/Bucuresti/Spital

Maternitatea Polizu

Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului Alfred Rusescu, Strada Gheorghe Polizu 38-52, București 127715, România

Maternitatea Polizu
Spital
3.2
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XJ+29 București, România
+40 21 316 8912
iomc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Iron Yan
Iron Yan2 ani în urmă
Personal medical mizerabil,majoritatea.
Totul pe ȘPAGĂ.
Încălcarea Drepturilor Pacientului.
Zadarnicirea combaterii raspandirii virusului Covid.
Si muuulte alte mizerii!
NU RECOMANFATI ACEST SPITAL!
De Craciun,4 lăuze au stat in carantină forțată,chiar daca erau vaccinate,cu certificate si multe teste la activ,doar pt ca o fosta pacienta,depistata ulterior cu Covid,stătuse in salonul in care au fost mutate aceste lăuze.
Drept urmare,timp de o saptamana,laptele matern a fost aruncat la chiuveta,vestile despre prunci,unii in incubatoare,au fost minime,spre deloc si transmise in sila de catre asistente sau doctorite "deranjate" si frustrate,dupa multe telefoane si rugaminti din partea mamelor ingrijorate si planse.
Cum o fi sa nu stii nimic despre pruncul tau prematur,sa fii si umilita si ignorata.
SI TOATE ASTEA FARA A FI BOLNAV,CU COTIZATIILE PLATITE LA STAT,CU ȘPAGI IN TOATE DIRECTIILE"NECERUTE"DAR FOARTE ACCEPTATE.
Foarte putini oameni integri,prea multe lepre plictisite si nesimtite.
Anca Istrate
Anca Istrate2 ani în urmă
Prima nastere si cea mai urata experienta din viata mea!Lipsa totala de empatie.
Dupa ce m-am chinuit 36 ore s-au hotarat sa imi faca cezariana doar pentru ca am facut hipertensiune.
Dupa 36 ore avem o dilatatie de 2 cm si am cerut un analgezic.Mi-au facut un NO SPA!!!
Daca nu ai un medic acolo sau nu dai spaga nu te baga in seama!
Mary Marusca
Mary Marusca2 ani în urmă
Am avut norocul de o doamna doctor rezident de nota 1000. Am dat 5 stele ptr dumneaei. Un om care respecta oamenii, din partea mea va avea tot respectul. Omul sfințește locul.
Tvigchh Yvdrgh
Tvigchh Yvdrgh2 ani în urmă
O totală lipsă de respect față de gravidă ,dacă nu ai medic nu te baga in seama,de la triaj ți se vorbește pe un ton răstit, la camera de garda consulta rezidenți de ani mici ,dacă eu gravida cu probleme cadrul medical cu soț medic cu doua specialități am fost tratată așa astăzi 27 decembrie ,menționez că am fost asistent medical in spitalul Floreasca 4 ani ,dar nu am întâlnit așa ceva, trebuie sa se i a masuri totuși.
Domnul Manager ar trebui totuși să fie înștiințat de aceste probleme .
Fugiți de acest spital sunteți tratați ca niste gunoaie.
Anele Dalv
Anele Dalv2 ani în urmă
Ingrozitoare experienta la acest spital, mai ales cu As. Sefa de la neonatologie- Tomescu Carmen. Nu ai cum sa te intelegi cu dumneaei, e de o rautate deosebita. Nu recomand.
Roxana Zafiu
Roxana Zafiu2 ani în urmă
Mi se pare inadmisibil acest spital asa-zis "renumit"! Sunt un om care are răbdare, dar nu pot accepta încălcarea propriilor drepturi. Nu mi se pare normal sa ajung la o anumita ora la Camera de Garda, si alte persoane sa intre înaintea mea, desi eu am ajuns prima. De ce oare? Asistentele si infirmierele vorbesc urat pe holuri și nu te baga nimeni in seama. Mergi la doctor la privat, la acelasi chiar si, la Stat nu te mai baga in seama! In ce lume traim! Jalnic Spital!
Denisa Elena
Denisa Elena2 ani în urmă
Am avut placerea sa cunosc cea mai buna doctora si implicata cu pacientele dansei!!
Am ajuns la doamna doctor Tataru Monica la 33 de saptamani de sarcina, cu mari emotii ca ma v a respinge fiind sarcina atat de mare.. spre surprinderea mea s a implicat mai mult decat o simpla doctora..
La 40 de saptamani am ajuns la spital cu contractii, doamna doctor era in sala de operatii asa ca am asteptat..
Erau deja destule persoane inaintea mea iar eu simteam ca numai pot astepta, durerile deveneau din ce in ce mai dese si mai tari.. Intr un final am intrat la dansa inaintea tuturor persoanelor de la coada si mi a spus sa mi fac internarea fiindca deja aveam dilatatia 3 si ca voi naste
Am stat in travaliu de la 10 dimineata pana seara la 5 si simteam ca efectiv nu voi reusi, ma durea foarte tare.. doamna doctor a fost langa mine si mi a spus ca v a fii bine.
Intr un final avand dilatatia 7 s a constatat ca nu pot naste natural si ca voi face cezariana. Am intrat in sala de nasteri, nu mi era frica stiind o pe dansa acolo cu mine.
Va spun cu mana pe inima ca este o doctora de nota 1000000+
Am avut parte de cel mai frumos moment pe care nu il voi uita niciodata, vazandu mi copilul nu mi venea sa cred ca gata s a terminat si el a iesit din burtica mea
Dupa nastere doamna doctor a venit la vizita in fiecare zi, de fiecare data mi a vorbit extrem de frumos
Se vede ca este un suflet extrem de bun, emana bunatate si caldura numai vorbind cu dansa..
Acum dupa 4 saptamani operatia mea este inexistenta numai doare si cateodata uit de ea, copilul meu este perfect sanatos.
Tin sa i multumesc din inima acestui inger de om, si tin sa o sugerez oricarei gravidute care are nevoie de un doctor implicat si de incredere!!
Irina Nadia
Irina Nadia2 ani în urmă
Am născut la Polizu alături de o super doctorița Dumitru Roxana care e super din toate punctele de vedere ca om și medic . O recomand din tot sufletul,de fiecare data mi-a răspuns la telefon când aveam vro problema cu sarcina.Am dat 5 stele doamnei doctorițe, spitalul lasa de dorit asistentele și cei de la neonatologie.
Locații recomandate