/Bucuresti/Spital

Gynera Fertility Center

Strada Constantin Aricescu 8, București, România

Gynera Fertility Center
Spital
4.1
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36W+C8 București, România
+40 727 833 833
gynera.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Solomon
Cristian Solomon2 ani în urmă
relatia cu clientul cel putin indoielnica, de receptie nici nu mai vorbesc - groaznica!
sa incerci acelasi lucru de mai multe ori si sa astepti alte rezultate, unii spun ca e definitia nebuniei. o sa raman la nebunie si nu o sa caut alt cuvant.
dupa cum spun si alti revieweri, intr-adevar dupa ce se vad cu banii au un cu totul alt comportament.
si ultimul aspect, deloc de neglijat, au schimbat politica referitoare la discount-uri din mers fara sa anunte si ne-au pus in fata faptului implinit in mijlocul procedurilor.
decizia evidenta dupa nereusita si cele de mai sus - cmed.ro, un cu totul alt nivel de profesionalism.
John B
John B2 ani în urmă
Dupa ce se vad cu banii in buzunar te trateaza foarte superficial, nepriceputi in probleme de fertilitate masculina.
Gie
Gie4 ani în urmă
Rar am intalnit personal mai indolent si incompetent ca cele de la receptie, nici macar in institutiile de stat!
Pacat de dna Dr. Dracea si de echipa de embriologi care fac o munca deosebita.
Iulia Budurea
Iulia Budurea2 ani în urmă
Din cauza incompetentelor de la recepție, sa nu mai aud de Gynera niciodată. Mi-am facut niște analize în 2015-2016 și nu au vrut sa-mi trimita rezultatele pe e-mail ptr ca ,, nu se poate". Nici pe mail, nici prin posta, in niciun fel. Lucram pana la 8 seara si chiar nu puteam ajunge. Intr-un final mi-am luat rezultatul personal de la receptie. De parca trebuiau sa-mi dea contul din banca unde aveam bani la comun cu ele.Cu rezultatul acesta trebuia sa mai fac încă o analiză. Nu mai mai avut timp ptr am plecat din tara de tot. Adică banii pe care i-am dat sa-mi fac primul set de analize, i-am dat degeaba. Ptr doctori și asistente am numai cuvinte te de lauda, dar nu recomand Gynera nimănui din cauza celor de la recepție. Le-am spus înainte sa plec ca nu mai vin în viata mea pe acolo. Ca sa nu mai spus cât timp am mai pierdut și după.
Nico
Nico2 ani în urmă
Nu vom uita niciodata numele Dnei Dr Codreanu Dorina. Ii datoram recunostina pentru cele doua minuni pe care le avem acasa. Fara dansa nu am fi fost niciodata parinti. Un medic exceptional, empatica, foarte bine pregatita...un profesionist! Jos palaria pentru Doamna Dr!
Alina Pop
Alina Pop2 ani în urmă
O clinica care isi bate joc de timpul pacientilor. Foarte promti cand este vorba de a cere plata consultatiei, apoi dispar. Tineti cont ca sunt multe clinici de fertilizare din lume care ofera prima consultatie GRATUIT!
Mariana Costin
Mariana Costin2 ani în urmă
O echipa de profesionisti! Doar cuvinte de lauda pentru doamna doctor Dorina Codreanu si pentru toata echipa ei! Oameni deosebiti si devotati. Va multumim inca o data! Sarcina obtinuta din prima! 😘🤗❤❤😘🤗
Roxana Constantin
Roxana Constantin2 ani în urmă
Mulțumesc dnei. Dr.Oproiu pentru răbdare și profesionalism, de asemenea front desk-ului care m-a primit cu zâmbetul pe buze și profesionalism...
Locații recomandate