/Cluj/Hotel

Hotel River Park

Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr 120A, Cluj-Napoca 400000, România

Hotel River Park
Hotel
4.7
277 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH94+6H Cluj-Napoca, România
+40 770 812 578
hotelriverpark.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Radi
Dana Radi2 ani în urmă
Este de departe cel mai ok hotel in care am fost pana acum. Aveam cumva impresia ca toate hotelurile au o buba, dar aici n-am avut nimic de reproșat: curățenie, ambient plăcut, priveliște drăguța, mic dejun decent, personal amabil, și o camera care arata superb; depășește ca stil și rafinament multe alte camere de 5 stele pe care le-am văzut
Iulian Ionut
Iulian Ionut2 ani în urmă
Este un hotel foarte ok, aproape de BT Arena și de Cluj Arena, cu legături bune de bus până în centru sau până la Iulius Mall. Are parcare laterala cam mica, dar se poate parca peste drum, unde sunt destule locuri. Micul dejun a fost bun, omleta sau ochiurile ti se pregătesc pe loc, la cerere, de exemplu.
Daniela pojoga
Daniela pojoga2 ani în urmă
Totul a fost ok. Mic dejun f.bun,divers.Curatenie exemplară. Multumim mult,vom reveni cu drag.
Christian Review
Christian Review2 ani în urmă
Am fost un grup de persoane, am avut ocupate doua apartamente (305 si 405) si o suita cu terasa (502).
Hotelul este situat intr-o locatie foarte frumoasa, langa rau. Personalul a fost foarte amabil. Camerele spatioase, utilate corect. Suita cu terasa este deoasebita, extrem de spatioasa, mobilata frumos, modern si cu bun gust. Privelistea din suita este foarte frumoasa. Micul dejun se ridica la nivelul unui hotel de 4 stele, mancare diversificata, gustoasa, calitativa, la comanda se face omleta si ochiuri proaspete. Restaurant-ul care deserveste hotelul are mancare gustoasa dar meniul nu este unul foarte bogat. Am gasit tot timpul loc de parcare in parcarea hotelului. Hotelul nu este unul care gazduieste evenimente, am avut parte de liniste. In apartamente, deasupra tabliei patului, exista un panou care face lumina ambientala foarte placuta.

Ca si aspecte negative, in principal m-au deranjat urmatoarele doua:
- curatenia camerelor dupa cei cazati inaintea noastra a fost facuta superficial (in 502 era par pe bideu / in 305 era par in baie pe gresie si chiuveta + mizerie pe pervaz baie / in 405 era un betisor de ureche folosit in sufragerie pe pervaz, un bic folosit pe pervaz in baie, par si aici in baie / in toate camerele caloriferul din baie necuratat, plin de praf / si altele). Poate este o problema izolata intrucat astfel de probleme apar strict din neglijenta dnei cameriste care poate sa aiba o zi mai proasta.
- cand am facut rezervare am primit pe email oferta mai scumpa comparativ cu preturile de pe site si booking, ulterior am primit rectificare ca preturile sa fie ca pe site. Poate a fost o greseala. Totusi, intrucat nimeni nu si-a cerut scuze eu am perceput-o ca o incercare de a incasa mai multi bani de la cineva care poate nu a verificat site-ul / oferta booking.

Inafara de aceste aspecte terasa de la 502 poate fi descuiata si din exterior si din interior. Acesta posibitate ofera nesiguranta intrucat pe terasa 502 poate intra cu putin efort cineva de pe terasa camerei 501. Liftul este destul de vechi, are turbulente intre etaju 3 si 4. Baia din suita 502 nu este foarte aranjata, este mai putin placuta comparativ cu baile din apartamente.

Daca nu existau neplacerile legate de curatenie cu siguranta ne-ar fi facut placere sa revenim, dar intrucat curatenia este unul din cele mai importante aspecte la un hotel probabil nu vom reveni.
Camelia elena florescu
Camelia elena florescu2 ani în urmă
Locație bună, personal amabil, camere spațioase și curate.La restaurantul hotelului se mănâncă foarte bine.
Anca Gh
Anca Gh2 ani în urmă
Camere curate, mari, bine dotate, mic dejun variat( un plus omleta este făcută pe loc la cerere, minus- cafeaua predominant selecție de cafea solubila tip nescafe), zona plăcută, Canalul Someșul mic in fata, de partea cealaltă a bulevardului, parcarea este mica( 6 locuri in lateralul hotelului, deci ultimul venit va parca unde apucă- de obicei locuri destule pe bulevardul din fata.
Tutu Coso
Tutu Coso2 ani în urmă
Unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 stele în care am stat. Camere mari, liniște deplină, curățenie perfectă, personal foarte amabil. Un mare plus e restaurantul unde am găsit mâncare bună la niște prețuri foarte accesibile și cu o servire ireproșabilă. La următorul drum în Cluj o să aleg același hotel.
DJ STELU STELU
DJ STELU STELU2 ani în urmă
Un hotel cochet,într-o zonă liniștită pe malul raului. Foarte curat,camera este impecabila(vezi poze).Micul dejun suficient și de calitate. Personal foarte amabil.Recomand cu căldură.
Locații recomandate