/Cluj/Hotel

Hotel Sunny Hill

Strada Făgetului 31A, Cluj-Napoca 400497, România

Hotel Sunny Hill
Hotel
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PH8G+J5 Cluj-Napoca, România
+40 264 480 325
hotelsunnyhill.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
DOBRI ION
DOBRI ION2 ani în urmă
Miros de canalizare in camera
Mancarea nu se poate manca
Caldura, doar cu o ventilatie zgomotoasa
Curatenie, nota 4
Nu recomand
LaviniarRg5tt Potp
LaviniarRg5tt Potp2 ani în urmă
Camerele de hotel au nevoie de renovari, mobilierul e destul de uzat, saltelele sunt uzate. Servirea prânzului s-a făcut cu super intarzaiere. E un plus faptul ca mâncarea este proaspata si cu gust bun, desigur si curățenia.
Sorin Pircalabu
Sorin Pircalabu2 ani în urmă
Hotel foarte, foarte bun! Confort excelent; curățenie exemplară, cu condiții de igienă respectate; mic dejun bufet diversificat; zonă liniștită, aer curat de pădure. Recomand cu încredere!
Marius dumitriu
Marius dumitriu2 ani în urmă
Cu certitudine nu e un 4****, deoarece detaliile din camere lasă de dorit! Praf neșters, bazinul de la toaleta rămâne blocat, nu sunt paturi și nici perne adiționale in camere! Specific camera 306 este insuportabil de locuit întrucât este la mansarda iar ploaia face un zgomot infernal pe o tabla unde se scurge un burlan, iar pe timp de noapte nu veți putea Închide un ochi! Rugați va sa nu ploua🤣! Micul dejun sărac, mașina de cafea improvizata cu un furtunaș exterior de unde pescuiești laptele cu care va va pregăti un gustos capuccino🤷🏻‍♂️, sucuri lipsa, dulce lipsa, plus ca era un ospătar pus in dificultate deoarece vorbea doar engleza, iar romană deloc! 😳(bine ca ma descurc in engleza sa-i spun ca am nevoie de o sticla de apa și ceva dulce) Concluzie: Sunny Hill e o experiența de trăit, cam asta plătiți la urma urmei😆
Enjoy it
Alina Melinte
Alina Melinte2 ani în urmă
Foarte frumoasa locatia. Camere mari, mic dejun diversificat. Un minus cred ca ar fi baia, aceea cada nu prea isi are rostul, plus ca scurgerea era dezastruoasă si curgea apa pe sub cada, o cabina de dus ar fi mult mai indicata plus o izolare mai buna. Restaurantul dragut, diversitatea felurilor de mancare cam lasa de dorit dar per total ok.
Anca Filip
Anca Filip2 ani în urmă
Buna ziua! Nu faceți evenimente acolo. FURĂ!
Noi am avut nunta acolo și suntem extrem de dezamagiti. Cei de acolo ne-au FURAT la MENIU!
Am comandat un meniu destul de bogat iar in ziua nunții ne-au pus doar câteva din preparatele alese dar și acelea la cantitate mai mică decât cea inițială. Iar la felul principal au pus garnitura și carne mai putina și mai ieftină decât cele cerute și plătite de noi. Sunt foarte neserioși! Nu credeam ca într-un oraș precum e Clujul exista asemenea localuri penibile cu așa obiceiuri. Sa le fie Rușine!
Luca Suoare
Luca Suoare2 ani în urmă
Am stat 2 nopti cazat la hotel si cele doua stele merg catre personal pentru amabilitate si ospitalitate cat si pentru mancare (mic dejunul care este foarte bun si ok, variat si bogat, nu stiu de ce se plang unii dar si pentru mancarurile din meniu). Restul, o iluzie altor vremuri. Daca nu ai masina, iti va fi foarte greu sa te deplasezi spre oras dar asa nu e o problema, doar daca nu are loc o nunta sau ceva eveniment cum am prins noi si este parcarea full. Noroc atunci sa gasesti ceva seara cand te intorci din oras....plus ca este galagie foatte multa pana pe la ora 22-23 ceea ce nu ti se zice cand iti faci cazarea si ar fi un mare plus. Camerele ca si hotelul ar trebui sa vada o modernizare, put a comunism. Baia este cu mucegai, apa miroase dubios si exista un miros de statut peste tot, pereti pătați etc. Poate pentru cateva nopti este ok, pretul este in favoarea locului dar daca este sa va faceti un concediu ALEGEȚI ALT LOC. Cineva zicea de balcon, mda...se poate vedea de la vecini sau de la alte ferestre pe balcon :). Multe nereguli dar personalul il mai indulceste.
Mihai
Mihai2 ani în urmă
!!! Pentru eveniment privat, pentru pretențioși, nu recomand!

Pentru un eveniment privat doar 1*

Semnalizare sală lipsă, 4 evenimente in desfășurare, clientul se plimbă din sală in sală să afle unde este invitat,
clientul trece din sala x in sala z să folosească wc-ul? Se mentionează asta când se face oferta? Aer conditionat lipsă! Cocktail cu bautura gata preparată! Pentru mâncare atașez poze, de 4 stele! Sunt rău, nu?

Un singur plus, ospatarii angajati cu ziua dar harnici, epuizați de prajit paine si alergat prin haos de la o sală la alta. 👏

Aici era locul unde să vin si să vă laud dar azi nu pot!

Am interacționat cu o "Alinuța" arogantă, grăbită, care le știe ea pe toate, fară mască pe guriță si nas si total ne profesionistă, tot 1*.
Toată lumea prostă doar ea știe cum stă treaba!

Regret că interacțiunea noastră a fost scurtă si de prost gust!

Păcat de locatie și cine vă susține acolo!
Locații recomandate