/Bucuresti/Spital

Bio Terra Med Grivita

Calea Griviței 3, București 010701, România

Bio Terra Med Grivita
Spital
3.6
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VR+J8 București, România
+40 724 262 110
bioterramed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pachis Mariana
Pachis Mariana2 ani în urmă
O policlinica de top! Personal amabil, atent si bine pregătit. O placere sa mergi la aceasta policlinică. Orice persoana ce adaugă un comentariu negativ ar trebui sa se gandeasca ca ar trebui sa beneficieze de un consult psihiatric.
Cristian B. Florin
Cristian B. Florin2 ani în urmă
Curat, bine organizat, personal amabil, servicii medicale de calitate.
Liviu Dănicel
Liviu Dănicel2 ani în urmă
O ”doamnă” doctor, care deține un Mercedes, parchează absolut în fiecare zi mașina lipită de ușa de intrare a clinicii, într-un spațiu care nu este parcare ci alee pentru pietoni.
De asemenea restul personalului este lipsit de respect si bun simț în acord cu această doamnă doctor:
Pacienților li se impune să aștepte afară în picioare - nu li se oferă scaune și stau răsfirați în jurul Mercedesului și pe scările blocului de vizavi.
În spațiul de așteptare, care este spațiu public dealtfel, clinica nu oferă măcar un coș de gunoi astfel încât majoritatea aruncă ambalaje si resturi, mucuri de țigară, cutii de mancare, pahare de starbucks pe alee și pe trepte.
Cică de vină ar fi clienții care vin la alte ore decât programările!
Alexandru Leitner-Moruzzi
Alexandru Leitner-Moruzzi4 ani în urmă
Sunt „client” vechi al acestei clinici, unde am urmat-o pe dna dr. Păun, singurul medic specialist în diabet cu care am simțit o relație de colaborare. O singură dată am avut o sincopă, atunci când s-a pierdut o programare, altfel, de foarte mulți ani, totul a mers aproape perfect. Știu că nu este vina clinicii că fondurile pentru analize vin drămuite de la CASMB. Este valabil pentru aproape toate laboratoarele de analize și se știe că fondurile nu ajung pentru o lună întreagă, după cum și pacienții ar trebui să știe că nu se poate face predicție cu privire la data când se termină. Oricum, rămâne varianta cu plată și personal consider că la trei luni oricine se poate lipsi de câteva beri ...
Mihail achim
Mihail achim4 ani în urmă
Nu sfatuiesc pe nimeni sa apeleze la aceasta clinica. Sunt total neseriosi, si fara cuvant. am facut , pe 6 sau 7 martie, programare la ei pentru analize decontate de Casa de sanatate. M-au programat pe 20.03.2019. Pe 19.03 seara primesc un telefon de la ei si o doamna foarte înțepată și categorică ma anunta sec că nu mai au fonduri si ca daca mai vreau analize trebuie sa le platesc. Tactica este binecunoscuta, "nu mai avem fonduri, daca vreti analize, platiti-le". Eu ma intreb, daca m-au programat nu inseamna ca au si fonduri ? cum s-au terminat daca ei au respectat programarile ? Concluzia este ca fie au bagat pacienti peste rand (PILE sau SPAGA) fie, in mod deliberat nu mi-au spus ca poate la data programarii s-ar pute sa nu mai aiba fonduri, in speranta ca o sa ma tapeze de niste bani pe analize. In concluzie, niste nesimțiți !!! Pacat ca nu se pot acorda "0" stele
Adrian Ion
Adrian Ion4 ani în urmă
Asteptam rezultatele unor analize-pentru care au dat termen 2-3 saptamani - deja de 8 saptamani. Asa ceva este inadmisibil. Nu recomand! Deja am transmis documentele la ANPC-poate reusesc ei sa-i miste putin...doar ca imi ofera zero incredere...
Alana ala
Alana ala5 ani în urmă
Profesioniști. Am descoperit-o din întamplare și am rămas plăcut surprinsă de atmosfera din acest loc. Liniste, caldura și respect. Medicii atenți și preocupați de pacientul din fața lor. Respect și recomand cu căldură.

Din pacate, se cere o revizuire a opinei .... Am avut programare pentru mama la ora 10:00 la cardiologie, dna dr Negoi. A sosit la ora 10:06; ok, se mai intampla. A ignorat complet prezenta mea si a mamei mele, despre care stia ca este f greu deplasabila. Era 10:22 si eram ignorate complet. Am mers la receptie si am intrebat ce se intampla; era deja 10:25. Ignorare completa. Am plecat la 10:27. Este corect, Bioterramed ...asa medic? A se evita acest medic cardiolog. Am facut eforturi mari ca sa o duc pe mama.

Ca raspuns la sesizarea/intrebarea mea, de ce dna dr NEGOI RUXANDRA nu a consultat-o pe mama (nu a fost niciun incident), mi s-a spus ca dna dr avea in cabinet o pacienta .... noi am sosit la ora 09:30 si cabinetul era GOL..... noi eram in fata usii cabinetului. INTERESANT RASPUNS. PROBABIL DNA DOCTOR NU DORESTE SA CONSULTE PERSOANE IN VARSTA. Evitati.
Andreea M
Andreea M2 ani în urmă
Doamna doctor Predescu este minunata. Jumatate din familie suntem pacientii dumneaei. In ceea ce priveste clinica, doamna de la receptie a fost foarte amabila si draguta, se depaseste putin ora programarii dar sunt situatii si situatii si e de inteles. In rest, curat, liniste, civilizat. Recomand.
Locații recomandate