/Bucuresti/Spital

Columna Medical Center

Strada Țepeș Vodă 51, București 021522, România

Columna Medical Center
Spital
4.4
281 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PG+6F București, România
+40 21 308 8080
cmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Chercheata
Mircea Chercheata2 ani în urmă
Programarile sunt facute total la misto. In ciuda faptului ca te prezinti la ora stabilita intodeauna ai de asteptat cel putin 30-40 de minute ca sa intri in cabinet.
Astazi mai erau doua persoane care asteptau sa intre la doamna doctor inaintea noastra. Am intrat in vorba cu ele si ce sa vezi, aveau programare tot de la ora 10:00.
Felicitari echipei care se ocupa de programari, se vede profesionalismul si interesul pentru o experienta ok pentru pacienti.
Nicoleta Tataran
Nicoleta Tataran2 ani în urmă
Imi pare f rău!!!!o experiență f urâtă...de 3 ani ne-au amăgit..La început totul ok...ne-au spus sa luăm ovocite pachet de 8 si nu erau bune!!!ne-au trimis gratuit de 4 totul bine ...3 sunt ok!!!cand am ajuns sa facem inseminare a spus că soțul are probleme!!!ne-a costat 10mii de euro ca să nu avem nimic..aveti mare grija !!!!
Alina I
Alina I2 ani în urmă
O experiență de neuitat. Mulțumesc frumos pentru profesionalismul de care a dat dovadă Dna doctor Cocei. Recomand cu căldură această clinică.
10 PLM
10 PLM2 ani în urmă
Dintre toate persoanele ce purtau masca corect, personalul de la receptie l-au primit in clinica pe acest clovn, fara o masca corespunzatoare, pentru ca avea programare la Dr. Bucur. Erau clienti testati covid, si NU gratis, inainte de proceduri, si purtau masca corect.
Emanuel Adrian GIURAN
Emanuel Adrian GIURAN2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Am găsit soluții la "problemele" de fertilitate ale cuplului. Am aflat că primisem diagnostice eronate de la Sibiu (clinici de fertilizare sunt cam 3) la "problema" noastră. La această clinică, în urma analizării situației noastre și a efectuării unor analize am aflat că nu există probleme. Avem acum un bebe reușit natural. Recomand această clinică pentru profesionalism și promptitudine. Noi am venit din provincie și programările s-au respectat întocmai.
Ionut Alexa
Ionut Alexa2 ani în urmă
Nu recomand. Sunt ft ok pana le devii client, iar dupa ai impresia ca ar trebui sa zici mersi ca se ocupa de cazul tau. Am avut neplacerea sa pasesc la aceasta clinica prin 2016, si sa accesez la ei faimosul Subrprogram - totul bine si frumos, pana cand in timpul procedurii voiam sa de vorbeasca cu mine sa mi se explice, mai ales ca aveam in spate experienta cu astfel de proceduri, "dna" dr Manolea insarcinata, pe alocuri plictisita, extrem de tafnoasa nu permitea sa intrebi nimic, sa ai "tupeul" sa intelegi ce se intampla cu corpul tau si cu banii dati pana la urma, "dna" Bucur care e asa plina de ea, "dna" Bechir care transfera orice fara scrupule, care alti embriologi nu ar fi transferat, Fivi care trimitea mesaje pe la 21 cu tratamentul ca si cum cineva locuia in farmacie, o suma trecuta pe contracte - sume mai mari percepute. Nu ca sunt slabi pregatiti , dar nu sunt oameni. P.S. sunt asa "corecti" ca la Subprogram dau ca si date doar beta pozitiv, caci dupa aceea nu mai e treaba lor, desi Ministerul cere si aceste date.
Iuliana Cojocaru
Iuliana Cojocaru2 ani în urmă
In 2018 ne-am inceput calatoria catre cea mai frumoasa destinatie: un bebe care sa ne completeze familia si sa ne bucure fiecare secunda pentru restul vietii. Doamna doctor Corina Manolea, doamna coordonator Lucia Vaduva si doamna doctor embriolog Flavia Zant ne-au implinit visul!
Bineinteles, unele lucruri mai pot fi imbunatatite, cum ar fi intarzierile din zilele cand este programata punctia ovariana.
Per total insa, totul a fost si este perfect de cand cel mai dulce baietel a aparut in viata noastra.
Multumim,
Fam. Cojocaru
IOANA GHEORGHISAN
IOANA GHEORGHISAN2 ani în urmă
Angajatele de la recepție își bat joc de pacienți, făcând programări în bătaie de joc. Deși am făcut programare pe loc peste o lună de la data consultației (exact după ce am ieșit din cabinetul doctorului, arătând fișa de consultație pe care scria clar ”revine peste o lună”), m-am trezit în ziua și la ora programării că, de la ele putere, îmi mutaseră programarea peste încă o lună. Bătaie de joc pe timpul și, mai ales, pe banii mei! Apoi am așteptat aproape două ore la ușa cabinetului pentru ”favoarea” de a fi primită ”fără programare” !!!!. Mi-am ”permis luxul” să plec după două ore pierdute aiurea, pentru că tot intrau pacienți care NU aveau programare, dar erau trimiși de X sau de Y. Reacția doamnei doctor după ce i-am spus cele întâmplate? ”În clinicile private e normal să se aștepte și peste o oră peste programare”... Credeți că am mai prins o altă programare rapid? Nu, evident, deși starea de sănătate impunea monitorizare permanentă și tratament adecvat. Foarte urâtă situația, mai ales că la mijloc nu sunt fițe, ci e vorba de sănătate. Și când nu suntem respectați nici pe banii noștri e trist...
Locații recomandate