltare au fost ok.
Anon mirica
Anon mirica5 ani în urmă
Oribil modul în care tratează pacienții, vor numai să scape mai repede de ei și să le dea impresia că au și mai multe probleme. Pe clinică sunt trecute și neurologie și alte domenii de specialitate însă în interiorul clinicii acestea lipsesc. Personalul e rece, necalificat(inclusiv la analize, jos);în plus, tratează pacienții, inclusiv pe cei în vârstă, de parcă vor să scape cât mai repede de ei.
Sunt indiferenți față de condițiile de sănătate ale pacienților și nu te vor băga în seamă dacă dorești să spui ceva.
Personalul de aici este de părere că, o dată ajunse analizele, este datoria ta ca pacient să le ceri de la ei. În plus, la recepție, personalul pare foarte necalificat și neinteresat astfel încât a trebuit să sun de 10 ori ca să obțin o programare și, într-o altă dată, mi s-a spus că nu mai ține minte când am vorbit cu ea(era doar o persoană jos la recepței) și trecuseră numai 5 minute. Ce fel de clinică este asta? unde pacienții încât să îi încarce cu și mai multe probleme și cu o atitudine lipsită de profesionalism?!
NU RECOMAND
Anda Tanasescu
Anda Tanasescu7 ani în urmă
Ce este ok:
- situat central
- curatenie
- te suna cu o zi inainte pentru a confirma programarea (macar tu sa stii ora la care sa ajungi daca ei nu respecta programarile). Aici vina este impartita: probabil pacientii care intarzie si dau programarile peste cap sau poate ei care nu isi iau in calcul un timp rezonabil pentru fiecare consultatie.
- doctori ok (eu merg la ei doar pentru monitorizarea sarcinii)
- preturi rezonabile la analize si consultantii vs. alte clinici private

Ce nu este ok:
- unii medici imi par dificili (ma refer la cei care fac ecografii). Nu comunica suficient cu pacientul, nu par a empatiza cu situatia acestuia
- nu exista un sistem integrat unde iti poti verifica rezultatele analizelor
- nu se respecta programarile
Nina
Nina2 ani în urmă
Sa va fie rusine. Altceva nu am de spus. Nu raspundeti la telefon si nici nu sunati inapoi, asa cum obisnuia una dintre domnisoarele de la receptie sa faca (anul trecut). Ar trebui sa luati masuri, sa trimiteti domnisoarele carora le este lene sa raspunda la telefon, acasa. Pierdeti bani si clienti din cauza lor!
Olea Turcan
Olea Turcan2 ani în urmă
Inteleg noile masuri impuse de Covid 19, dar ce nu inteleg eu, este cum poti sa tii in picioare la coada gravidele? Nu a iesit nimeni sa intrebe daca sunt femei gravide, ca sa le acorde prioritate. Ma refer la CM Panduri din sectorul 5, Str. Ion Athanasiu..
Se intra cate unul, pentru ca era o singura persoana la receptie. A mers foarte greu..
Dar cel mai trist mi s-a parut momentul in care un medic a venit cu pacientul dupa el si, bineinteles ca acel pacient nu a trebuit sa stea la coada. M-am simtit ca in anii comunismului cand se intra in fata pe pile.
Timp de așteptare 25 de minute, doar ca sa intru si sa imi zica sa urc la următorul etaj, pentru ca eu nu aveam analize de sange de făcut.
Dezorganizare si o experienta trista pentru un spital privat.
Locații recomandate